Skoči na vsebino

Sanje in sporočilnost le-teh

Milf

Recommended Posts

Marsa! Sori!

Saj nisem ravno tako hudo mislila:) Hitro sem napisala svoje sanje, da mi ne bi "slučajno" kakšna podrobnost ušla, potem preletela še, zadnje dogodke in videla, da se vidva z Nacetom nekaj menita o zapiranju teme. A jaz sem že izpisala svoje sanje....uh...kar žalostna sem ratala:))

Tako, da ...ne tako za hudo vzeti...Včasih res moje besede izzvenijo grobo in trdo. Pa nimam ravno takšnega namena.

Pozdravček

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 382
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Nataly! :))) Seveda, jasno mi je in bilo, da je bilo tocno tako kot pravis.. Sploh pa vem, da si Strelec in mi je bilo prec jasno, da si na hitrico prechekirala in tko... :)))

Ce sem iskrena, sem te tudi izkoristila, da sem lahko malo duhovicila, seveda pa je spet prisoten "moj nacin" - brez katerega pac ne gre, in sem tako se sproti malo "tebi naprej vrgla" tvojo nepozornost. ;))))))

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nace!

Opažam, nekaj. Da se bistvo sanj ponavlja. Se pravi, da me sanje opozarjajo, da stagniram. Mirujem. In zato nazadujem. Ker ko se ustaviš, za vedno tudi tam ostaneš..in moji potenciali še zdaleč niso izkoriščeni,kaj šele koriščeni. To je dejstvo. In dejstvo - da se res rada držim preverjenih poti...

Je pa nekaj in tukaj si vstopil ti - naš sanjski mojster - ker če ne bi bilo tebe - bi bilo to še zmeraj - vsaj zame - ogromno vode, ki popljavlja, pa denar, in nogometno igrišče s črto.

Ti si zadeve osvestil in jih postavil na mesto. Ne misli si, da ti laskam, ali kakor koli. Samo povem ti, da sem ti neizmerno hvaležna.

Torej zavedanje...tvoje tolmačenje sanj mi ogromno pomeni. Hvala!

Predvidevam (in upam, da se ne motim), da se bodo sanje nadaljevale. Za danes se ne spomnim ničesar - včeraj pa sem menda spet nekaj govorila v spanju( upam, da ne kaj erotičnega haha:)).

No, ko bodo spet kakšne zanimive sanje - upam, da ne boš jezen, če te bom okupirala z njimi.

Lep dan ti še želim naprej

natalija

Nace - kul, ko malo pokomentiras tudi to, nase malo drugacno sanjsko in "obsanjsko" dozivljanje...

Lepo, ko si kuknil na fotko - ce nisem priblizana tvoji redstavi dovolj, ne skrbi - sem na cisto vsaki fotki drugacna in pravzaprav nikjer nisem podobna sebi - kakrsna sem vedno potem v danem trenutku.

To je najbrz resnicno ta moj Neptun na ASC - ko se podobo tako nekako tezko "doloci"....

To z mlajsanjem in to.... Res mi kdo da vcasih tak kompliment - jaz pa ga po nekem cudnem stosu ponavadi ne vzamem prevec pozitivno... Se mi zdi nekako, kaj se sploh to omenja... ne zaupam taksnemu nekako... kaj pa vem... Hocem reci, morda ne maram, da se me kakorkoli izpostavlja na taksen nacin.

To so vse obdobja.... gledam fotke... hecno je, da je ena iz mlajsega obdobja, zgledam pa starejsa... Tako nekako je to vse skupaj po obdobjih...

Ceprav je vseeno res, da z leti izgubimo nekaj svezine... Nekaj mladostniske naivnosti... Se posebno, ce nas zivljenje nenehno postavlja v nekaksne situacije...

A vendar - duh nekako ostane... Tega pa se da videti tudi na slabi fotki - seveda ce znamo gledati notri. ;)

Hvala za cestitke, Nace - vcasih me taksno spravlja v zadrego, a seveda vsi radi slisimo hvalo in podobno pozitivne misli. :)

Ne vem, ce je vse skupaj ravno pogum... morda je.... meni je tako pac najlazje - najbolj preprosto je pac zame, da sem jaz JAZ. Morda je za to nekomu potreben pogum - meni je to v bistvu prej nuja - morda pa seveda delno taka pot zahteva tudi pogum.

Ves, nisem si zastonj izbrala ravno tele misli, ki sem jo vkljucila k svojemu podpisu... Namrec - jaz se samo izrazam... Iz mene samo nekako bruha, jaz pa imam nalogo vse skupaj tudi artikulirati in harmonizirati.

Vse mi je ucenje - tule se ucim diplomacije in ostrim si svoje cute in ustvarjam si se vec mnenja in se bolje spoznavam cloveka.

To mi je tako nuja kot tudi uzitek. :)

Nace - hvala ti za vse tvoje komentarje - danes si spet bil zelo aktiven - opazam, da je tema Sanje N°3 ze totalno aktivna spet... ;)))

Marsa

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kako pogosto je težko biti

modro usmiljen -

delati dobro,

ne da bi pomnoževal izvire zla.

Dati miloščino ni nič,

dokler ne podariš tudi misli.

Ni zapisano,

da je

"blagoslovljen tisti, ki nasiti lačnega",

temveč

"blagoslovljen je tisti, ki misli na uboge".

Majhna misel in

malce prijaznosti pogosto

pomeni več

kot velika vsota

denarja.

icon_smile.gif John Ruskin icon_smile.gif

(1819*1900)

Dragi Nace!

Kot da si me prebral. icon_smile_wink.gif

To, kar ti tule počneš, je resnično plemenito.

Ko sem brala tvoj odgovor, me je mrazilo po celemu telesu,

vse je res. Otroštvo, neizpolnitev želja v otroštvu, prikrajšanost zaradi bolezni, zasmehovanje zaradi zunanjosti, moški princip, ki ga ni bilo, večno zavračanje s strani moških, velikokrat zaljubljena, pa nikoli ljubljena,...

Sedaj pa prva prava veza pri 32. letih in končno imam občutek in vem, da sem ljubljena s strani partnerja.

Res pa je tudi, da se je ta dogodek z Natašo zgodil maja letos, ko se je izvršila tudi pomembna prelomnica v mojem življenju.

Tokrat sem prvič pokazala, da imam tudi svojo hrbtenico na tako očiten način v odnosu z njo. Vsi prijatelji, ki jo poznajo pravijo, da je resnično ukazovalna in diktatorska v bistvu "moška" ženska. In malokdo je z njo fural, jaz pa kar sem.

Njen mož je pa tak cuker in ga komandira kot svojega psička (njena mati isto počne s svojim možem ozirima njenim očetom).

Ne me narobe razumeti, je ne obsojam, takšna je in si ne more pomagati, tak vzorec je prinesla s sabo iz otroštva od doma. Vedno je imela psa, moškega nikoli, da bi bila res srečna z njim, njen mož, ki je bil v sanjah v avtu, je njen prvi pravi moški in ga resnično cenim kot človeka, saj tudi na prijateljico nisem jezna, samo hudo mi je bilo, da se je tako zaključilo, ker to pač ni v mojem stilu.

In to je to.

Takrat, ko sem nemo prekinila prijateljstvo, sem se odločila zase, saj nisem bila dovolj močna, da bi prebrala njen mail.

Sedaj, ko je september sem vse bolj močnejša (psihično),

vseskozi se trudim, da bi uresničevala to, kar si napisal tudi ti

in čutim,

da mi vse bolj uspeva.

No, sedaj pa sanjam tele sanje in

verjamem,

da sem pripravljena in dovolj samozavestna,

da ji napišem pismo,

in ji povem kako sem

ter ji čestitam ob rojstvu njenega prvorojenca,

kar sem si vseskozi, odkar sem izvedela,

da je rodila,

močno želela storiti,

pa nisem zbrala pogum za ta korak.

Ja, to bom naredila danes in jutri ga bom odnesla na pošto! icon_smile.gif

Nace, še enkrat iskrena hvala iz srca.

icon_smile.gif icon_smile_approve.gif icon_smile_cool.gif Mogoče si pa res DOBRI ANGEL za vse nas tule, saj skrbno gledaš icon_smile_shy.gif na nas. icon_smile_cool.gif icon_smile_approve.gif icon_smile.gif

Elena

Helena

Pa še nekaj Nace!

Zelo mi je všeč tvoja misel, ki jo napišeš na koncu svojih izčrpnih prispevkov tule na Luninem forumu:

"Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem".

icon_smile_cool.gif Nace icon_smile_cool.gif

Pa sem res šla pogledat moje današnje aspekte na nebu, ki so prav luštni:

icon_smile.gif Sonce opozicija Kiron 13:02 (29. september 2002 do 1. oktober 2002)

icon_smile_approve.gif Merkur opozicija Med.Coeli ob 18:33

icon_smile_cool.gif Merkur v 3. hiši ob 18:33

icon_smile.gif Luna kvadrat Sonce ob 20:19

icon_smile_wink.gif Luna sekstil Saturn ob 00:26

Čudovit je tale Merkur, da o Luni, ki je vladar mojega ascendenta ne govorim, pa še Luno imam v dvojčkih. Saturn pa je v primerjavi s Plutonom samo sapica proti orkanu.

Kirona pa imam itak rada, ki je v ovnu, kjer je tudi sonce, in me še od časa do časa malo matra, vendar čutim, da sem "to rano, ki vedno je" že dokaj ozavestila.

Vem pa, da se bo itak celo življenje oglašal, vendar čedalje redkeje.

Kar se pa tiče Sonca, pa je itak moj najljubši planet, pa tudi številko 19 imam najraje, saj sem Ovnica,

ki se ne dam,

sem pa tolk trmasta in "marsovska", da se po vsakem padcu poberem in grem dalje, dalje...

Skratka moji današnji aspekti na nebu so resnično icon_smile_cool.gif Uživala bom v njihovem stiku.

Za konec pa vam bi rada podarila še en meni ljubi PAVČKOV biser

(kot vidiš, Nace, je tale biser moškega spola icon_smile_wink.gif in ga res "obrajtam", se že boljšam)

na današnji čudovit s soncem obsijan ponedeljek, tule v Ljubljani

in verjamem,

da tudi pri vas kjerkoli že ste sije sončece.

icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif

Na svetu si,

da gledaš Sonce,

Na svetu si,

da greš za Soncem,

Na svetu si,

da sam si Sonce

in da s sveta odganjaš sence.

icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif

Drži se Nace in vsi vi, ki tole berete! icon_smile_wink.gif

Elena

Helena

Elena - si kar in res tipicen Oven... ;))

Aja - kukni v Forum Obvestila urednistva... ;)

Marsa

Picasso

quote:
... Gledam tukaj tema laufa ze v tretji del, morda bi bilo smiselno pod "Vse forume" odpreti se en nadtopic, Sanje, ker kot vidim ima astrologija res bolj malo zveze s sanjami... sicer pa k sanjam.

El Nino

El Nino - saj v bistvu mi tebi tegale ne bi bilo treba praviti, saj poznas Forum (in vecino zacetnih tem) ze od njegovega nastanka.

Ker pa se bo morda se kdo zacudil nad temo Sanje v Forumu Astrologija, razlozim se tu, na tem mestu...

Prvic so Sanje in sporocilnost le-teh v Forumu Astrologija zato, ker jo je tja cisto pravilno in smiselno postavil Mipo, saj je njega zanimalo prvotno nenaksno astrolosko ozadje oz. opredelitev sanjskih sposobnosti in teh potencialov glede na posamezna astroloska znamenja oz. astroloske polozaje. Tako smo zaceli sanje nizati vsi skupaj v to temo - kjer pa je tudi ostala. In se razrasla ze v vec delov.

Drugi razlog pa je ta, da pravzaprav sanje razlaga samo Nace - ki mu ne morem zdaj navesiti celega Foruma v upravljanje in mu s tem naloziti taksno breme, sama pa se s tem tudi ne ukvarjam tako podrobno, da bi se pac lahko v tem primeru zanesla se nase.

Ce bi odprla nov Forum, bi to tako samo pomenilo, da nalagam Nacetu se vec dela.

Tako bo ta tema (do nadaljnjega) ostala pac v Forumu Astro.

Marsa

Picasso

Natalija, hvala za tvoj odziv.

Seveda, nizaj sanje naprej. In tudi glede energije imaš čisto prav.

Upoštevaj le, da se v domišljiji lahko zgodi več, tako približno, kot po emailu pošlješ več pisem kot po navadni pošti.

Gre torej za to, da MORAŠ URESNIČEVATI SKRITE TALENTE IN POTEM PRISTANEŠ PRI TISTIH, KI TI RES LEŽIJO IN SO TUDI OKOLIŠČINE UGODNE.

Torej nekakšno preverjanje v praksi do dokončne odločitve.

Marsikaj pa odpade oz. je dovolj, da si "samo poizkusila" ali "samo hotela poizkusiti", celokupna energija pa se zlije v uresničevanje.

Elena - ti si nam zares polepšala dan.

Oblikovno in vsebinsko si povrnila velik del energije, za katero si se odprla. Hvala ti.

Zdaj te vidim kot na jadralnem letalu: imaš ogromno energije, zato se le dvigni. POtem za samo jadranje ne porabiš več toliko "kerozina" - izkoristiš večino danosti iz okolja, kot jadrilica moč vetra, vzgona...

Vendar moraš nekaj dni posrkbreti za dvig energije s pozitivnimi mislimi, na nekaj pomisliš, da se naravnaš na svoj polet.

Zato, da se dokonča zavest v tebi, da si zdaj nekatere stvari že dojela kot odrasla in z vidika številnih dobrih možnosti.

Mislim da kot oven pa lahko opazuješ tudi zven: udariš - akcijo, potem pa prisluhneš.

Ali kot srce: eno tretjino časa rabi za delo, se skrči, medtem ko kri teče po telesu pa dopusti, da se raztegne in v tem času se prehranjuje in v bistvu počiva. Tako nekako.

Si naredila pa še eno dobro potezo:

astrološko si osvetlila ozadje.

Ko sem prejle pisal, sem ravno razmišljal o tem: ena od naslednjih stopenj pri sanjah, do katere pa redko pridemo, pa so sanje v luči astroloških aspektov.

Morda bomo jutri brali o tem, kako se sanje odražajo na vse to.

Torej hvala tudi tebi za popestritev teme in za to, da si pospešila kroženje energije skozi vse nas.

Nace

Marsa, s teboj se pa seveda strinjam. Pe še šefica si - in tako v pozitivnem, da misliš o stvareh, da drugim ni treba - se pravi sinergija vložene energije ali kako se že temu reče.

Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem.

quote:

Elena - si kar in res tipicen Oven... ;))

Aja - kukni v Forum Obvestila urednistva... ;)

Marsa

Draga Marsa!

Preden pokukam tja, ti moram povedati,

da pa sem v noči iz četrtka na petek sanjala tebe.

Bilo je fajn, drugače pa si imela temno rdeče lase, pristrižene na paž, droben obraz, prodorne škorpijonovske temne oči

in res taka šefica icon_smile_cool.gif si bla, da dol padeš.

Ta Nataša, katero sem sanjala naslednjo noč, je prav tako Riba z ascendentom v Škorpijonu, tudi ona me je obiskala, kot sem že zgoraj opisovala.

Je to morda na-ključje icon_smile_question.gif

Drugega se ne spomnem, samo to, da sem bila vesela, da sem te v sanjah srečala. Bila si natanko takšna, kot sem si te redstavljala.

Bojevnica (iz) Marsa! icon_smile_wink.gif

Ti sploh veš, koliko mi je dal tale Lunin net icon_smile_question.gif

Sem res vesela icon_smile.gif, da sem po na-ključju naletela na www.lunin.net.

Elena

Helena

quote:

Mislim da kot oven pa lahko opazuješ tudi zven: udariš - akcijo, potem pa prisluhneš.

Ali kot srce: eno tretjino časa rabi za delo, se skrči, medtem ko kri teče po telesu pa dopusti, da se raztegne in v tem času se prehranjuje in v bistvu počiva. Tako nekako.

icon_smile_cool.gif Nace icon_smile_cool.gif

Kako si tole lepo napisal,

da mi kar srce igra icon_smile_blush.gif!

icon_smile_approve.gif

Ja, če sem pa na kaj ponosna,

je pa to moje sončno znamenje,

ascendent pa sonce malo bremza,

drugače bi itak podivjalo.

Tako, da sem vesela, da je tako kot je.

icon_smile_approve.gif

Nace, tebi pa tudi želim veliko lepega z mislijo:

icon_smile.gif"Full gas pa lev pas!"icon_smile_cool.gif

Elena

Helena

Nace, zdravo!

Si bom drznila opisti še ene sanje, na katere sem se spomnila, ko sem brala opise drugih. Bom vesela tvojega mnenja oz. opažanj.

Šla sem se potapljat. S prijateljico in njenim sinom. (Ona se res potaplja). Sin je star tudi v sanjah ene 15 let. Midva sva oba brez opreme in predvsem brez kisika pod vodo.

Pod vodo sem opazovala to prekrasno "pokrajino". Diham brez težav. Čudim se tej lepoti. Čez čas je njenemu sinu slabo. Gre mu na bruhanje. Toda, zato, da bi lahko bruhal, rabi kisik. Ona mu ga da. Mene je malo strah.

In se zbudim.

Letela sem že, hehe, pa tudi dihala v vodi... budne sanje sem imela pa le 2x. Pa že dolgo ne.

Pozdrav. Fury

quote:

Nace, zdravo!

Si bom drznila opisti še ene sanje, na katere sem se spomnila, ko sem brala opise drugih. Bom vesela tvojega mnenja oz. opažanj.

Šla sem se potapljat. S prijateljico in njenim sinom. (Ona se res potaplja). Sin je star tudi v sanjah ene 15 let. Midva sva oba brez opreme in predvsem brez kisika pod vodo.

Pod vodo sem opazovala to prekrasno "pokrajino". Diham brez težav. Čudim se tej lepoti. Čez čas je njenemu sinu slabo. Gre mu na bruhanje. Toda, zato, da bi lahko bruhal, rabi kisik. Ona mu ga da. Mene je malo strah.

In se zbudim.

Letela sem že, hehe, pa tudi dihala v vodi... budne sanje sem imela pa le 2x. Pa že dolgo ne.

Pozdrav. Fury

Jaz mislim, Furia, da se ti prebuja življenjska energija. Gre za ene vrste spolne fantazije, ki ima prepovedi v družbi. Toda take fantazije se začnejo na neki točki, ko se človeku kundalini dviga. Se pravi, da se dvigaš v življenju, postajaš bolj plodna in lahko nekje dosežeš več.

V naših možganih je en tak link, da želim najprej "preveriti", ali se lahko damo z nekom dol. Če zremo naprej to dvigajočo se energijo, navadno opazimo, da si želimo izpeljati nek projekt, spremembo in to spolnost lahko spremlja ali pa ne - povsem nepomembno postane na tej točki. Lahko se odločimo za novo doživetje ali pa ne, vendar resnični cilj, menim, je nekako uporabiti svoje sposobnosti, ki plavajo proti površju, da bi bile dejavne, uporabne in potem vidne.

Se ti pa dogaja, da ko se ti ideja že oblikuje, "ne upaš izpeljati", ker se že vnaprej zbojiš, da ne boš dobila podpore ali naletela na odobravanje.

Pri tem ti lahko pomaga že davno ugotovljena zakonitost: ko si tako v sebi prepričana, da se odločiš, da se to bo zgodilo, neglede na dogajanje v okolici - tedaj se ti odpre pot in tudi tisti, ki bi ti rad, ti ne ugovarja. Ko je vzpon končan, se pa je tako in tako prijetno pogovarjati o prehojeni poti.

Ali če povem drugače, nek drug detajl: prijateljica ti je v pomoč, toda pri ideji, ki ne paše v njeno glavo - te bo zavirala in boš sama - torej ne boš na slabšem, če se tega svojega projekta lotiš tako, da prijateljice v to ne vključuješ. Poveš ji potem, ko je že vse mimo. Post festum.

Ali že veš, za kaj bi lahko šlo? Vsekakor je to nekaj, v kar bi rada usmerila vse svoje misli in vse razpoložljive dejavnosti obrnila v to smer (reciva poleg službe ali šole, poleg tistega, kar doma neobhodno moraš postoriti - če je kaj takega).

Četudi bo prijateljica nevede blizu temu dogajanju, opazuješ s svojimi čuti in poveš le, kar hočeš - ona ne more vedeti, kaj se v tvoji glavi dogaja, ko ji ne poveš.

Furia, hvala za te sanje. Mislim sicer, da si boš ob tem vzpenjanju polepšala tudi spolno življenje. Ampak v tem primeru to ni cilj. Boš predvsem bolj izpolnjena in ne misli, da se mora uresničiti vse že to popoldne. Plavaš pa v to smer že sedaj. SAj veš, najprej predstave, vizija, misli, drobna dejanja, večja dejanja, potem pa zares.

Tako nekako. Imej se lepo in ponudi nam v branje še nove sanje.

Nace

Nace, se enkrat zanimivo. Sexualne energije se zelo dobro zavedam. Jo opazujem in spremljam in ne trošim vedno za sexualna zbližanja. Življenska energija in sexualna energija sta, po mojem mnenju, ali eno in isto ali pa vzoredni energiji. Ko sem bila mala, sem včasih začutila ščemenje na dnu trtice in to najbolj takrat, ko sem se veselila nečesa. Ko sem se odpravljala avanturam naproti.. avanturam v smislu neznanega a obetavnega, vsaj v moji glavi. To ščemenje je izginilo za eno dolgo obdobje. In sedaj se res vrača. Sicer ne le v zadnjem času. Lahko rečem ene tri leta že.

Se mi pa dogaja, v okviru tega kar si napisal... o prepovedih oz. o družbeno sprejemljivem, da se v sebi odločam za življenje. Življenje, ki je s svojo živostjo, dinamiko, v nasprotju z preveliko gostoto življenja moje primarne družine. nekako ne vidim povezave s svojo prijateljico.Edino v tem, da sva zadnjič imeli debato o njenem sinu, katerega sem nekako zagovarjala, ker se mi zdi krivična do njega. Pa mislim, da nimata veze. Ker ta občutek, ki sem ga pod vodo doľivljala, je bil krasen. Počutila sem se tako osrediąčeno, poglobljeno vase, če lahko rečem. Ve, kar sem pod vodo videla, je bilo čisto, lepo. In to, da zmorem brez kisika biti pod vodo, čeprav sem dihala, se mi je zdel nenavaden a zelo lep očutek. En tak občutek ponosa nase, zmagoslavja. Kot, da drugi rabijo opremo pod vodo,jaz pa ne. Tale fant mi je prispodoba za to, da ga dozivljam nekako sebi podobnega, ker je v real lifu upornik. In v sanjah recimo sem plavala zadnja in se nisem počutila vezane oz. navezane na nobenega od njiju.

Nace, h v a l a. Želim ti kaj lepega v bližnji prihodnosti.

Fury

Furia, hvala tudi tebi.

Zelo lepo si povzela pomen svojih sanj. Posebej lepo si opisala zavedanje kundalini energije.

Tisto bo gotovo držalo, da si se izurila potovati v čustvih brez da se zaviraš. Da si dovoliš v čisti življenjski energiji.

Vseeno pa ti ponavljam: tako lahkotno drsenje skozi vodo gotovo predstavlja moč, da lahko potuješ skozi neko dogajanje v resničnem življenju.

Razlika od drugih ljudi je le v tem, da si drugi dajejo besedna navodila, ti pa rabiš predstave, ki ti kažejo smer in vlečejo. Vse, kar si želiš, si predstavljaj torej kot vnaprej posneti film (ki ga lahko še spreminjaš, dokler se ne zgodi resnično).

Fant tudi predstavlja energijo, ki raste, ki je dejavna in ima moč. Prijateljica ga očitno pita "s svojim načinom" energije, mu ne pusti njegove lastne v originalni obliki. Ampak ker si sanajala, tudi v sebi najdeš sorodno povezavo: KAM PREUSMERIŠ TO ZLATO ŽIVLJENJSKO ENERGIJO - KJE JE NE SPUSTIŠ, DA BI DELOVALA NEPOSREDNO?

Da nisi ena tistih, ki si tako zagledana v tisto: kar sem navajena, da si sploh ne upaš dovoliti VELIKIH SKOKOV. Če cilj lahko vidiš v sebi, je le vprašanje časa, kdaj ga boš uresničila. Vse, kar boš potrebovala, se bo zgodilo pravočasno.

Toda kot sem rekel, naredila si posrečeno sintezo. Sanjaj dalje, sanje se prelivajo, ker so slike, v resnične dogodke, ampak ne dobesedno. Morda pa si že spet kaj sanjala?

Nace

Kaj pomeni, če sanjaš mrtvo osebo, da je oživela. Primer moja tašča je umrla konec januarja. Emkrat sem sanjala, da je bila mrtva v bolnici že tri mesece in je (čudežno) oživela, bila na stopnji otroka in potrebovala pomoč. Umrla je za rakom. Z njo nisem imela kakšnih posebnih stikov. LE ko je bila že na koncu sem skrbela zanjo, kuhala, nosila iz trgovine in hodila v bolnišnico pretežno jaz. Z možem nista imela vsega razčiščeno in ima on sedaj še vedno ful težave, ker so prisotne druge energije (njen duh, ki se je ujel, mislim v tem svetu). Se dogajajo "nenavadne " stvari.

Sem spet sanjala, da je bila že mrtva in se je "zbudila". KAj to pomeni?

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net/forum/blog/mavlica

Danes sem po dolgem času spet sanjala tako, da sem si zapomnila vsaj nekaj. Po precej burnem 'budnem' obdobju se zdaj dogajanje nekako spet seli v sanje. So pa bile to precej 'umazane' sanje. Dejansko sem sanjala o 'straniščnih potrebah', hehe...

Najprej sem jaz, ker sem pač želela v miru opraviti potrebo zamudila oziroma preprečila snidenje mene in mojega partnerja z dvema prijateljema. Ker so me čakali, se je prej znočilo in potem pač nismo šli... Smo bili pa zmenjeni potem s partnerjevimi starši v neki gostilni in ko smo prišli tja, že precej slabe volje, sem potem spet šla na stranišče, vendar iskat neko prijateljico, ki je notri sedela že celo večnost. Ona je bila še vedno zaklenjena in ni odgovarjala, jaz pa sem raje odšla ven, ker je bila toaleta zelo umazana, no najbrž mi ni treba razlagati kako in s čim, hehe.... icon_smile_blush.gif icon_smile_evil.gif

Ko sem prišla nazaj, so se za sosednjo mizo začeli prerivati in pretepati. Moj partner in njegovi starši so čisto mirno gledali, jaz bi najraje ušla. Prišli so policaji, vklenili dva ali tri (bolj ali manj so bili mladi ljudje). Kmalu zatem so prišli trije nekoliko starejši, oblečeni v haha, pajkice, hehe, nekako namaškerani in predvsem zelo obledni. Smo se poznali in so me začeli ogovarjati, jaz sem se branila celo s palico, pa so se samo smejali. Zbudila sem se s hrupom, ker je dejansko v kuhinji sin (ki je zelo priden in je vstal nekaj minut pred mano icon_smile_shock.gificon_smile_big.gif) razbil krožniček....

Cat

Obvestilo:

Vsi, ki vas zanimajo sanje in sanjski svetovi in ki bi se zeleli o svojih posvetovati s poznavalcem sanj, ste vabljeni v torek, 8. 10. 2002 ob 8:30 v Lunino klepetalnico, kjer bo potekal prvi taksen pogovor "v zivo".

Z nami bo svoje znanje velikodusno delil NACE - sanjski mojster Luninega Foruma, pogovor pa bo potekal v sobi DUHOVNOST.

Torej - ce imate vprasanje s podrocja sanj, ki ste ga hoteli nasloviti na NACEta, si v torek zjutraj vzemite urico za SANJE. ;)

Se vidimo!

Za udelezbo morate biti registrirani uporabnik Luninega Chata - registracija pa vam vzame nekaj minut.

Obvestilo pa je dodano tudi naLunine novice

NACE - morda bi ti kar sama zastavila eno vprasanje, bolj tako splosno, recimo kot nekaksno iztocnico za jutrisnje Klepetanje..

Kaj pomeni, ce sanjas prostore, pa tudi predele mesta oz. kraje, okolja, pa se ti zdi, da si najbrz tam ze bil?

In kaj pa pomeni, ce ponavljajoce sanjas prostore, ki so morda kdaj na tistem obmocju BILI?

Veckrat sanjam ene in iste hise, ulice, preddverja... in je to nekako okoli Tromostovja... obstajajo celo podzemni hodniki - tam si imam jaz veckrat v sanjah nekako opraviti... Gre pa za to, da je zdaj (oz. v resnici) cisto drugace tam... a vedno nekako VEM, da je to tisti okolis - le da je morda kaksno stoletje ali vec prej?...

Skratka - ogromnokrat sanjam poti, ulice, dovoze do his, preddverja, pa notranjosti, kletne prostore, pa sobane, ljudi, in razne celo avditorije,... Pa ponavljajo se nenehno te sanje in tudi gre velikokrat za iste prostore....

Najbolj konstantno ponavljajoci pa so ti okoli Tromostovja in tisti "izza" Smarne gore... veckrat sem sanjala nekako onstran Smarne gore, pa je bilo vse cisto drugace, a nekako cudno znano in blizu...

Da se zgubim nekako, potem iscem v zelenju pot, pridem onstran, ful lepo in cisto drugace - cisto drug cas in prostor... Ampak Smarna gora je se vedno tu, za mano - le da je ONSTRAN vse drugace nekako, a domace, cisto pravo... kaj jaz vem...

Ali ima vse skupaj to sploh kaksno zvezo?

Marsa

Picasso

jest pa sm sanjal, da z roko dvigujem papir, posamezne liste, na koncu pa probal se predmete; prevladovala´ je leva roka; ja ampak to dvigovanje ni bilo v primežu roke, dlan roke je kr nekak posesalo gor papir in ga premaknilo kot odraz po-moči nevidne sile .Morda želja po intuitivnem premikanju predmetov, zaščitniška dobrina.....

pokowc

Zdravo Nace!

Evo me opet!

Upoštevajoč tvoj nasvet sem spala kot ubita - saj pri meni to ni neki "problem" in evo - sanje.

Kraj dogajanja - v moji službi - na enem izmed mejnih prehodov. Sem delala in vstopi par. Moški-manjše postave, brki in očala, ter zviti pogled v temnih očeh, ženska je bila pa temnolasa. V glavnem nekaj bi menjala in nekakšne papirje bi rada od mene. In ko jima napišem ugotovim, da nimata s čim plačati in da sploh nimata ničesar. Pa raztrgam papirje. In potem se začne. Moški se razjezi in me zgrabi za vrat. Prične me daviti. Vem, da sem ob tem pomislila. "ob vsej policiji me bo zdaj tukaj napadel". Pogledam za pomoč. Vsepovsod zaprta vrata in zastrta okna. Nikjer nikogar. Kakor zakleto. Čutim, da me grabi panika. Prsti pa še kar stiskajo moj vrat. In potem se odpro vrata - sodelavka je izstopila iz svojega delovnega mesta in olajšano ji zakričim:"Sonja, za božjo voljo, pokliči že policijo!" Ta je še nekaj oklevala. Videla sem osuplost na njenem obrazu in potem je pričela kričati. Jaz pa tudi...in se nato zbudila.

No, to sem sanjala danes ponoči.

Zanima me sledeče. Ali so te sanje v kakršni koli povezavi z mojimi dosedanjimi sanjami. Če se spomniš, včerajšnje, ki sem ti jih napisala v chatu...

No, za odgovor se ti že vnaprej zahvaljujem.

Ps. prav gotovo nisem namensko vplivala na sanje, kakor sem se pošalila včeraj. Če bi, potem bi ziher sanjala kaj drugega...

Pozdrav

natalija

Natalija;

quote:

Zdravo Nace!

Evo me opet!

Upoštevajoč tvoj nasvet sem spala kot ubita - saj pri meni to ni neki "problem" in evo - sanje.

Kraj dogajanja - v moji službi - na enem izmed mejnih prehodov. Sem delala in vstopi par. Moški-manjše postave, brki in očala, ter zviti pogled v temnih očeh, ženska je bila pa temnolasa. V glavnem nekaj bi menjala in nekakšne papirje bi rada od mene. In ko jima napišem ugotovim, da nimata s čim plačati in da sploh nimata ničesar. Pa raztrgam papirje. In potem se začne. Moški se razjezi in me zgrabi za vrat. Prične me daviti. Vem, da sem ob tem pomislila. "ob vsej policiji me bo zdaj tukaj napadel". Pogledam za pomoč. Vsepovsod zaprta vrata in zastrta okna. Nikjer nikogar. Kakor zakleto. Čutim, da me grabi panika. Prsti pa še kar stiskajo moj vrat. In potem se odpro vrata - sodelavka je izstopila iz svojega delovnega mesta in olajšano ji zakričim:"Sonja, za božjo voljo, pokliči že policijo!" Ta je še nekaj oklevala. Videla sem osuplost na njenem obrazu in potem je pričela kričati. Jaz pa tudi...in se nato zbudila.

No, to sem sanjala danes ponoči.

Zanima me sledeče. Ali so te sanje v kakršni koli povezavi z mojimi dosedanjimi sanjami. Če se spomniš, včerajšnje, ki sem ti jih napisala v chatu...

No, za odgovor se ti že vnaprej zahvaljujem.

Ps. prav gotovo nisem namensko vplivala na sanje, kakor sem se pošalila včeraj. Če bi, potem bi ziher sanjala kaj drugega...

Pozdrav

natalija

Natalija, živijo.

Zelo me veseli, da si dobro spala. Še posebno, če ti je pomagal moj nasvet... :)

Takele sanje so seveda tiste prave sanje, ki delajo premike.

Dobro, ti si zaštekala nekje, moški te ni spustil.

Predno greva na simboliko, ti naj povem tole:

Ko se zbudiš, vključiš ZAVEST.

ZAVEST PA TI POMAGA NAPREJ TAM, KJER NE MORE PODZAVEST.

Zanimivo, ne?

Ena brez druge ne moreta, četudi na nekem področju ena sama deluje prav mojstrsko. Dokler ne pride do točke, ko potrebuje svojo prijateljico, zavest podzavest in obratno.

Te to na nekaj spominja?

Morda na očeta in mamo.

Na otroke?

Kako je vzgoja v nekem obdobju lažja, če jo vodi samo en partner. Toda pride do točke, ko je najbolje, da otroke malo prepusti drugemu partnerju... ::))))))

Zato se nikar povsem ne skregajte pri ločitvi - to je pripomba za vse tiste, ki berejo tale topic iz radovednosti in ko dobijo nekaj, bo njihova vedoželjnost poplačana.

Torej: pomembne so tele sanje zato, ker si prišla DO TOČKE, KI TE OVIRA PRI RAZCVETU.

Menim, da si v podzavesti prišla naprej, da pa rabiš zavestno dejanje.

Zdaj pa spet ugibajva, kaj bi to bilo,hm. Spet si v težavah, ker boš morala tam naprej, kjer doslej nisi hotela.

Vidiš, kako je življenje prijazno:

počaka te, da zbereš moči in narediš premik, pa četudi bi ga lahko že prej, pa si računala na čas.

No, čas je očitno dozorel.

Veš, da sem se zdajle šele spomnil, kaj si včeraj sanjala. In seveda tudi zadnjič. Ja, vse tri sanje imajo enako vsebino.

So pa v razvoju.

Torej, bravo zate, dobro ti gre.

Ker delaš premike na zavestnem miselnem nivoju, ker si upaš pomisliti na ovire, ti gre dobro. Naslednji premik naredi podzavest in te pri sanjah opozori, da si na vrsti spet, ko si budna.

Takole ena asociacija mi pade, da bi bil koristen pogovor s partnerjem. Pa ne pogovor na vse ali nič. Jaz nisem zagovornik takih dialogov, razen v skrajni sili, ko en ali drugi ne more naprej.

Torej dialog v smislu, da mu poveš, kje si boš vzela več svobode, ali časa in zakaj. Če te bo oviral, si vzemi čas in mu ne povej več.

In poglej: samozavestna si, navajena sveta, v katerem živiš. TODA KO MORAŠ SAMA NEKAJ POSTORITI IN ZA TO NIMAŠ NEPOSREDNE PODPORE V OKOLICI, SE UMAKNEŠ.

To je tvoj naglavni greh - za projekt, stopinjo, ki je pred teboj.

Soočiš se, potem pa ne preneseš tiste razdvojenosti, ko delaš nekaj zase in ne le strežeš drugemu.

Menim, da IMA TVOJA DUŠA DOVOLJ TVOJEGA RAZDAJANJA. ZDAJ MORAŠ DOBITI ŠE ZASE, KAR TI GRE.

Pa ne delaj klasične napake: nekomu daješ, potem bi rada od istega človeka več prejela.

To ne gre.

Če se vsaj malo spoznaš na astrologijo, in ti se, dobro veš, da nekje dajemo, drugje dobivamo.

Torej če hočeš več dobiti, se poveži z več ljudmi, od teh pa se potem več srečuj s tistimi, ki so ti pripravljeni dajati.

Tam kjer si dajala, boš dajala naprej. Ker je pač temeljni odnos takšen.

Toda SPLOŠNI DEFICIT ni dober. Nekje boš več prejemala.

Tudi jaz nekje več dajem in nekje več jemljem.

Tako to je.

Pa ne gre na škodo drugega, ker tudi tisti drugi ima svoj krog, kjer več prejema in več daje.

Tudi delamo tako: v službi daješ več kot dobiš, potem pa kupuješ stvari, ki so jih naredili ljudje, ki od tebe ne dobijo neposrednih uslug, ampak dobiš ti njihove proizvode.

Večja trgovina, več ljudi bogatih.

Večja izmenjava z več ljudmi, večje bogastvo...

Kjer je vključena tudi duša.

Čakam tvoje naslednje sanje.

Nace

quote: pokowc pravi:

jest pa sm sanjal, da z roko dvigujem papir, posamezne liste, na koncu pa probal se predmete; prevladovala´ je leva roka; ja ampak to dvigovanje ni bilo v primežu roke, dlan roke je kr nekak posesalo gor papir in ga premaknilo kot odraz po-moči nevidne sile .Morda želja po intuitivnem premikanju predmetov, zaščitniška dobrina.....

pokowc

Pokokwc (pw) čestitam, no, vidiš, da imaš tudi prave sanje.

Vendar po mojem ni prava razlaga o intuitivnem premikanju predmetov.

Bolj bo nadaljevanje sanj prejšnjega dne, o katerih sva v chatu: ko si z dlanjo premikal liste.

ZDAJ SI SI OGLEDAL VSAK POSAMEZEN LIST.

Čisto malo si se premaknil. Torej je bilo le koristno, da sem se ti nekoliko bolj posvetil. Se pravi, da si dojel: volja in nadzor: z njima lahko deluješ v posameznih "utripih", potem pa pusti, da se srce sprosti in dogajanje deluje samo od sebe.

Vidiš, ti pa še pri samodejnem delovanju PRIPIŠEŠ SEBI MOČ MISLI, S KATERO DVIGUJEŠ MISLI. Ne, dragi pw - to je odziv, žoga, ki je vržena v zrak, pada s svojo lastno silo proti Zemlji.

To NI TVOJA SILA, ker ti si jo poslal proti vesolju. Narava, Zemlja v tem primeru jo potegne k sebi in s to silo nimaš ti prav nič opraviti - lahko le PREDVIDIŠ NA PODLAGI IZKUŠENJ IN SAMO OPAZUJEŠ - TO JE NAJVEČ, KAR LAHKO NAREDIŠ. Pa da se ob tem učiš.

Gre za žensko ali jin energijo, ki jo nujno moraš vaditi.

Kot sem ti že rekel:

udariti znaš - zdaj pa se vadi v tem, da v NEDELOVANJU IN NEMIŠLJENJU opazuješ odziv.

In še nekaj:

četudi je leva roka del tebe, deluje na podlagi predstav, notranjih potreb telesa in ne na podlagi tvojih ukazov (simbolično).

Torej vadi - in ko poslušaš ODZIV, SE VEDI TAKO, KOT DA TO DELA nekdo drug - npr. sile narave - KI NISO pod tvojo komando.

Prav malo lahko vplivaš na to, kaj bo počel ameriški predsednik. Lahko pa se prilagodiš njegovim odločitvam, lahko opazuješ, in buriš domišljijo, lahko opazuješ novice, ki jih ne bi bilo, če on ne bi rekel ali odločil tako in tako - toda ti bi si domišljal, da lahko napišeš pismo in spremeniš njegovo ukrepanje.

Se ti zdi res realno?

Ti lahko napišeš pismo, kaj pride pa nazaj, pa ni več v tvoji domeni in to lahko samo opazuješ.

Včeraj sem ti predlagal: VSAJ DVE TRETJINI ČASA OPAZUJ IN PUSTI VALOVANJE NAZAJ K SEBI - od tistega, ko dejavno fizično ali miselno deluješ.

Nadaljuj, začelo se je.

(Nekoč boš celo drugega človeka razumel in seveda - tudi ženske in jim dal prostor, v katerem tebe ne bo - razen ko se bodo same od sebe ozrle k tebi. To pa je nuja sodobnega sožitja):))

Nace

quote: Cat pravi:

Danes sem po dolgem času spet sanjala tako, da sem si zapomnila vsaj nekaj. Po precej burnem 'budnem' obdobju se zdaj dogajanje nekako spet seli v sanje. So pa bile to precej 'umazane' sanje. Dejansko sem sanjala o 'straniščnih potrebah', hehe...

Najprej sem jaz, ker sem pač želela v miru opraviti potrebo zamudila oziroma preprečila snidenje mene in mojega partnerja z dvema prijateljema. Ker so me čakali, se je prej znočilo in potem pač nismo šli... Smo bili pa zmenjeni potem s partnerjevimi starši v neki gostilni in ko smo prišli tja, že precej slabe volje, sem potem spet šla na stranišče, vendar iskat neko prijateljico, ki je notri sedela že celo večnost. Ona je bila še vedno zaklenjena in ni odgovarjala, jaz pa sem raje odšla ven, ker je bila toaleta zelo umazana, no najbrž mi ni treba razlagati kako in s čim, hehe.... http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blush.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gif

Ko sem prišla nazaj, so se za sosednjo mizo začeli prerivati in pretepati. Moj partner in njegovi starši so čisto mirno gledali, jaz bi najraje ušla. Prišli so policaji, vklenili dva ali tri (bolj ali manj so bili mladi ljudje). Kmalu zatem so prišli trije nekoliko starejši, oblečeni v haha, pajkice, hehe, nekako namaškerani in predvsem zelo obledni. Smo se poznali in so me začeli ogovarjati, jaz sem se branila celo s palico, pa so se samo smejali. Zbudila sem se s hrupom, ker je dejansko v kuhinji sin (ki je zelo priden in je vstal nekaj minut pred mano [:o]http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif) razbil krožniček....

Cat

Joj, Cat, v chatu sploh nisi prišla na vrsto. Oz. nisi spraševala. Sploh se mi zdi, da bomo drugič raje kaj splošno o sanjah - v chatu. Četudi je res, da je lažje zato, ker je včasih potrebno postaviti podvprašanja.

Cat, tole izločanje v resnici ni tako umazano.

Gre za to, kar daješ od sebe. Svetu.

To pač pomeni, da ker imaš tudi lastne zamisli, ki jih uresničuješ, ne moreš biti ves čas drugim na voljo.

Ker je to tako, pride do situacije, češ, da si ti kriva, da se nekaj ne naredi.

Toda kot veš, je vsak odgovoren za svoje projekte.

Moški za svoje, ti za svoje, in "moški" niso - v današnjem času, več vredni od "ženskih".

Saj štekaš, kajne.

No, v sanjah si se že osvobodila.

V zavestnem delu pa nadaljuj tole:

ko si gotova s svojo zamislijo, in se potem nič več ne dogaja, se domisli česa novega.

Sicer pa si očitno še vedno v klasičnem precepu med moško in žensko družbo: eden nekaj hoče, drugi se upira.

No, v tvojem primeru so ti dvorili, ti pa si jih odganjala s palico.

Kako zanimivo!!!!

Tipično tisto: želim si tvoje bližine, moški, ampak se delam, da mi tvoje dvorjenje ni všeč.

Predlagam ti, da poveš KAKO in ne JA ALI NE. Torej:

vzemi svoj del igre v svoje roke in pridi do svojega užitka v nekem vzajemnem druženju: nekaj zate, nekaj zame, enkrat eden, enkrat drugi.

VEDNO IŠČI NAČIN, KAKO NEKAJ TEČE NAPREJ in ne podrejaj se nekim splošnim predsodkom, da se pa nekaj pač ne spodobi ali ne sme ali da je zamujeno.

Če nekaj zamudiš, narediš pozneje - ti pa očitno potem prepustiš, da moška energija vodi, sebe pa zapostaviš.

Je pa res, da skozi izkušnje, če si navajena zavlačevati pred odhodom - lahko vnaprej poveš: rabim 25 minut, da se uredim - toliko prej začnimo priprave ali bomo šli toliko pozneje...

To bolj za šalo, ki je lahko uporabna.

In še nekaj: ko bi lahko začela uživati recimo v predigri, se ne izgovarjaj na neko skrb, ki jo ravnokar potegneš iz rokava.

Če se zelo mudi, ne reci: joj, takoj moram proč.

Ampak reči:

čez dve minuti pa moram iti pogledat, če je juha že zavrela - če se res mudi, skoraj ni situacije, ko ne bi mogla počakati dve minuti. KOliko pa to pomeni možganom in tvoji kasnejši samopodobi pa boš ugotovila sama.

Nace

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...