Blue*Star21 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Popolna sreča. Imeti njega, ki mu zaupam, me ljubi, sem zanj edina, ki me tolaži varuje, je srečen, ko sem sama..Se stisnt v njegov objem.Čutt njegovo telo.Čutit tebe. Ti mene.Sam tebe, nobenga druzga.Ti si mi cel svet.Živet, uživat, čutit s tabo. Si deliti, pomagat, ustvarjat,vedno nekaj novega in vse s Teboj.Biti to kar sva in ustvarit nekaj najlepšega.Večna ljubezen. Želim si ljubezni.Želim ljubiti in biti ljubljena. Želim pa si tudi neodvisnosti, ki jo povzroča denar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 najboljsh de si najdesh enga bogatga samca...al pa samico 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 najboljsh de si najdesh enga bogatga samca...al pa samicoNisi razumel... Si pa res en vragec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 najboljsh de si najdesh enga bogatga samca...al pa samicoNisi razumel... Si pa res en vragec a zato k nism razumu 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Zelim ti, da se ti izpolnijo vse zelje tele, BlueStar! ***************************************************** Jaz pa si zelim, da bi bila cimdlje zdrava in vitalna in z veliko energije. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 a zato k nism razumu 666 zlomkou...tralalaVragec si v vsakem primeru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Zelim ti, da se ti izpolnijo vse zelje tele, BlueStar! ***************************************************** Jaz pa si zelim, da bi bila cimdlje zdrava in vitalna in z veliko energije. she enkrat tolk 666 -ou.....v vsakem primeru Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 Jaz pa si zelim, da bi bila cimdlje zdrava in vitalna in z veliko energije. Lepe, Resnične želje se vedno izpolnijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Jaz pa si zelim, da bi bila cimdlje zdrava in vitalna in z veliko energije. Lepe, Resnične želje se vedno izpolnijo! no...ponavad se tut une k niso glih lepe...k drgach -ki neb mel kej pochet 666 nartalepshih (neuresnichenih) zhelja Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 no...ponavad se tut une k niso glih lepe...k drgach -ki neb mel kej pochet K ma vrag male jih ma vec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 ne ne...zmeri sam po enga...ampak...tko pogost, de zgleda...kokr de jih je vech 666 -ou... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 ne ne...zmeri sam po enga...ampak...tko pogost, de zgleda...kokr de jih je vech 666 -ou... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 .da te ne bojo želje pojedle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Jz, jz si pa želim eeem eno čist miceno skromno željico: čarobno palico, ki bi mi izpolnila vse želje Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 izvoli jo Devica.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Devica, boj se take zelje.Imamo -vsakdo- pa v rokah nekaksno osebno carobno palico - ki je po nasi meri - to pa lahko uporabljamo vedno in jo celo moramo - sicer izgubi moci. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 kaj si želim? Zelo si želim notranjeg mira, tišine... Kaj nemaš, posodi od samog sebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 ...zamenjati službo, upam, da bo odgovor pozitiven, ne vem zakaj sploh dvomim, mislim, da bo, filing je taprav..bomo videli ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Iskala sem svojo drugo polovico.Pa sem jo nasla v sebi - popolnoma se prilega. Iskala sem ljubezen. Pa sem jo nasla v sebi - je prelepa. Kaj zdaj iščem?Tebe vendar, da bom lahko z nekom lepoto delila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Uau, krasno Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Jez si pa RES želim, da bi mi dragi za RD kupu pomivalni stroj, da mi ne bo treba vsega peš!!! :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 na koncert U2! pa ti "kekci" ne planirajo turneje za letos! :xx!: ampak za določene stvari sem zeloooo potrpežljiva! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 tooooo mari!!!! potrpezljivost se vedn obrestuje!!! (razn kadar se ne... ) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 zlata ribica, prosim za lepo vreme naslednji konec tedna, ker si sin srčno želi v gardaland in tudi nam bi zelooo koristila taka sprememba! Please!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Priložnost, da mi uspe ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.