ZNOVA 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Moja babica je v svoji okolici poznala vsakega soseda in vedela o njihovih zivljenjih prav vse.. Danes sama poznam tri svoje sosede pa se te samo na "zivjo". Zakaj je tako? Smo postali nedruzabni? Nezaupljivi do tujcev? Enostavno nimamo casa? Ce je moja babica potrebovala sol ali jajca, je enostavno stopila do sosedove Toncke in si jih sposodila.... Meni se nikdar niti na kraj pameti ni prislo, da bi sla po jajca k sosedi, kajti..., danes gremo lahko tudi med prazniki v dezurno trgovino ali po telefonnu poklicemo fanta ali moza, da naj se ustavi v trgovini Noc in Dan. Vcasih se je tudi vedelo vse kaj nekdo pocne, s kom se druzi, kdo je prisel na obisk... Danes pa ne mores spat, ker nekdo nabija glasbo do konca pa ne ves niti tega, ali je to spodnji, zdgornji ali desni sosed... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jess 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Mogoče je tud odvisno kje živiš!Na vasi,naselju ali mestu.. Tam kjer jaz živim,sosedje vejo več povedati o meni,kakor pa vem sama. Pa tud po jajca še hodijo k sosedovim.K nam pa sosedje prhajajo na štamprle šnopca,no sosedove ženske pa na kofetek,.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 18. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2004 Taki "obicaji" so se morda ohranili na vasi, v mestu pa tega ni vec. Vsasih pa so se tudi po blokih poznali in hodili na kavice.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Pa še nekaj o sosedih ... Sosed sosedu volk?,kaj nam pomeni sosed Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 18. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2004 ..... v tistih hisah so imeli verjetno druge probleme, kot je preglasna glasba ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Pa še nekaj o sosedih ... Sosed sosedu volk?,kaj nam pomeni sosedSem vedela. Thanx, tina! namrec sem zacela pisati odgovor, pa zbrisala, ker sem cutila, da se ponavljam.In tudi zato je vcasih tecno, ce se odpirajo nove in nove teme. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 18. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2004 Marsa a ves kaj je problem?Preden sem odprla temo, sem sla na NAJDI in noter napisala sosed, potem pa se soseda (za vsak slucaj) pa ni bilo nobene teme odprte na to temo.. Res je da nisem napisala sosedu, ampak sosed, samo to bi moralo biti narejeno nekako drugace, ker se na tak nacin ne da preverjat ali tema ze obstaja ali ne...Da pa grem gledat vse teme za nazaj pa ni mogoce, ker je taka tema lahko odprta tukaj ali pa v katerem drugem podforumu in tudi zelo, zelo dolgo nazaj..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Pa še nekaj o sosedih ... Sosed sosedu volk?,kaj nam pomeni sosed Kva x!x Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Saj vem Znova... potem vcasih zdruzim... Imamo nekje temo - nekaksni napotki za iskanje - to morava res (po priporocilu tudi Tine) nekako vpeti na iskalnik, ko se konektas nanj... Moras recimo dati koren besede... ce npr. isces - nevarnost homogeniziranega mleka - moras dati mlek. ker ce bos dala mleko, ne bo nasel - ker je postavljeno mleka.A stekas? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 18. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2004 Ja, seveda. Saj o tem govorim..Treba je nekaj naredit, ker si sigurno ne zelim odpirat tem, ki ze obstajajo, ampak se zaradi tega zgodi meni in tudi drugim.. Drugace pa kar zdruzuj,.., saj ni problema. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 NE..... dej bl natanko razlozh 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 18. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2004 AAKHUT a si blondincek? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 znova...as ti baba 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Pa še nekaj o sosedih ... Sosed sosedu volk?,kaj nam pomeni sosedSem vedela. Thanx, tina! namrec sem zacela pisati odgovor, pa zbrisala, ker sem cutila, da se ponavljam.In tudi zato je vcasih tecno, ce se odpirajo nove in nove teme. Najbolje bi bilo, ko bi klepet potekal kar v številkah.Kot oni vici - vic št 5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 znova...as ti baba 666 zlomkou...tralalaOdgovor na to, je JA, torej si ti blondincek...Lepo, da priznas... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Sosedov obraz - naše zrcalo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 Sosedov obraz - naše zrcalo. Kaj pa ce obraza sploh ne vidis, ker ti skozi okno kaze samo svoj penis?? ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Sem že doživel tole tvoje mnenje......ko sem ga pa hotel posneti s kamero, se je pa skril = PRPA Vseeno pa mislim, da si razumela pravi pomen sosedskih odnosov Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 Zakaj si ga pa snemal, pacek!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Hehehe, saj nimam samo enega soseda, preberi DOSLEDNO, če je bil namen, ne pomeni, da je že kaj posneto, sicer je imel dobre reflekse menda Dobro, še o sosedih: "Soseda vprašaj, ali boš živel v miru." Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 ... mogoce je njegov vzdevek HITRI! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Ljubi svojega soseda, a ograje ne podiraj. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Kaj pa če ti on podre jablano, ki je deloma tudi na tvoji zemlji, brez da bi te kaj vprašal. Kakor vem se sosedje dostikrat koljejo zaradi 5 kvadratnih metrov zemlje. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Sosedje imamo pravo srečo, da smo sosedje, ampak vseeno bi raje šli samotni otok! Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 .treba zasadit visoka drevesa, ciprese , tko naraven zid pa je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.