borism 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Sedaj so boljši kot nekoč, ker tistih nekoč niti poznal nisem. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 .. in še pri obeh sosedih na enak način Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 sosedje so najcenejša štacuna... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 SOSEDJE SO BUREK :xx!: 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 kaj imeš šiptarje za sosede Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 http://www.millan.net/anims/giffar/zenfontan.gifnekoč in danes, voda še vedno teče Je že nehala , jaz se moram ta mesec izogibati vode, ker me bo izčpavala( po DZK je moja cifra na "enici")....sem umaknil ta podpis...lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Evo na, te teme pa še ni! Odločila sem se, da po nocojšnji noči napišem, kaj se je zgodilo: Stanujem v centru TS, v bloku in nad mano stanuje ena "ženska velika in debela pošast", ki vsak dan začne že ob 4,30 zjutraj tako ropotati, hodi v lesenih cokljah, premika stole, zbija z vrati.... no, v glavnem dela hrup in trušč. Večkrat sem že poklicala policijo (113 - bolnica je 118, če bi kdo kaj rabil), pa niso prišli rekoč, da za to so Upravitelji hiše. Potem sem morala iti na Občine na Komisarjat in Capo je 2 x prišel poslušat, potem šel gor in jo samo opomnil, da naj da mir. Upravitelji so mi rekli, da moram zbrati 50 % podpisov stanovalcev, da gospa res dela direndaj. Toda, koga moti, a, samo mene, ki sem v pritličju pod njo! Evo, danes ob 5-ih zjutraj pa sta prišla 2 policaja. Ko sta pozvonila pri njej in rekla, kdo da sta, je že sezula coklje, to sta mi potem povedal. Medtem ko takrat, ko je prišel Capo, jo je pa dobil v cokljih, kajti bilo je okoli 19-ih in je mislila, da je prišel sin domov. Glede njega pa: ima 2 m in se ga sploh ne sliši! Pred pribl. enim mesecem sem ob 5,30 zjutraj šla gor, pozvonila, ko je odprla sem začela tako kričat, da sem skoraj pol bloka zbudila. Nasproti stanujejo glih eni bosanski Srbi, ženska je prišla pogledat kaj se dogaja, se začela smejat, potem pa še jaz. Potem pa še to: Kdaj pa kdaj okoli dveh ponoči začnem metati gor na strop ogromno košarkaško žogo, tako da jasno skoči s postelje, kajti med spanjem samo začuti da je neka eksplozija. No, potem da pribl. 2 tedna mir, če pa to ne zaleže, pa jo ob pribl. 7,30 pričakam, odprem malo vrata, in ko jo vidim prihajati po stopnicah, tako tresknem z vrati, da je zadnjič skoraj skup padla na štengah, kar zvijala se je in za srce držala, jaz pa Drugače pa imam zraven enega fajn samskega soseda, kartamo remi, pojemo ruske in jugo pesmi, kajti imam tudi eno prijateljico Rusinjo, potem si nosiva hrano, kajti samo za enega se ne splača kuhati, sexa pa vsak po svoje, če sploh sexa! To je to! Kakšne sosede pa imate vi? Vaša mnenja in izkušnje! ....denje.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Jaz osebno dobre. Imam pa občutek, da sem bil nekako jaz tista "gospa" za druge Zakaj? Zato, ker se je včasih pri meni zbirala vsa vas. Če bom rekel, da nas je bilo ponavadi od 10-20 ljudi (odvisno od dneva) ne bom pretiraval. Potem pa itak smeh, zajebancije, norenje,... Tudi sam živim v bloku in ta je tako slabo zgrajen, da celo ponoči slišiš, kako sosed pod nami zapira ali odpira luč. Ne bom rekel, skušal sem bit čimbolj uvideven, vendar imet 20 ljudi pod nadzorom je bila tška Včasih še v norih letih se je tudi zgodilo, da mi je moral sosed vsaketoliko kdaj z metlo po stropu potolčt, takrat sem pač vedel, da je potrebno muziko znižat. Kljub vsemu me ima danes rad kot kruh Najbolj, pa se moram zahvalit mojim staršem. Bogi kljub temu, da so prihajali domov zmatrani, so morali vsakih pet minut vrata odpirat ter poslušat znorjeno druščino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Joj, da ti ne povem! Ko sem bila majhna, smo se zogali cel dan in to tako,da smo zogo nabijali v sosedovo hiso, ker je samo ta imela veliko prazno ploskev brez oken! Kaksen rompompom smo delali in noben sosed ni nic rekel! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 S sosedi nimam nobenih problemov, ker jih bolj malo vidim, pa oni mene. Drugače so pa tako dolgočasni, da jih človek komaj opazi.Največkrat vidim pa poštarja, si skoz mahava. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Sosedje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ...kratko jedrnato Sam tud o eni temi razmišlam, pa si je še ne upam odpret...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Rezultat iskanja na temo sosed Evo tule so še mislim da 3 teme . Mickeni, ti kar vprašaj v temo informacije o temah na forumu, pa ti mogoooooooooče kdo prišepne Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ojoj,da vam povem.... Zanč sva bla s tamalim pr njemu v sobi in se zasliš trkanje po vhodnih vratih(ne zvonjenje) in gre mami od fanta odpret vrata, tm pa soseda. In sta začele pšpšpšpšpšpššš prov šepetat na vratih,nevem mogoče sta mislile, da sta dva James 007,ej to je tko smešn izpadl in po ene petih minutah šepetanja,je kao skrivnostno odšla.groza prov stereotipno sta tam kvakale med vrati. midva pa itak v smehčist mim tole Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Saj jst sm tk al tk plidn, Pujsa. Sm plidno "iskalnik" uporabu......so že neke sorodne teme, ne pa čist taka......no, bum videl...... Navodilo: pred odpiranjem teme uporabite "iskalnik" al pa poslušajte Pujsin nasvet..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 No jaz imam rada zasebnost in avtomatično v moji naravi je, da ljudi, ki so fizično preblizu, pa ne spadajo med moje, kar malo odmaknem, rečem dober dan, vendar če se le da se odmaknem, ker je moja nagonska želja po zasebnosti tako zelo močna. Vendar si včasih želim, da bi lahko malo prešla samo sebe in si vzela kako minuto tudi za ljudi v soseščini. Child, ta je pa res smešna, poznam to, tudi meni je to tako zabavno. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Midva z ženo sva oba z vasi. Tam kjer sva rojena - ona blizu Škofje Loke, jaz blizu Kranja - je bilo s sosedi tako-tako.To je bilo že skoraj mesto in tud podobni odnosi s sosedi, razen z nekaterimi.Potem sva pa dobri dve leti živela v Škofji Loki v stolpnici, v enajstem štuku Za znort. 55 stanovanj, dva lifta, šunder noč in dan... Ko sva se odselila sva poznala iz cele stolpnice kakšnih deset ljudi...Vas kjer sva sedaj ima sedemnajst hišnih številk. Vse sosede sva poznala po enem tednu... Kakšni so? Vse sorte... V glavnem se dobro razumemo.Najbolj je pa posrečena najina najbližja soseda. Stara je 89 let pa je še kar pri moči, vse porihta sama, če ji pa kaj ne gre od rok pa kolne kot star furman... Pravi da slabo vidi in sliši, pa ve vse kar se dogaja... Je v vasi še ena ki je leto starejša od nje. Poleti ko je toplo sedita na klopci pred hišo in opravljata. Pravimo jima Radio Klopca... Imava pa še ene sosede s katerimi se pa raje ne srečujeva. Slabih 200 m od najine hiše ima brlog medvedka s tremi mladiči... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 No jaz imam rada zasebnost in avtomatično v moji naravi je, da ljudi, ki so fizično preblizu, pa ne spadajo med moje, kar malo odmaknem, rečem dober dan, vendar če se le da se odmaknem, ker je moja nagonska želja po zasebnosti tako zelo močna. Vendar si včasih želim, da bi lahko malo prešla samo sebe in si vzela kako minuto tudi za ljudi v soseščini. Mihela Jst tudi, jst tudi! Ko sm bla mala smo živeli v bloku v LJ - s vsemi sosedi na zgolj Dan! in nič drugega. Pol smo se preselili v vila-blok v manjši kraj ob LJ - ludnica! :xx!: Bemu, vsi sosedje so vedli bolj od nas kaj se pr nas dogaja/kuha, celo misli!!?! :xx!: Ubibože za popi.dit. No, pol sm odrasla in se preselila v superultravelikomegasocialsitičnoblokpanj, kjer uživam v popolni anonimnosti, samo z najbližjima sosedoma od časa do časa izmenjamo vljudnostne puhlice in nujnopotrebne info o dogajanju v panju, z vsemi ostalimi pa Dan! in to je to. Ampak, poznam pa zato vse pesjanarje (lastnik/ce psov in pse same) iz bližnje in daljne okolice . Zelo friendly in na tekočem Življenje na vasi bi me psihično ugonobilo. Ne maram ljudi ki se vtikajo v tuje zadeve (ala uni pa sam krompir pa zele natepavajo, pa merđota majo parkiranega, vemo kok so bogati, ja), v tujo intimo in sfero, vejo bolje od mene kje, kdaj, s kom sem bila, kaj počela, sem bila oblečena čez/gor/spod, kaj sem mislila... :xx!: Džumbus v bloku? Kaj je to?? Ga sploh ne slišim , je del mojega življenja. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 PUJSA Ves, 2 x sem pogledala v ISKALNIKU in ni pisalo to kar ti navajas! Zal mi je, ce ne bi se kar tja prikljucila! Ampak, ce tako pogledamo, je tudi od Jugovicev enih 10 istih rubrik, tam pa nisi rekla, da jih je ze toliko , samo Marsa je rekla, zbrisala pa to ni! Torej, res se mi je cudno zdelo, kako to, da ni take rubrike. Evo, bom predlagala Marsi, ce se lahko te rubrike nekako skupaj spravijo. Mislim, da je ogromno dela, onadva sta pa sama in morata cel Lunin net urejati! Ce kdo tega ne more razumeti je prav trapast. Npr. tukaj v Italiji se okoli enega foruma vrti najmanj 10 Adminov. Nekateri imajo kar avtomate in ta zbrise grde besede, naslove mail-poste in stevilke, cene .... Pa se to: V moj popularni Forum je pisalo najvec 5 oseb na dan!, torej 5 postov! Tukaj pa jih je po mojih izracunih preko 5.000 na dan. Ce samo pogledam Vedezevanje, je zdajle v eni uri pogledalo ta Forum tocno 120 ljudi! Evo .... to je to .... Joooooj, d vm ne puvem! Ud uceri zjutri, k sm klicala pulcijo, je zdej taaaaaaaaaaaaak mer, d mi se zdi, k d bi se kace plazile. Upam, da bo tko tut ustal! Ja, razlicne zgode in prigode okoli sosedov je. Bom se kaj napisala, itak ze vem kaj, samo zdajle nimam casa. Pozdrav vsem! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Binga tudi jaz sem samo uporabnica, tako da ne previsim več celega šihta tule gor . Sem in tja, ko imam čas pogledam kaj. In če opazim kaj takšnega, da bi lahko Marsi pomagalo, dam link. Tako da ono o Jugo temi nisem opazila, zato tudi nisem s kakim linkom uletela. Vem pa,da bi bilo bolj enostavno, če bi se vsi bolj navadili iskalnik uporabljat, ali pa vsaj temo informacije o temah uporabljat, bi verjetno Marsi in Mitji prihranili delo. To je moje mnenje samo, se mi zdi fair, da se ne povzroča neproduktivnega dela, pa tule ne bom več komentirala, ker če namerava zdržit teme, več postov kot bo, več bo dela. Pujsa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 PUJSIKA Hvala da drzis za njiju! Ves, mene Marsa ne kontrolira vec, kajti prosila sem Zlato ribico, da nej neki zrihta. Pa me je uslisala! A si ti to moooors zamislt? Lep dan .... Evo, pa se ena zate, za SRECO! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 MARSA MITJA BRAVO sta ze to zrihtala skupi! SUPER LUPCKA Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Ja, razlicne zgode in prigode okoli sosedov je.Kako bi bile šele zanimive zgodbe ljudi, katerim si ti sosed! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.