mačky 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Js si tud želim masažico... sploh od kkšne mačkice...The route from SLO-3320 Velenje to SLO-5270 Ajdovscina is 154,2 km long Time of driving amounts to c.a. 1 h 52 min. (Options: fast car/driver, most economic route) uh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>The route from SLO-3320 Velenje to SLO-5270 Ajdovscina is 154,2 km long Time of driving amounts to c.a. 1 h 52 min. (Options: fast car/driver, most economic route) uh... super js sicer trenutno nisem v ajdovščini sem na rakeku pri uncu... enga kolega zapelem v velenje, fant mi bo hvaležen po poti pogledam velenje in se ustavim na masažici ben nisem fast driver, and my car je very slow... tko da dodatne opcije niso potrebne.... ahja želim pa si.... ona že ve kaj si želim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 notranji mir, to si želim, pa zjutraj sem razmišljala o tem, da bi blo fino bit normalen, karkoli že to pomeni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 ne selenca lepotička. normaln pomen tak k vsi drugi... to pa res nočeš bit. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Misleš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 selene, aiwa ima prav....ne gre tako... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 selene je en pa taka tud ostani, prav? xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Selenčica Najbolj normalna si takšna, kot si... svetla in TI ... drugo ni normalno, drugo bi bilo utapljanje v kalupih, ki niso narejeni po tvoji meri Jaz si pa želim.... evo, direkt MANIFESTACIJE si želim... idej in zanosa čist zadost.... sam še manifestacija manjka Mislim, da bom danes zvečer brala eno knjigo... v kateri sem ravnokar prišla na poglavje, kjer opisuje našega lastnega nezavednega saboterja... mislim, da imam s tem v zvezi s faksom kar velik za opravit Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Jas pa soncni vili zelim, da, ce ji je namenjen, da naj se ze 1x sprau k ucenju in se tudi nauci!! torej, da se ji manifestira! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Hm riba,skrajni čas je da mal pomigaš,a misliš,da bo šlo.... ....no torej migaj migaj,ti ze ves zakaj... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Ribi, please... naj deluje.... saj veš kaj... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Za Tino... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za Tino... xrosex Hvala, borism, ti že veš za kaj se gre.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 tina upam, da ti ribca pomaga. men ful. res. fantastično... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Želim si da se brat srečno in brez zapletov vrne domov pls ribica, sej ni nič narobe, sam ni se javil ze cel teden pa me malo skrbi Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 js bi zdej da se stvari z vstopom sonca v ribice, iz hladnega vodnarja, in njegovega uma, premaknejo stvari v srce... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Juhu ribica, pa si res legenda brat je doma in vse je d best - kar se tega tiče he he - Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Jaz si želi, da bi kdo kdaj rekel: priznam, narobe sem naredil, res to počnem... Noben več ne prizna napak x!x Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 za nekaj dni pobegnit stran od vsega......pa mogoče spet na kak brezskrben sleepover Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 jutr mam dva izpita SHOCK.gifce se bo slucajn kdo spomnu name.. icon27.gifvsaj enga no.. drgac me bo vsemogocna se iz bajte vrgla icon21.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 itak da bomo mislili nate, pa ribico poslali da zaplava tja v tvojo smer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 ...živeti v kakšnem drugem času,v naravi,med kšnimi svečeniki,tam,kjer ni toliko nasprotij,kjer bi lažje slišala sebe,tud drugedrug čas,drugo dojemanje Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Ribi Ribi Ribi.... malo pomigaj... za naslednji teden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Jaz si želim...da se mi kariera poštima tako, kot je zame najbolj primerno. Pa da se spotaknem ob zame najbolj primernega tipa (pomoje, da sem že pripravljena, je skoraj eno leto naokrog) In pa da se moj Riki pozdravi, ne vem kaj mu je Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.