Cat 20. september 2002 Prijavi Deli 20. september 2002 Hehe, danes sem pa v sanjah srečala Marso.... icon_smile_big.gificon_smile_big.gif....Marsa je skupaj še z nekom (predvidevam, da je bil njen partner) lastnica lokala, oz. restavracije z morsko hrano. Popolnoma jo imam pred očmi, hehe, še zdaj v budnem stanju. No, jaz v glavnem pridem tja s prijateljem, rečeva, da sva lačna in prinesejo nama pečene rakce... icon_smile_tongue.gificon_smile_big.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2002 Prijavi Deli 21. september 2002 Cat!Ves, da pa si morda me res srecala kje okoli sedaj, ker sem pa tudi jaz intenzivno sanjala ful ljudi vsako noc - in nikogar nisem poznala od prej...V prvih dneh teh sanj so v glavnem nastopali moski, potem pa sem nenehno bila v druzbi z ljudmi, ki so mi bili znani, a jih nisem poznala - tako je cisto mogoce, da si tudi ti bila tam.Ker pa so se mi sanje skoraj isti hip tudi izgubile, se nikogar ne spomnim.Kaksna pa sem bila? ) Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 22. september 2002 Prijavi Deli 22. september 2002 Hehe, kakšna?Malo sugestije sem dobila že prej iz prebiranja raznih objav (tako nekako vem, da imaš bolj oranžne lase in da se rada oblačiš v mini krilca, haha)... No, samo lase so bile v sanjah bolj blond oranžni, ne živo oranžni, in ne čisto kratke, tako kot si te predstavljam, ampak skuštrane in postrižene v neenakomernega paža. Spredaj so bili kratki. Vse je bilo bolj zmršano icon_smile_big.gif, ampak urejeno... Oči pa so bile precej svetle in nekoliko zasanjane, kar se mi sploh ne ujema s siceršnjo 'navidezno' podobo...(no, tako kot si te morda predstavljam sicer.... Oblečena pa povsem mladostno, oprijeto jopico s kapuco in recimo jeans kratko krilo, pa gojzarje hehe....icon_smile_shock.gificon_smile_big.gifKljub mogoče nekoliko nežnem videzu, pa me je presenetilo, ko si spregovorila, mislim z svojo močjo...No, hm, ne morem reči, da se te nisem natančno 'zapomnila' , a ne???icon_smile_big.gifCat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2002 Prijavi Deli 22. september 2002 Cat! !! ))Imas ali zelo dobro predstavljivost ali pa si me pac res srecala!! Sem kar tam nekje, kot v tvojih sanjah. Res imam bolj blondkasto oranzne zdaj - mi jih je sonce malo posvetlilo se, nekako zlatobakrenooranzno barvo imam.Tudi imam zdaj daljse lase, pa tudi morda malo tako razmrsene in tudi spredaj imam kratke, le da ni cisto ravno paz, ampak morda - tam nekje...Imam res ene par takih jopic in to v glavnem nosim.. Tudi obutev je primerna... Za zasanjane oci pa nisem cisto ziher - to pa pripisujem temu, da je to bilo v sanjah... Barve pa so res svetle - ceprav rjave (ne modre npr.).Tudi mil videz... kaj pa vem.... ceprav - konstitucije sem ze precej drobne.. a mila ravno nisem... icon_smile_big.gifNo, z glasom oz. mocjo, ko spregovorim, pa si sploh zadela terno... ne da govorim tako spet glasno, ampak nekako intenzivno, morda navduseno, za nekatere hiperaktivno...Ja - that's moi.... torej sva se ocitno res srecali in to npr. pomeni, da imas ti boljso pozornost v sanjah kot jaz. Drugic bom probala bit bolj pozorna. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 23. september 2002 Prijavi Deli 23. september 2002 icon_smile.gifCat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FURIA 23. september 2002 Prijavi Deli 23. september 2002 Hm, tokrat razburljive sanje še nisem delila z nikomer... Stala sem pred limuzino. Tako, malo vesoljsko opremljeno. Voznik je bil v stavbi. Ključ v avtu. Ker nisem mogla priti do vrat, se je avto kar sam premaknil.Sedla se vanj. Ga prižgala in speljala. Imel je krasen pospešek. Ob speljevanju me je kot v letalu prilepilo na sedež, kar me je tako vznemirilo, da sem doživela orgazem. icon_smile_evil.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. september 2002 Prijavi Deli 23. september 2002 quote:UAAAAAAAAAAAAA!!! icon_smile_shock.gif icon_smile_shy.gif icon_smile.gif free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 24. september 2002 Prijavi Deli 24. september 2002 Furia:quote:Hm, tokrat razburljive sanje še nisem delila z nikomer... Stala sem pred limuzino. Tako, malo vesoljsko opremljeno. Voznik je bil v stavbi. Ključ v avtu. Ker nisem mogla priti do vrat, se je avto kar sam premaknil.Sedla se vanj. Ga prižgala in speljala. Imel je krasen pospešek. Ob speljevanju me je kot v letalu prilepilo na sedež, kar me je tako vznemirilo, da sem doživela orgazem. icon_smile_evil.gif Živijo, Furia.Stala si pred strojem, ki je novodoben, - kar nisi upala v to tehniko. Ko se je premaknil, si opazila, da "živi", "deluje" in je tudi "on za".Kaj če gre za neko osebo, ki "oživi", ko si dovolj blizu, ko narediš korak proti tej osebi. Potem se odpre. Ti pa doživiš lep občutek bližine? Ampak ne pozabi - naredila si prvi korak, četudi so bila vrata še zaprta. Potem je prišel odziv, ko si čakala.Ne čakaj, tudi ko čutiš spoštovanje, reciva strahospoštovanje.Vedno si enakovreden partner, srečaš predsednika ali klošarja. In sama vedno odločaš, ali se boš peljala ali boš ostala zunaj. Ko narediš svoj korak, počakaš na odziv - kajti vsak odnos je take vrste dogovor: jaz nekaj, ti nekaj, potem spet lahko jaz nekaj... ČImveč takih lepih orazmičnih trenutkov ti želim.To se zgodi - ko imaš željo, ko narediš korak - in ko se stvar premakne,se prepustiš. Dokler traja prepustitev, traja orgazem.Seveda je potem treba spet po klancu navzgor, da se lahko spoustiš, tedaj pač občutimo napor in druge spremljevalce, od negotovosti do strahospoštovanja. Ampak zdaj veš: le pristopi, no. Pa še nekaj: bodi pozorna tudi na dogodke, okoliščine, ne samo na osebe. Partner ti nekako sledi, ko živiš svoje življenje. Se pravi ne ukvarjaj se z njim ampak s svojo potjo, na kateri te spremlja. (On se bo pa s svojo, na kateri ga spremljaš). Nace Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 24. september 2002 Prijavi Deli 24. september 2002 Cat:quote:Hehe, danes sem pa v sanjah srečala Marso.... icon_smile_big.gificon_smile_big.gif....Marsa je skupaj še z nekom (predvidevam, da je bil njen partner) lastnica lokala, oz. restavracije z morsko hrano. Popolnoma jo imam pred očmi, hehe, še zdaj v budnem stanju. No, jaz v glavnem pridem tja s prijateljem, rečeva, da sva lačna in prinesejo nama pečene rakce... icon_smile_tongue.gificon_smile_big.gif Zdi se, da si Marsi zelo hvaležna, da ima tole internetno stran.S pomočjo te strani lažje rešuješ življenjske zadeve, LAŽJE GREŠ NAPREJ.Zdi se ti, da si "lahko vzameš iz potreb", ki nastanejo najprej v tebi (kot lakota).Ker gre za živo osebo in ne za prispodobo, si jo lahko srečala tudi v človeško energijski obliki.Nekako si se z njo dogovorila, da bi ta odnos še trajal. Veš, podzavest ve veliko, ampak je podobno neumna kot računalnik.Zavestno veš, da se stran ne bo zaprla, da lahko prideš sem kadar hočeš. Podzavest pa preverja. Ima namreč izkušnje, npr. ko v časopisu prebereš članek, ki ti koristi, ob naslednjem problemu pa ostaneš sama z novim problemom.Poiskala si Marso in se prepričala: ko bom rabila, bom spet tukaj in Marsa te bo postregla. Op.: Še dobro, da me kdaj nekaj časa ni, saj sta imeli zanimivo debato.Res je energijsko srečanje možno - in ko se v sanjah - ali v napol budnem stanju - kot je bilo pri tebi - povežeš s to osebo, se z njo pogovarjaš. Le da pogovor teče samodejno - ne moreš si zmišljevati, kaj boš rekel: govoriš tisto, kar je bilo prej, čez dan "v obliki želje, da bi se s to osebo pogovoril". Pristni odnos - ko od nekoga nekaj ne zahtevaš in ne visiš na njem, ampak izmenjuješ, brez težav stopi v sanje. In se tam nadaljuje.Tudi slabo srečanje z nekom je dobro "prespati", so vedeli že davno.Ker v sanjah srečaš dušo tiste osebe in najdeš v njem dobro človeško jedro. Ne maščuješ se potem, ampak jo razumeš, svoje obnašanje pa prilagodiš tako, da ne povzročaš novih zapletov. To je malo mimo, samo želim pojasniti, da taka srečanja imajo svojo vrednost.Nace Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 24. september 2002 Prijavi Deli 24. september 2002 Lunca: quote:Nace živjo, vprašala bi te, kaj ti misliš o sanjah, tko kot so včasih rekli, če sanjaš sneg, zob, sovo in podobno.Vsi ti so bili po starih sanjskih bukvah znanilci smrti, bolezni oz.nevšečnosti.Dva dni že sanjam nekaj podobnega.Prejšnji večer so me v sanjah ustavili policaji in namesto,da bi pihala, sem morala narediti kepo iz snega in jo pociljati skozi tunelček, kot na mini golfu.Prav smešno.Danes zjutraj pa sem se zbudila s kristalno jasnimi sanjami o sovah, ki so frčale okrog mojega balkona in samo ena in to čisto bela sova se je vsedla na streho in gledala na balkon.Moj prijatelj jo je podil stran.Zelo žive sanje. Kaj ti misliš, oziroma kdo drug o tem.Snežna kepica in policaji:Ohladiti moraš čustva in se odzvati razumsko. To bolj vžge.Ko se dogovarjaš (s policaji o tem, da ti tudi lahko ne napišejo položnice:)))).Sicer policist v sanjah predstavlja nekega čuvaja, uniformo. Nekako kaže na to, da gre nek uradni proces skozi.Se pravi, če imaš nek postopek ali se nekje oglasiti, ne računaj na ženski šarm ampak na "fer dogovore".Nastopi kot enakovredna oseba drugi in napni ušesa, potem počakaj vselej kakih pet sekund, predno odgovoriš... ))) Sova: vedeževalka. Iz podzavesti vznikajo podobe, ki ti govorijo, "kakšna je v resnici resničnost".Prisluhni si. Menim, da veš več kot si priznaš. O nečem.Sicer je čisto možno tudi, da si pomagaš z neko resnično metodo vedeževanja ali z osebo vedeževalko. Ampak znanje je že v tebi, skušaj ga najprej dobiti ven.Nekomu to ni všeč - ko vidiš izza njega. Taka situacija npr. nastane, ko moški žensko prevara, pa ona nezavedno vonja na njegovi koži drugo osebo, moški pa "ve, da ne more ničesar vedeti". To ti omenim kot ponazoritev, da boš vedela, da pozdavest od nekje dobi podatek - moraš se odpreti, da si priznaš.bodi iskrena in "nedolžna" - se pravi, ne imej slabih namenov, ampak videti bistvo, ne da bi "se zaradi tega moralo kaj spremeniti". Potem ti bo bela sovica zaveznica naprej.Tvegaj torej več kot je običajno - kdaj ti kdo reče lahko, da si naivna, ko si odprta in iskrena. Vendar tebi to ne bo škodovalo. Kako bi tudi ti - saj greš naprej, se razvijaš in puščaš preteklost za sabo. Skupaj s tistim, kar iskreno razkriješ (ne gre toliko za resnicoljubnost- ni treba povedati v besedah-, kot za odprt pristop, brez zadržkov). Torej - če hočeš videti veliko - se tvoj odnos do človeka zaradi tega, kar slutiš o njem, ne sme spremeniti. Če si iskrena in si priznaš,kar se dogaja v tebi sami, ti to ne bo težko razumeti.Vsi smo človeški in vsi bolj ali manj na istem. Eden dela napake v enem obdobju, drugi v drugem...Nace Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 24. september 2002 Prijavi Deli 24. september 2002 Nataly:quote:Pozdravljeni!Tudi jaz se ponovno oglašam zaradi sanj. Danes sem sanjala o beli tkanini, v katero sem neskončno dolgo vrezovala asimetrične vzorce.(kao za angleške vezenine) in kamor koli sem pogledala vse se je bleščalo od beline. In prav nič ni kazalo, da bom kdaj z delom končala...Pozdravček vsem natalijaŽivijo, lepo da si se po daljšem času spet oglasila. In predvsem, da si sanjala. Saj veš, če ni pravih sanj, ni pravega življenja. No, tole za hec...Mnogo poti in možnosti je odprtih. Zavedati se moraš, da si sama krojiš svojo usodo.Seveda ne gre takole: zdajle nekaj naredim, čez pol ure pa žanjem.Nekatere stvari, o katerih sanjaš danes, se bodo morda uresničile čez leto, druge že jutri.Nekaj pa je: dokler so zamisli na nivoju domišljije, se še preoblikujejo in to na neboleč način. Ko se vraačaš npr. k istim sanjam, ki isti želji, jo lahko izpopolnjuješ, da je vedno bolj popolno tvoja. Da ti leži in da ti bo ležala, se prilegala, ko se bo uresničila. Torej tele sanje ti sporočajo, da iz tistega, kar opaziš v sebi in v okolici izbiraš nove dogodke, poti, dogajanja.Torej - ko izbiraš med možnostmi, izberi tiste, za katere (med dejavnostjo) čutiš, da so bliže tebi sami, tvojemu hrepenenju - in tiste te vodijo po poti do cilja, ko boš vedno bolj zadovoljna s tem, kar se ti (bo) dogaja(lo).Časa, da obikuješ misli, predstave, vizije ni škoda, to je naložba.Lado Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 24. september 2002 Prijavi Deli 24. september 2002 Machina: quote:hvala, Nace.. res.. najlepša hvala... eh, še vedno ta odnos med žensko in moškim ..moje sanje so zmeraj iste.. ) pasivna sem preveč, sploh nočem motit drugih s svojimi zahtevami, jih nočem spreminjam in to je verjetno, kar me potem nardi takšno, da potem niti nočem več stika z njimi... lepo se imej!!Machina, hvala za tvoje sporočilo.Zelo lepo in pomembno je, da si tole ugotovila.Jaz pa ti zdaj predlagam naslednje: razmišljaj dalje o tem. Je namreč nekaj - zanesljivo! - kar lahko v svojem življenju v odnosu spremeniš na bolje glede na tisto, kar si "videla skozi otroštvo" in "v domačem okolju". O moških in ženskah - je toliko zakonitosti, da lahko naredim mirno primerjavo: v avto se ti splača usesti se, ko poznaš prometne znake in pravila obnašanja med drugimi avtomobili (v križišču, ko se srečujemo, ko hočemo vsak v svojo smer, ko hočemo vsi v isto smer zaviti, pa se gremo, kdo bo prej).Ko poznaš pravila, prepiri niso potrebni. Nesporazumi tudi ne. Zaslužiš si, da se naučiš najprej pravil. Mi ti bomo po potrebi pomagali.P.S.: Seveda čisto vsega nikoli ne znaš. Tudi čisto vseh znakov, ki jih je mogoče videti, najbrž ne poznaš ne ti in ne jaz. Toda ko jih poznaš veliko večino, se voziš varno. In predvsem, veš, kaj narediti, ko drugi teh znakov ne pozna ali noče upoštevati.No, kazni pa v odnosu izbereš sama - take, ki delujejo, ki gradijo boljšo osebnost in ne razdvajajo.Le namig: nebne energije delujejo skozi vsakega posameznika. Vsak se potem sam odloča.Toda od posledice pa niso vedno enake. Se pravi odločitev drugega korigiraš tako, da ko ti je všeč, se dobro odzoveš in tisto vedenje spodbujaš.Moškemu lahko kdaj preprosto ukažeš (pa ne kar naprej!!! - bolj za ključne stvari). Je kot kuža, ki je bolj vesel jasnega navodila kot nekega tečnarjenja.Moški pa ženski naj ne bi ukazoval - ampak jo pridobil.Reciva tako, da ji večkrat pove, kako mu nekaj veliko pomeni, ali bi ga lahko razumela...Neka psihologinja je ob neki priložnosti dejala, da ženske premalo povedo moškemu, kar zahtevajo. "Ne smeš hoditi k drugi ženski". Ali: "Ne smeš iti v gostilno". Če je to čisto resno in ženska stoji za tem, deluje bolj, kot si lahko običajna ženska kdajkoli predstavlja.Nace Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2002 Prijavi Deli 24. september 2002 Nace!Zdajle sem prebrala tvoje odgovore, bila navdusena, nekje se prav posmejala...Kako neverjetno simple se vse zdi, ko ti razlozis. ) Ko pa zdajle pogledam, pa vidim, da si vmes komentiral SE ene sanje. Res ti hvala, Nace - v imenu vseh! Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 24. september 2002 Prijavi Deli 24. september 2002 Cat:quote:Eto, spet se v sanjah pojavlja vrv...je tu mišljena nevarnost, oziroma riziko?..spet sem bila v šoli, vendar drugačni... (velikokrat se mi sanja o tem, čeprev nisem imela nobenih težav s šolo). Ženska, ki je predavala, mi je bila nesimpatična, predvsem sem bila nesimpatična jaz njej. Sicer sem imela nekakšno srečo, ni me vprašala, pač pa je eno dekle moralo na tablo, ki je bila oddaljena in postavljena na oder, napisati neko formulo. Zelo dolga formula, ki ni vsebovala številk, ampak črke, ki so se seštevale, v oklepajih, na potenco....na koncu je bilo napisano neko žensko ime (meni čisto nič ne pove...) Ker nisem videla kako je ime napisano, sem šla na oder pogledati in takrat sem začutila nevarnost. Na kakšen način, nimam pojma, za odrom je bila napeljana vrv in nekako sem skočila nanjo. Vrv je nihala s precejšnjo amplitudo, potem se je umirila, spodaj pa se je pojavl slon. Stegoval je svoj rilec proti vrvi in jaz sem se mu komaj umikala... Potem sem ne nagnila dol in ga ugriznila v uho (v tistem trenutku se je nekako spremenil v divjega prašiča?!), občutila sem obupen smrad in dlake v ustih in izpljunila... Zaslišalo se je nekakšno tuljenje in ugotovila sem, da slon ni preveč pogumen, saj se je skril za trenutek pod nekakšen nasip....Razmišljala sem ali naj skočim ali si polomim kosti...Za odrom, tam kjer je bila napeta vrv so bile nekakšne tribune (kot v cirkusu?!) in tam so se začeli zbirati ljudje. Poznala sem jih in prosila, naj pokličejo gasilce, vendar so gledali skozme, kot da me ne slišijo, ali ne želijo slišati... Jezna sem bila. Potem skok ni bil več zelo važen, znajdla sem se na tleh in tekla na drugo stran nasipa (bila sem na desni, spet sem šla na levo). Tam so bili ljudje, stekla sem do majhne odprtine in se zagozdila notri. Pomislila sem, da se bojim tesnih prostorov, vendar mi je bilo tokrat prijetno. Počasi sem se toliko sprostila, da sem zlezla naprej. Bil je rov, vendar je bilo vse polno sob. Sklenila sem, da se zaprem v kopalnico in stuširam. Preden sem šla v kopalnico, me ustavi neki moški, in celo koketiram z njim.. Potem grem spet ven. Nekako se pomešam med ljudi, zgleda gre res za cirkus, saj nastopata dve eksotični plasalki. Nič skrbeti saj sta bili oblečeni ), slekli sta si 'samo' maski iz obrazov...To je bilo meni v prid, saj so vsi obnemeli in strmeli vanju (kot, da je nemogoče, da sta tam ravno oni dve), jaz pa sem postala neopazna.... Se zahvaljujem uredništvu lununega neta, da me ne 'ustavlja' ob razlaganju sanj, saj mi pisanje zelo koristi, posebej pa kakšen odziv mojstra Naceta, ki povzroča spremembo v mojem obnašanju ali spoznavanju same sebe.Hvala vsem!Cat Živijo, Cat, še enkrat.V tehle sanjah mi predstavlja vrv bolj področje delovanja, kjer se prepustimo. Kot npr. v alternativnih vedah. Da lahko vidiš. In preživiš, ko ti je težko.Najbrž si bila z astralom na obisku v cirkusu ali pa si bila v prejšnjem življenju cirkusantka? To za šalo. Toda to ne vpliva na pomen sanj - v sanjah si izbrala simbole, ki ti najbolje opisujejo, kar doživljaš in kar se ti dogaja.Precej gotovo se mi zdi, da šele zdaj odkrivaš, da moški niso pogumni ampak - ko taki zgledajo, so bolj nastopaški. To si lepo videla - velik slon, ki je napihnjen do skrajnosti in ta majhna se ga bojiš. POtem si na vrvi - to mi v tem primeru predstavlja, da stvari vidiš skozi, na drug način, podobno kot bioenergetik kroži z rokami po nevidni auri - pa se potem stanje telesa vseeno spremeni - torej tipa realne energije.Torej ti si odmislila običajne vzorce in si si dovolila gledati v bistvo.Ko se nisi dala preslepiti "nastopu" slona - in ga ugriznila, se je spremenil v tisto, kar si ta moški misli o sebi: da je pujs. Nevreden tvoje ljubezni in se mora zato napihovati, kako je velik človek.Ti si to igro spregledala. Prav imam: bila si na desni: tam, kjer deluje uvid in ne analiza.Vrnila si se na razumski način razmišljanja in dojemanja. Veš kaj, Cat.Tele sanje te očiščujejo nekih dogodkov.Mislim, da si z možem bila v zapletenih odnosih, ko moški igra pred ženo in hodi okoli, ti pa skušaš se odzivati na tisto, kar vidiš. Toda on tako in tako ne pove resnice - ker nastopa pred tabo. Ti pa si najbrž v nekih trenutkih vzela njegove besede dobesedno. V sebi pa si čutila - igro. Zdaj to čistiš. To je zelo zelo zelo dobro.Končno. Ljudje v takih okoliščinah ne pomagajo, policisti ne posredujejo, zakonca sta si iz oči v oči kot v divjini - lepo si sanjala divjega prašiča - ker je ta moški živel svojo prvinsko naravo, ki jo je odel v igro. Ko si bila odločena, da slediš občutkom in ne igri, si ostala sama.Odslej je OD TEBE ODVISNO - IMAŠ OGROMNO MOŽNOSTI - VELIKO SOBAN JE.Izstopila si iz igre, v kateri nisi veliko štela. Pa četudi bi - tisti svet je zelo ozek, majhen, med stene ujet.Koliko ljudi životari tako. In nekateri se nikoli ne osvobodijo.Vsak hodi najprej SVOJO POT šele potem v odnosu do drugega, naj bo partner, starš ali kdorkoli. Čas je dragocen in za lastne korake prevzameš odgovornost -se učiš iz izkušenje in potuješ v življenju NAPREJ. Tuširanje pomeni enako kot izpovedovanje in podoživljanje. To počneš ravnokar. Nadaljuj. Še dobro, da se nisi zapletla v novo zvezo predno si se stuširala.No, naprej sanje opisujejo, kako je v zunanjem svetu.Nisi ogrožena, kot si mislila prej.In tudi ne vsi zijajo vate, kot si se bala in kot se mnogi bojijo - da ko stopijo iz hiše, kjer imajo odnos -igro, da so vse oči odprte vanje.Ljudje, tako kot ti, so zagledani v svojo Pot (modri), ali pa v igre (raja). Kakorkoli.Gre za sanje, kjer se čistijo preteklo vzorci.Končni pomen imajo, ko o njih spregovoriš. Ko jih povežeš z resničnim življenjem v preteklosti.To je potem tako kot Koš v računalniku: datotek, ki jih odstraniš, ni dovolj, da jih samo ne uporabljaš več: še vedno zasedajo svoj prostor tam in ne moreš naložiti druge vsebine.Moraš datoteko, ki ima ime - vreči v koš, potem se šele sprosti prostor, da naložiš novo vsebino - pri tebi v svoje življenje.Torej - dogodke, ki jih boš videla skozi ta opis, ki jih boš povezala, da so se "res dogajali, v taki ali drugačni obliki", boš poslala v spomnisko zakladnico, ne bodo pa te več bremenili.ti greš zdaj naprej.Ena od soban je Lunin net, čakajo te še druge...Lepo, da stopaš po svoji Poti.Nace Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 24. september 2002 Prijavi Deli 24. september 2002 Cat, joj, še tole.Uvodni del sanj - šola - je uvod v tisto, kar sem potem na dolgo razlagal.V šoli si bila pridna, to je lepo.Toda tam si se učila "posvetnih stvari", če lahko tako rečem. Recimo, kot sem zadnjič bral, da bogataši vplivajo - v celoti gledano, kaj naj znajo ljudje,ki bodo nekoč delali - zanje, za več njihovega denarja.Tisto torej, kar moraš vedeti za življenje, pa v šolah ne učijo.Upam da bodo kmalu privatne šole - v ta nemen. Četudi samo v obliki večernih šol: si predstavljaš, končaš fakulateto, potem greš v večerno šolo in se naučiš, kar je potrebno npr. za partnerstvo.Za osebnostno rast pa je že nekaj tečajev... Ker če dobro funkcioniraš, tudi več prispevaš k bogastvu "že bogatih". Ali v podjetju več doprineseš, če imaš občutek, da skozi delo osebnostno rasteš.Torej: številke - razumska plat, črke čustvena, doživljajska. Ko si želela v svojem življenju vnesti težave in izzive iz vsakdanjega življenja v sheme, ki si se jih učila v šoli, preprosto nisi dobila rezultata, ki bi bil uporaben.Gre za drug nivo, o tem sva pa že -za selitev iz leve na desno - ko zavzamejo pomemben delež čustva in jih je treba reševati.Preprosto povedano: v tej sferi GREŠ SKOZI DOGODEK in ga ne rešuješ od zunaj, kot se učimo v šolah... Tako se je nekoč nek psihiater zgrozil: Doktorat znanosti ima ženska, mož je začel piti in ni prebrala ene same knjige o alkholizmu v času svojega študija. Zdaj ne ve nič o tem, povsem nepoučena. Torej: spodbujajmo se mi med seboj, da se poučimo o stvareh, ki jih terja življenje in ki so v naši okolici. Bolje je vedeti kot zatiskati si oči in upati, da se s tem ne bomo srečali. Kajti prvi korak vsakega reševanja na psihološki in osebnostni ravni je:zavej se problema. Dokler se ga ne, ne moreš na drugi korak in ne do rešitve, ki je še naprej. Torej:sklepam, da skušaš s svojim sicer solidnim znanjem reševati lastne probleme. Zato ti svetujem: sprejmi, da se nekako učiš od začetka.Kot ti pri učenju kitajščine ne bo pomagala španščina, ki jo reciva že znaš - sprejmi, da se začneš učiti od začetka, da se boš znašla tudi na desnem bregu našega življenja. Hvala, ker deliš sanje z nami.Nace Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 24. september 2002 Prijavi Deli 24. september 2002 Lunca:quote:Hvala Nace za odgovor, izgleda,da si specialist za sanje in se zdaj vsi obračajo nate.Precej zadeto.Mogoče sem predolgo časa upala,da se bo odnos z možem popravil,če temu lahko tko rečem.Vendar naj povem,da živiva vsak zase in mislim,da sva ta vzorec že predelala,zato se mi o vodi nič več ne sanja.Kaj pa ti misliš,da sanje o zobeh res napovedujejo bolezen?Tko so včasih rekli stari ljudje? Verjetno se to navezuje še na druge stvari?Ali si se ti razlage o sanjah učil, ali je to povezano precej z intuicijo?Precej se lahko naučimo tudi iz takih in podobnih tvojih razlag.Hvala in lep dan želim.Hvala Lunca.Tele stare razlage moraš razumeti.Sanje o zobeh praviloma predstavljajo tole:koliko si sposobna, da nek dogodek - kot hrano zgrizeš.Navadno kažejo, da ne veš, kako bi, da si ne upaš, ali da ne čutiš dovolj moči. Ogledati si moraš, kje si in narediti "temelje", na katerih da čvrsto stojiš, pa bo šlo.Starim ljudem je lahko predstavljalo začetek konca, ko niso mogli več vsakodnevnih obveznosti in so jim take sanje to sporočale: izziv, ki ga ne morem opraviti.Tisto o vodi imaš prav.Ne skrbi, vrnile se bodo sanje o vodi. Malo bolje naokoli poglej in opazuj!Če si opazila, da je z možem konec, je pač konec. Ni odvisno samo od tebe - pusti mu možnost, da gre tudi v napačno smer, če tako izbere.Ti imaš svojo smer. Če se ti kdaj želi pridružiti, boš tedaj o tem razmišljala. Nisi pa njegova mama in on ni tvoj nebogljen dojenček. Tudi odrasel ne bo ob tvoji skrbi zanj. Nikoli na tak način. Sanje delujejo skozi simbole.Če začutim človeka, ki sanje napiše v njegovih sanjah, potem ni tako težko.Sanjski simboli so tudi meni v pomoč. Nikakor pa ne morem po njih doseči, da bodo sanje razumljive.Že zato, ker človeku isti predmet lahko predstavlja nekaj drugega kot piscu sanjske knjige.Nekateri arhetipski simboli so zares univerzalni. Najprej so se skozi možgane pretakale predstave, šele pozneje v razvoju tudi besede. Je pa res, da sem ob neki zelo intuitivni osebi nekoč začutil, kako "se da" prevajati arhetipske (vrojene) simbole v besede in obratno. Pri tem se res precej zanesem na občutek, ali preprosto počakam, da se "prevajanje" zgodi.Možgani imajo namreč precej nitja. In da podatek ali občutek steče iz ene strani na drugo, včasih traja nekaj sekund, včasih več minut.Se je že komu zgodilo kot meni, da se z nekom pogovarjam in traja kakih deset minut, da se spomnim, kako mu je že ime, ker ga toliko let nisem srečal... Tisti, ki se hitro odzivate in hitro poveste svoje mnenje, je prav, da poveste še enkrat mnenje čez nekaj minut, ko ste dobili predelane podatke še iz drugih delov možganov. V prvi rundi v dialogu pogosto branimo sebe ali ugajamo - potem ugledamo še sogovornika in njegov položaj, potem pa dobimo nek ravnotežni pogled na to, o čem se pogovarjamo.Oh, sem komplicirano povedal.Zdaj lahko, ko sem se namučil s toliko sanjami.Zdi se mi, da sem prišel do konca za danes. Marsa, hvala za tvoj gornji komentar. Navsezadnje dokazujemo, da smo ŽIVI, ko si izmenjamo sporočila in delčke iz svojega miselnega sveta in življenja.NaceKjer je življenje, je vedno lepo. DA le ne pozabimo, da imamo izbiro in da smo prostovoljno (dolgoročno) tam, kjer smo. ))))Nace Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2002 Prijavi Deli 24. september 2002 Nace - ravnokar sem ti hotela napisati tale post, pa sem se spomnila v hipu svojih danasnjih sanj - no, delcek.Saj je bedasto, ampak... No, ja - nekako sem probavala (morda dobila?) crn usnjeni plascek, blazno fit in prav mi je bil, in pomislila sem, kako je pa fino, da so nekako vedeli, kdor mi ga je dal ali tam pripravil za probat, da je pa tocno ta dolzina mi vsec (ne maram dolgih plascev do tal, vsec so mi krajsi, tam okoli kolena, se visje malo, morda, in ta je bil tocno tak). Bilo je tako lepo usnje, cisto gladko, pa prav v sanjah sem tako otipala, kako fajn je usnje, in celo disalo je.. Tam je bilo nekaj folka (? )) ) in vsi so rekli, kako mi pase in so odobravajoce me gledali.Hecno, ne? Ne spomnim se, da bi do zdaj kdajkoli sanjala oblacila ipd... Crn usnjen plasc! )))))) Hotela pa sem ti pravzaprav predlagati naslednje: da ne bi jaz tako storasto in robustno zaprla teme oz. je prestavila drugam, kot zadnjic , ti predlagam, da - ce si seveda za, saj je to kar nekako tvoja tema-, jo prestaviva drugam oz. ti prepuscam, da jo ti nanovo odpres - morda je vseeno pametno in smiselno, da se drzis naslova teme in das zraven st. 3 - kot je zdaj 2. Me pa nic ne moti - sem se odlocila, da ne bom nic zapirala etc., dokler ne bo padla sugestija,.. vendar ker se mi zdi, da je ravno zdaj tak trenutek, da si odgovoril na vse ali skoraj vse poste/sanje, je morda zdaj pravi cas. Najbrz bo pa tudi tebi lazje in bolj pregledno.Kaj pravis? Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 24. september 2002 Prijavi Deli 24. september 2002 quote:Torej:...sprejmi, da se začneš učiti od začetka, da se boš znašla tudi na desnem bregu našega življenja.... Hvala, ker deliš sanje z nami.Nace Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Samo še za moj doprinos k temi, oziroma selitvi te teme poskrbim. Tako je, desna stran je oslabljena tudi fizično, nekako si mi pognal mravljince po telesu, ko sem prebrala tvoje besede, ki so odgovor na moja dolgoletna vprašanja. No, sej morda sem napisala nerazumno tole, ampak glavno, da jaz tole štekam zdaj!!! Jah, kaj naj rečem ISKRENA HVALA Nace. Pa še kdaj. icon_smile.gif Ja, in Marsika, da mi ne boš pobegnila s tvojo lunino stranjo kam neznano, hehe icon_smile_big.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2002 Prijavi Deli 24. september 2002 icon_smile_big.gif ... vcasih seveda ne znam nehati... pa saj je vseeno... saj mislim, da sploh ne bom zaklepala teme.. preprosto bomo samo odprli novo, ce se bo Nace strinjal..Se en komentarcek... priznam, da sem bila necimrna in mi je najprej padlo v oci, kaksna sem bila in vse.. ))Zdaj sem sla se 1x prebrat in cisto drugace vse pise!!!! ))))))) (ziher si kaj vmes spreminjala! )))))) Namrec - lastnika restavracije in peceni rakci prej nekako sploh nisem opazila! danes pa po Nacetovi interpretaciji tudi sama cisto drugace gledam to..namrec - opsala! rakci! Se pravi naj haj kao in tako... Kuul. ) Ne skrbi - tudi ce mene kam odnese, LN do nadaljnjega stoji, Forum pa tudi.In hvala, Cat, ker nas oskrbujes s sanjami. )))) Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 24. september 2002 Prijavi Deli 24. september 2002 dddddddddd....icon_smile_shock.gificon_smile_big.gificon_smile_big.gificon_smile_big.gif...spreminjala, spreminjala, nič spreminjala, pečeni, hrustljavi rakci so bili že od vsega začetka, hihi icon_smile_big.gifA ne, sej po eni strani sploh ni slaba ideja, tole z restavracijo z morsko hrano ?!?!icon_smile_big.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. september 2002 Prijavi Deli 24. september 2002 Nace, hvala,da si se potrudil in mi vse lepo razložil.Kakšne so tvoje izkušnje,kdaj ljudje največ sanjajo? Tko bom rekla,ko se mi v življenju samem ni dosti dogajalo in sem se nekako ob pravem času za nekaj časa izolirala in pospravljala svojo "podstrešno",sem sanjala zelo intenzivno, lahko rečem,da se mi je sanjah dogajalo ful veliko in v colorju seveda. Zdaj ko nisem več tolk sama, so se stvari malo spremenile.No še to, prej si omenil,če se komu dogaja,da z nekom nekaj časa govori, pa ne ve, kako je tisti osebi ime. Meni se to dogaja velikokrat, a veš,da se imenu izognem, potem pa včasih šele popoldan klikne, oh saj res to je bla Mojca. Večkrat sem pomislila,da mam kakšen kratek stik v glavi, ampak imena so res nepomembna, a ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 24. september 2002 Prijavi Deli 24. september 2002 Marsa: quote:Nace - ravnokar sem ti hotela napisati tale post, pa sem se spomnila v hipu svojih danasnjih sanj - no, delcek.Saj je bedasto, ampak... No, ja - nekako sem probavala (morda dobila?) crn usnjeni plascek, blazno fit in prav mi je bil, in pomislila sem, kako je pa fino, da so nekako vedeli, kdor mi ga je dal ali tam pripravil za probat, da je pa tocno ta dolzina mi vsec (ne maram dolgih plascev do tal, vsec so mi krajsi, tam okoli kolena, se visje malo, morda, in ta je bil tocno tak). Bilo je tako lepo usnje, cisto gladko, pa prav v sanjah sem tako otipala, kako fajn je usnje, in celo disalo je.. Tam je bilo nekaj folka (? )) ) in vsi so rekli, kako mi pase in so odobravajoce me gledali.Hecno, ne? Ne spomnim se, da bi do zdaj kdajkoli sanjala oblacila ipd... Crn usnjen plasc! ))))))Živijo, da ne boš postala še oficir! Takole se zavihtiš še na konja in potem "urejaš svoje čete".Veš, da se šalim.Gre pa za to, da tvoja podzavest sledi neke druge vrste ugledu, ki ga v taki obliki nisi bila vajena.Kolikor lahko dojamem, ti prepoznavnost strani lunin.net kar hitro raste. Reklame ti prinašajo več. Tukaj si ne le lastnica in avtoriteta, temveč žanješ neko zaupanje. In seveda, imaš zadnjo besedo. Ne samo zaradi svoje moči - ker upravljaš stran, ampak zaradi spoštovanja, ki si si ga pridobila.No, usnje je znamenje odličnosti in vzvišenosti.Mislim, da ne gre toliko za to, da ti gre "dobro", ampak za to, da se ti veča vpliv na več in več ljudi. Ali drugače: reciva, da ljudje zaupajo tvoji energiji in ti dajejo občutek, da ti v nekem smislu lahko (- so pripravljeni) sledijo.Menim torej, da si je podzavest ogledala tole povezavo: vpliv, ki ga imam in kolikšna mera odgovornosti zdaj tukaj pritiče. Črna barva je lahko tudi duhovni vodja - so ti nadeli ljudje to čast. Recimo tisti, ki se najdejo v tvojih pogledih.Usnje pa je neke vrste oblast.Pomeni, da nas boš nekaj lepega naprej učila.Recimo, kako naj sozvočno utripajo duhovne vsebine v zunanjem stvarnem svetu. Svet, kjer imata mesto oba pola, je bogatejši svet in svet v ravnotežju. Ne razraste se en na račun drugega in krade njegove sadove. Oba svetova dajeta in se poslužujeta dobrin drugega sveta, reciva, da govoriva o levo-desnem sožitju na nivoju osebnosti. Zdaj sem pa res naložil.Več, kot so sanje povedale. Zato, da bi bilo razumljivejše.Pa reciva, da se lahko pripraviš za na kakšno predstavitev.Nace *******No, o temi pa predlagam takole:odpri novo temo s št. 3 in pazi, da bo v uvodu (pre)pisano vse, kar je potrebno za uvod teme.Potem pa bomo nove sanje nizali tja, o tem, kar je že zapisano, pa debatirajmo tukaj dalje. Sem se poigral z mislijo - da pri 4. strani rada odpreš novo temo - ker ti rojstni dan da štirico. Meni da petico, pa mi je še malo zgodaj. Ampak zdaj smo že skoraj navajeni. Ker ne boš zaklepala, je tako povsem dobro. Uživaj v svojem lepem plašču, morda pa si še enega takega kupiš, zima prihaja )))) Drži se, Marsa! Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FURIA 24. september 2002 Prijavi Deli 24. september 2002 quote:Kaj če gre za neko osebo, ki "oživi", ko si dovolj blizu, ko narediš korak proti tej osebi. Potem se odpre. Ti pa doživiš lep občutek bližine? Ampak ne pozabi - naredila si prvi korak, četudi so bila vrata še zaprta. Potem je prišel odziv, ko si čakala.Ne čakaj, tudi ko čutiš spoštovanje, reciva strahospoštovanje.Vedno si enakovreden partner, srečaš predsednika ali klošarja. In sama vedno odločaš, ali se boš peljala ali boš ostala zunaj. Ko narediš svoj korak, počakaš na odziv - kajti vsak odnos je take vrste dogovor: jaz nekaj, ti nekaj, potem spet lahko jaz nekaj... Nace, kaj naj rečem... globoko sem začutila to, kar si napisal. Najbolj pa to, kar je odebeljeno. Pozabljam, pozabljam, da me preproste stvari, naravne in take enostavne, najbolj presunejo. In kolikokrat sem razmišlajal... kaj je to odnos, kdo sem jaz v odnosu... in napišeš tako, kot je... "jaz nekaj, ti nekaj". Korak bliže in drugi se odpre... dotik in srečanje, kaj je še lepšega? Hvala Nace, hvala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
someone 24. september 2002 Prijavi Deli 24. september 2002 Pozdravljeni! Pisem v imenu prijatelja, ki se mu dogajajo "cudne" stvari.Veckrat se mu zgodi naslednja stvar:Ko se zbudi (oz. tik preden se zbudi?) se zave sebe, le da ne more premakniti telesa in oci ima zaprte.Nato se zavestno preprica, da mora nekaj nardit(premakniti nek del telesa) in ko ga premakne se zbudi in odpre oci.To se mu dogaja zadnje case kar pogosto in je seveda zaskrbljen. Upam, da ima kdo kaksno idejo kaj bi to lahko bilo . Hvala v naprej LP Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. september 2002 Prijavi Deli 25. september 2002 quote:To se je tudi meni 2x zgodilo.in menda se mnogim dogaja podobno? Enkrat je bilo celo tako, da sem hotel premakniti roko.Ker nisem mogev, sem hotel povedati bejbi s katero svaspala visti postelji; tako, da sem se jo hotev dotakniti. Ker nisem mogev premakniti roke, se postav zelo jezen,celo tako, da sem se sebe vstrasiv?? hahahaNakar sem roko vseeno premakniv in izrekev nekecudne bojevniske besede, glasove, ki prav tako ne vem od kjeso prisli?? ce jih ubesedim: ''chiatissssssssssss'' ali nekako.Zakaj bojevniske mi tudi ni jasno, ker morda niso bile.Tako razmisljam sedaj, ko se spomnim nazaj.Tik preden je moja roka hotela v stik z njo, pa se je zbudila.-0- mi ni blo jasno?? :/ kot 1 cisto drugi jas?------------------------------------------------------------------Aha, sdaj sem sem pa kar gledat zapiske, da ne bi kaj nalagav tule;in pise:------Iskanje druge polovice!!Totalno dopolnjevanje.Ona drgeta (4 zarek). Grozljivo, strah.Hocem jo zbuditi z desno roko, toda nemocen sem in ona drgetapo celem telesu, se trese. Cutim da sem sestavljen iz nekih rez(rež), ki se popolnoma dopolnjujejo. Mogoce jin-jang.Hocem zacutiti fizicno ta del-moje dopolnilo. Toda nemocen sem,moja desna roka me ne uboga. Koncno zberem moc in se cel nagnemk njej (z levo roko) ((spala je na desni strani postelje)), toda PUF * in vse pade v stanje primarnih cutov-primarne zavesti.Ona mirno spi. Ko ji spustim roko, jo na hitro potegne k sebi...Bilo me je resnicno strah.Iz mene je izletela beseda CHIATIIIIIISSS in to s kaksno grozo.Oz. gledal sem 1 grozni del sebe, ki ga nisem poznal.Nekaj nadnaravnega, grozljivega...Ura je bila 2.30 kot ponavadi, ko spim pri 'S.....'.-----Tako sem napisal: 23-24.4.1993------------------------------------------------------------------ ali so mogoce reze bile mentalno telo? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts