Skoči na vsebino

*jaz si želim...

Blue*Star21

Recommended Posts

• Komentarji 466
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>The route from SLO-3320 Velenje to SLO-5270 Ajdovscina is 154,2 km long Time of driving amounts to c.a. 1 h 52 min. (Options: fast car/driver, most economic route)  x:Dx uh...

:D super js sicer trenutno nisem v ajdovščini sem na rakeku pri uncu... enga kolega zapelem v velenje, fant mi bo hvaležen po poti pogledam velenje in se ustavim na masažici :D ben nisem fast driver, and my car je very slow... :D tko da dodatne opcije niso potrebne....

ahja želim pa si.... ona že ve kaj si želim :inocent:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Selenčica xsrcx Najbolj normalna si takšna, kot si... svetla in TI ... drugo ni normalno, drugo bi bilo utapljanje v kalupih, ki niso narejeni po tvoji meri x;)x

Jaz si pa želim.... evo, direkt MANIFESTACIJE si želim... idej in zanosa čist zadost.... sam še manifestacija manjka x:)x xsrcx

Mislim, da bom danes zvečer brala eno knjigo... v kateri sem ravnokar prišla na poglavje, kjer opisuje našega lastnega nezavednega saboterja... mislim, da imam s tem v zvezi s faksom kar velik za opravit x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

• 2 weeks later...
  • 6 months later...

za nekaj dni pobegnit stran od vsega...

...pa mogoče spet na kak brezskrben sleepover x:Ix x:Xx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

...živeti v kakšnem drugem času,v naravi,med kšnimi svečeniki,tam,kjer ni toliko nasprotij,kjer bi lažje slišala sebe,tud druge

drug čas,drugo dojemanje

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Jaz si želim...da se mi kariera poštima tako, kot je zame najbolj primerno. xDDx

Pa da se spotaknem ob zame najbolj primernega tipa (pomoje, da sem že pripravljena, je skoraj eno leto naokrog) x:o)x xDDx

In pa da se moj Riki pozdravi, ne vem kaj mu je xrolleyesx xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...