DirtY 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Naj vam zaupam moje strahove in upam da mi boste znali svetovati!Semčlovek kateremu zvezde narekujejo prihodnost. Veliko sem se posvečal vedeževanju, numerologiji in predvsem astrologiji. No da skrajšam, ... prišel sem do zaključka da je vsaka smrt v moji bližini povezana z rojstvom in to preklemano drži. Ko se rodi en otrok v družini (moja ožja družina oz. punčina ožja družin) mora zato en umret. Kako naj s tem živim si tudi nisem prišel do konca. Imam pa še poseben dar, da lahko napovedujem smrt, spol novorojenega otroka, imam dar napovedovati najboljše odločitve .... Premišljeval sem že da bi se o tem skušal pogovoriti s kakšnim strokovnjakom na tem področju, ampak tako daleč še nisem prišel. To me zelo utruja, vpliva na moje ustaljeno življenje in nikakor tega ne morem odpravit. Vse je prišlo že tako daleč da grem po ulici in točno vem kako se nasproti prihajajoči človek počuti, približno znam ocenit kake težave ima,.... Kako naj ta "DAR" izkoristim oz. kako priti do tega da ga nebi tako intenzivno občutil na mojem življenju. Hvala, če boste znali svetovati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
magda 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Pozdravljen! Osebno mislim, da moramo vsak dar, ki nam je dan in ga imamo skrbno čuvati. Malo je takih, ki imajo takega kot ti (kar opisuješ). Ne sme pa ti biti v breme. Vzeti moraš kot nekaj samoposebi umevnega oz. kot nekaj kar imaš. Ko greš po ulici tebi nasproti hodeči človek ne ve, kaj ti misliš. Zahvali se Bogu, da pač ti to veš in zaželi v mislih mimoidočemu vso srečo. Vem oz. mislim si, da je to za tebe breme, vendar mislim, da je to božji blagoslov, ki ga pa ne smeš izrabljati v negativnem smislu. Uporabljati ga moraš samo za dobrobit tebe in drugih. Kar korajžno naprej. Pa napiši še kaj o tvojih doživljajih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Po moje vsekakor dar. Jaz bi bila vesela, če bi ga imela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DirtY 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 Hja no, mene to preveč obremenjuje. In kako naj potem tako imenovani "DAR" izkoristim najbolje? A pozna kdo osebo ki mi mi lahko pomagala? Mogoče kakšna priznana vedeževalka, bilo kdo ki se spozna na te reči. Kaj pa kakšna bela magija ... kakšna literatura na to temo, .... bilo kaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Kako misliš, da bi ti kdo pomagal? Pri čem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DirtY 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 Kako bi to obrnil sebi v prid, da me malo usmeri kaj in kako naj to uporabljam. Mogoče obstaja kakšna knjiga na to temo ... bilo kaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Na to temo obstaja veliko knjig. Pobrskaj malo po knjižnicah, vedeževalke so pa po večini bleferke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Dirty, to je res dar, ampak se moraš naučiti ločevati tvoje življenje od tega ki te "moti", oz. vprašaj se zakaj te moti in ti je v napoto. Tudi jaz dokaj hitro začutim človeka, daleč od tega da bi imela take uvide kot ti, ampak sem se naučila ločevati kaj je moje in kaj je od drugih in , če me kdo ne vpraša, prosi za mnenje, sem tiho in o tem sploh ne premišljujem. Priznam, da je težko, ker v bistvu na začetku nadzoruješ svoje misli. In ko si pozoren in zaslediš eno misel, ki te ovira, jo v tistem trenutku prekineš in zamenjaš za nekaj čisto drugega, npr. sonce. No, ni enostavno, ker moraš biti stalno pozoren, ampak se da. Je pa res, da je potem življenje mnogo lažje. Če pa se odločiš kakorkoli ta svoj dar uporabljati, sem kandidat za kakšen nasvet. Lahko vse skupaj vzameš kot hobi. Res da je videnje smrti nekaj česar ne maramo, ampak so pomembne druge stvari, s katerimi lahko pomagač posamezniku pri odločitvah. Če se odločiš ta dar sprejeti, le tako boš lahko normalno živel s tem, lahko na tem področju tudi kaj zaslužiš. verjamem, da imaš tudi kakšno teoretično znanje o svetovanju, in če združiš to z darom, ki ga imaš, si lahko svetovalec kjerkoli želiš. Si že razmišljal kaj v tej smeri? Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Hm DirtY... Malo kontradiktorno je ze itak v osnovi - pravis, da si se ukvarjal z vsem mogocim, astrologijo ipd...Potem pa tole vprasanje oz. dvom, stiska celo... Nic - negovat dani dar, nimas kaj - darovi so nam pac dani - da jih izkoristimo - sicer je treba pac se vec zivljenj. ...Tudi meni je bilo v kaksnih zivljenjih ze dano, pa nisem izkoristila, pa zdaj, ko guram zivljenja do konca, imam blazno enih stvari v enem samem zivljenju.Hocem reci, o tem bi bilo tako za povedat kot tudi za zabluzit ful... gore texta... ki pa nimam casa.Lahko ti samo povem, kaj delas 'narobe' (poleg tega, da se boris s tem, namesto da bi to sprejel v lajf) - narobe je to, da sprejemas te vibre vase, da se s tem identificiras...Ker - kaj pa pol, ce ti vidis, kako se oni pocuti. Jaz tudi to vidim. In?Ce imas kaj za pomagat, pomagaj - oz. ce se ti v tem najdes v smislu pomoci, energije, ki bi v tej smeri se obrnila od tebe, je kul...Ce pa vase si vse prevajas, vase 'nalagas', kar dobivas iz okolja, pa ni kul in to je to, kar je 'narobe' pri vsem. V bistvu se jih pa vec kot si lahko mislimo sooca s tem, nekateri pa celo sami sploh ne zaznajo do tega otipljivejsega, vidnejsega, oprijemljivejsega nivoja...Tezko razlozit, ce hitis in hoces strnit...Skratka - tako nekako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Najbolj nerodno je, če vidimo nevarnosti, ki pretijo drugim, tiste, ki pa nam dihajo za ovratnik, pa spregledamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 to zato, k se premalo preko rame oziramo 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Hja no, mene to preveč obremenjuje. In kako naj potem tako imenovani "DAR" izkoristim najbolje? A pozna kdo osebo ki mi mi lahko pomagala? Mogoče kakšna priznana vedeževalka, bilo kdo ki se spozna na te reči. Kaj pa kakšna bela magija ... kakšna literatura na to temo, .... bilo kaj.Glede na to, da si napisal da si na teh podrocjih strokovnjak ( tvoje prvo sporocilo ) in glede na to koliko casa se s tem ukvarjas, bos ze nasel kaksno vedezevalko ali pa knjigo, ki ti bo pomagala..Lahko pa v knjiznici poisces tudi knjigo z naslovom: Laz ima kratke noge! LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Naj vam zaupam moje strahove in upam da mi boste znali svetovati!Semčlovek kateremu zvezde narekujejo prihodnost. Veliko sem se posvečal vedeževanju, numerologiji in predvsem astrologiji. No da skrajšam, ... prišel sem do zaključka da je vsaka smrt v moji bližini povezana z rojstvom in to preklemano drži. Ko se rodi en otrok v družini (moja ožja družina oz. punčina ožja družin) mora zato en umret. Kako naj s tem živim si tudi nisem prišel do konca. Imam pa še poseben dar, da lahko napovedujem smrt, spol novorojenega otroka, imam dar napovedovati najboljše odločitve .... Premišljeval sem že da bi se o tem skušal pogovoriti s kakšnim strokovnjakom na tem področju, ampak tako daleč še nisem prišel. To me zelo utruja, vpliva na moje ustaljeno življenje in nikakor tega ne morem odpravit. Vse je prišlo že tako daleč da grem po ulici in točno vem kako se nasproti prihajajoči človek počuti, približno znam ocenit kake težave ima,.... Kako naj ta "DAR" izkoristim oz. kako priti do tega da ga nebi tako intenzivno občutil na mojem življenju. Hvala, če boste znali svetovati.Najprej; ne vem, če imaš srečo ali ne. Včasih takšna videnja pridejo prav, včasih pa ti verjamem, da morajo biti zelo utrujajoča. Če bi jaz imela takšno "moč", bi najbrž to vzela kot: dobro tako pač mora bit. Ne jemlji si teh stvari tako k srcu, ker se ti bo še zmešalo.Namesto, da premišluješ o tem kako bo kdo umrl in kako se kdo, ki ti prihaja naproti počuti, premišljuj kako boš najlepše preživel prosti čas. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.