ZNOVA 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Se vam je ze kdaj zgodilo, da vam je usel prdec ob neprimernem casu ali na neprimernem mestu? Vedno priznate, ko ga spustite ali se delate, da nic ne vohate? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 18. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2004 Naj dodam se to.. Imela sem sosolca, ki jih je med poukom redno spuscal. Ni mogel zanikati, ker so bili glasni in tako smrdeci, da se razred pol ure ni "razdisal". Prijel se ga je vzdevek prdonja. Morda ni bil sam kriv.., morda je imel kaksne tezave, a kot otroci o tem nismo razmisljali.. .. vedno, ko je nekaj zasmrdelo, smo se drli da ga je prdonja spustil.. Zdaj mi je malo zal.., a ne prevec, kajti smrad od njegovih prdcev me je ubijal 4 leta!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Še dobro, da se nisi zaljubila in ga poročila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 18. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2004 JA se dobro..Ceprav bi verjetno problem njegovih prdcev resila kar z zdravo soljo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 JA se dobro..Ceprav bi verjetno problem njegovih prdcev resila kar z zdravo soljo. S soljo? To pa je kruto. Bi reveza ja razneslo, ce bi mu zadnjico zagradila s paketi zdrave soli :xx!: "K*rc gleda kulturo, zdravje ima prednost!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Pa še nekaj več o tem ... Prdeti Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Lahko pa ga lepo mirno spustiš v gužvi seveda, nato pa se obrneš k najbližjemu in mu rečeš: ah saj nič ni, to se je meni tudi že zgodilo. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Ko je že ta tema odprta... ravno zadnjič sem v, menda, Poletu, zasledila tole (ma smešno mi je za znoret... ) Povej mi, kako prdiš, pa ti povem, kdo si. Neučakan komaj čaka, da bi prdnil.Dobro vzgojen, preden prdne, prosi za dovoljenje.Jezen prdi, da se vsa okna tresejo.Realist ima prdež za normalen pojav.Egoist prdi samo zase.Pesimist še prdnil ni, pa že misli, da se je pokakal.Muzikalen, kadar prdne, takoj ugotovi tonaliteto (dur, mol...)Brezobziren prdne čez drek, da bolj smrdi.Zahrbten prdi potihem, da nihče ne sliši.Potuhnjenec prdne in vpraša, kdo je prdnil.Diskreten prdne in reče:"Naj to ostane med nami."Nepreviden prdne, zraven se pa pokaka.Flegmatičnemu je vseeno, ali se je pokakal ali je prdnil.Kolegialen tudi drugim daje priložnost, da prdnejo.Oprezen nikoli ne prdne, če ima drisko.Lažnivec trdi, da sploh ne prdi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Zahrbten prdi potihem, da nihče ne sliši. tako jih pa jaz.... pa nkol v družbi, se ful dobr kontroliram, kako zdravje, bonton to je prvo, mam pa bratca, k se mu čist fajn zdi, če tko kadarkoli, prav naglas, spusti kakšnega, na srečo niso nevem kolk smrdeči, so pa zato vsekakor moteči... tko da, stvar ni dedna... hm jao, kako sem nizko padu, tak fajn forum jaz pa se pogovarjam, o prdcih... hm to še drek ni... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 PRDEC JE TAKO REKOCH ETERICHNO STANJE DREKA 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 pa che newage-arji zhe na vse tko zlo pozitivno gledate,pa dejte she na prdec...kot na recimo...... ANALNI OM 666 zl OM kou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 mislim, da na tem chatu vse smrdi.... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 zamaši nos. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 zamaši nos. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 JA se dobro..Ceprav bi verjetno problem njegovih prdcev resila kar z zdravo soljo. Pa še res je, mi je povedala neka dama.Ne prdi in ne smrči več, aleluja, kako da ga ima sedaj šele rada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 Pa še nekaj več o tem ... Prdeti Daj ne vedno tezit in nam pusti, da se v miru pogovarjamo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Sem mislil, da prave Device ne komentirajo takšnih nehigienskih tem, ki pa čisto življenjske .....Jaz imam eno izkušnjo izpred dvajsteih let, ko sem doživel tole, ko mi je sodelavec spraznil kinodvorano v Kopru, pri filmu "Izganjalec Hudiča".....resnično je tole, ker tako kot je to smrdelo po bananah(groza :xx!: :xx!: :xx!: ), da je narod že do polovice filma raje odšel ven, ker bi se lahko zadušil , mi ostali smo se pa smejali Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Vsi skupaj: polepšali ste mi dan Moj prispevek temi: mislim da sam brala da je v Japanu bilo v preteklosti imenitno prdeti!! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Enkrat sem slišal nekje, da ženske to ne počnete, tule znate biti pri načinih sproščanja še bolj izvirne od moških Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 Enkrat sem slišal nekje, da ženske to ne počnete, tule znate biti pri načinih sproščanja še bolj izvirne od moških ... ko bi ti vedel .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 ...tule ste ve bolj "hinavske", priznaj , saj je logično, zakoni narave menda Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 jaz ko ga spustim, priznam - pred fantom, frendi,.... Ce bi ga pa na javnem mestu, bi se pa delala, da nic ne voham... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 .po moje Ga˝ je treba znat tut predvidevat Se mi pa zdi kjer koli se pojavi iznenada prvi prdec pri novi zvezi, da si premagau skor vse ovire Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 PRDEC JE TAKO REKOCH ETERICHNO STANJE DREKAzelo zanimivo,hmm si ti to izumil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 .po moje Ga˝ je treba znat tut predvidevat Se mi pa zdi kjer koli se pojavi iznenada prvi prdec pri novi zvezi, da si premagau skor vse ovire SE STRINJAM! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.