borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 .....ali pa 2, 5m visoko betonsko ograjo, kot pri nekaterih narodih, hm, meni nerazumljivo, sicer pa " Sosed je napol družina" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 pravjo, da je bolš bit skregan z žlahto kt s sosedi sicer pa: sosedje so ful kul Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 pravjo, da je bolš bit skregan z žlahto kt s sosedi sicer pa: sosedje so ful kul Ja, ce si Homer Simpson!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Sicer imaš iste poglede na ožjo žlahto kot na sosede, če gledaš iz astrološkega aspekta( 3.hiša), žlahta je pač bolj oddaljena kot dober sosed, če rabiš pomoč.... AMIS, lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 .....ali pa 2, 5m visoko betonsko ograjo, kot pri nekaterih narodih, hm, meni nerazumljivo, sicer pa " Sosed je napol družina" Zadnja izjava je čist moje mnenje.Posebnost je v tem,da sosed je lahko več kot lastna družina.A ja,zahvala gre tud vam vsem na forumu,ker ste v bistvu moja nova družina.Lep večer še naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Svojemu sosedu glej v obraz, ne v skledo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Svojemu sosedu glej v obraz, ne v skledo. absolutno ne razumem. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Pozdrav Vendula! Kako ne razumeš , ni kulturno gledati sosedu, ko prideš na obisk, kaj ima v krožniku(mogoče slabše je kot ti, kar nima veze!), ni pristojno, to po mojem tudi v deželi piva menda ni Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Saj tega res pri nas ni,potem je jasno,da ne razumem.Niti bi si ne dovolila,da tako delam.Ampak glede piva je stvar drugačna - to pa gledimo če imajo vsi isto mero. Pesem: Kaj ste gasilci,kaj ste gasili,da ste nam to piiiiiivo - piiiiiivo v pivovarni zgoret pustili - da ste nam to piiiiiiiivo - piiiiiiiivo v pivovarni zgoret pustili Ha-ha-ha. Promile alkohola danes še nimam a že pjevam.Saj malo šole CZ jezika ne škodi in pivo tud ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Nocoj si pa vesela Vendula , no ti ne smem nagajat , ti kar "pivaj" še naprej....lep večer ti želim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Ahoj Boris! Ja sem res vesela,toda ne samo zvečer - tud čez dan a to vse brez piva. Res mi ne nagajaš X to pa jaz rada. Veš,da tud mi imamo kozla?Velkopopovicky kozel,toda vsi rečejo,da pogosto imajo z njega drisko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 OK, hvala za razumevanje glede nagajivosti, glede piva...imate super pir, čeprav jaz ne dam našega kozoroga- "Laško pivo"a vi pa imate Veljka Popovića , hja zanimivo, poznam vaše pivo, ker mi ga da včasih kakšen vaš šofer, pardon to je sedaj slovaški šofer, ker ste narazen tudi vi odšli. Ne pa tudi s čehi imam kdaj opravke, ampak ne vem iz katerih krajev so, se pa lahko sporazumemo, pa nas nič ne bolijo roke....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Nekaj mi še povej prosim Vendula, kako se je imenovala vaša mladinska nadaljevanka, kjer so bile značilne besede v njej ...."NITKO NIJE DOMA", če je kdo potrkal na vrata, pa niste vi imeli tudi film ali nadaljevanko o KONJENIKU "JANUSU"(film!).....res so mi bili všeč ti vaši mladinski filmi, no dobro takrat so bili še "ČS" proizvodnje.....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Najbrž dosti o mladinskih filmeh ne vem. Slovaci so bili z nami,potem pa ločitev. :o|o: Dosti filmov bilo na Hr tv - Arabela in Rumburak,ali A je to (so ti dva z ikone Merkura),ali Krteček,ali Lucija pošast ulice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Potem pa nič, mimogrede sem se spomnil nekaterih filmov, čeprav nepoznam naslovov....Lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Ednega si pa spomniš - bil posnet slovensko-češki film - Boris in Vendula v forumu.Ha-ha-ha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 hi hi hi kok sta dobra Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Že, že, ampak nisva soseda Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 sta!(mata poste eden zraven drugega ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Brez brata bom preživel, brez soseda ne. Ruski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 6. april 2004 Avtor Prijavi Deli 6. april 2004 Brez brata bom preživel, brez soseda ne. Ruski... tale mi pa ni vsec.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Brez brata bom preživel, brez soseda ne. Ruski... tale mi pa ni vsec.. Jaz brez "znova" pa z lahkoto! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Naj ti bodo veliki gospodje prijatelji,a ne sosedi. Češki Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Jaz sem imela nekoc iste sosede, kot sedaj.Poznam pa eno punco, ki je imela vec razlicnih sosedov. Ker so se selili. Non stop.In poznam tudi take ljudi, ki se niso selili. In seveda posledicno tudi take, ki so se selili.Ampak jaz se ne selim. Ostajam tu. Lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.