Skoči na vsebino

Sosedje, sosedski odnosi

ZNOVA

Recommended Posts

• Komentarji 72
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

.....ali pa 2, 5m visoko betonsko ograjo, kot pri nekaterih narodih, hm, meni nerazumljivo, sicer pa " Sosed je napol družina" x;)x

Zadnja izjava je čist moje mnenje.Posebnost je v tem,da sosed je lahko več kot lastna družina.A ja,zahvala gre tud vam vsem na forumu,ker ste v bistvu moja nova družina.Lep večer še naprej. x:Xx x:o)x

Deli na socialnih omrežjih

Saj tega res pri nas ni,potem je jasno,da ne razumem.Niti bi si ne dovolila,da tako delam.Ampak glede piva je stvar drugačna - to pa gledimo če imajo vsi isto mero. x:Dx x:Dx x:Dx

Pesem: Kaj ste gasilci,kaj ste gasili,da ste nam to piiiiiivo - piiiiiivo v pivovarni zgoret pustili - da ste nam to piiiiiiiivo - piiiiiiiivo v pivovarni zgoret pustili Ha-ha-ha.

Promile alkohola danes še nimam a že pjevam.Saj malo šole CZ jezika ne škodi in pivo tud ne. x:Dx x:Dx :vragec: x8Dx

Ahoj Boris! x:Xx Ja sem res vesela,toda ne samo zvečer - tud čez dan a to vse brez piva. :palec: x:Dx Res mi ne nagajaš X to pa jaz rada. :vragec: x:px

Veš,da tud mi imamo kozla?Velkopopovicky kozel,toda vsi rečejo,da pogosto imajo z njega drisko. x:Dx x:Dx x:Dx

OK, hvala za razumevanje glede nagajivosti, glede piva...imate super pir, čeprav jaz ne dam našega kozoroga- "Laško pivo"a vi pa imate Veljka Popovića x:Dx , hja zanimivo, poznam vaše pivo, ker mi ga da včasih kakšen vaš šofer, pardon to je sedaj slovaški šofer, ker ste narazen tudi vi odšli.

Ne pa tudi s čehi imam kdaj opravke, ampak ne vem iz katerih krajev so, se pa lahko sporazumemo, pa nas nič ne bolijo roke....lep večer x;)x :palec:

Nekaj mi še povej prosim Vendula, kako se je imenovala vaša mladinska nadaljevanka, kjer so bile značilne besede v njej ...."NITKO NIJE DOMA", če je kdo potrkal na vrata, pa niste vi imeli tudi film ali nadaljevanko o KONJENIKU "JANUSU"(film!).....res so mi bili všeč ti vaši mladinski filmi, no dobro takrat so bili še "ČS" proizvodnje.....lep večer x;)x :palec:

Najbrž dosti o mladinskih filmeh ne vem. xrolleyesx Slovaci so bili z nami,potem pa ločitev. :o|o: Dosti filmov bilo na Hr tv - Arabela in Rumburak,ali A je to (so ti dva z ikone Merkura),ali Krteček,ali Lucija pošast ulice.

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...