santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Jaz si želim tisto, kar sem si zadal že dolgo let od tega - osvojit svet... & srce ene zelo posebne dušice... ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 želim si, da bi bil tale dan najlepši v mojem življenju, Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 naj bo, naj bo Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Za Izraz, santosa in cashyja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribi Ribi Ribi.... malo pomigaj... za naslednji teden Ribi, štrajkaš a? Nesramno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Ribica prosim te za bolj mirno življenje Težko prenašam takšne pritiske. Prosim usliši me Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Za mojo drago osamljeno, ribica. Če si pa kdo zasluži boljše življenje, je pa to ona. Pomagaj ji, pa da bo vedla, da ni sama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Hvala Pikica Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Osamljena, srčno upam, da boš lahko kmalu spremenila nick če Pikica reče, da si zaslužiš srečo, potem to verjamem brez dvomov Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Osamljena, srčno upam, da boš lahko kmalu spremenila nick če Pikica reče, da si zaslužiš srečo, potem to verjamem brez dvomov Ful si prijazen- hvala Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
situla 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 jaz si trenutno želim, da bi se končno spravila k knigam in se začela učiti za izpit, predvsem pa, da bi mi znanje hitro skočilo v glavo, ker ni več veliko časa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 držim pesti zate, Diana Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz si želim tisto, kar sem si zadal že dolgo let od tega - osvojit svet... & srce ene zelo posebne dušice... ! Drugi del se počasi odvija... Komaj čakam prvi del...pa sam tako naprej...thanks ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Za simpatičnega santosa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za simpatičnega santosa Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 In silence's love i cry,in silence's joy i fly,in silence's song i give,in silence's dance i leave. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 uh, pesniška dušica ribica, daj mi jasnost razuma, da bom sprejel, kar ne morem spremeniti,da bom dojel, kaj lahko spremenim,daj mi modrosti, da uvidim razliko med tem dvojim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Vse dobro! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Hm ribica, prosim te za par stvari, ki jih ponavadi imam, malo samozavesti, malo vere vase, malo optimizma, en malo luči na koncu predora... to je to, malo vere... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokola 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 dragi duhec iz svetilke...jaz si srcno zelim malo zdravja...ostalo;ne boste verjeli;imam..... Citiraj Velicina ni v tem,da nikoli ne pades,temvec da se po padcu vednopoberes. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanyuska 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>dragi duhec iz svetilke...jaz si srcno zelim malo zdravja...ostalo;ne boste verjeli;imam..... waw.. ti si pa res pol ena srečnica lepo Jaz si pa želim enga črnolasega, visokega, močnega moškega; eno fajn službo, nov avto... mir v duši, predvsem pa to, da iz moje glave izgine KAOSSSSSSS! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm ribica, prosim te za par stvari, ki jih ponavadi imam, malo samozavesti, malo vere vase, malo optimizma, en malo luči na koncu predora... to je to, malo vere... če to ponavadi imaš, potem moraš samo najti v sebi, ni treba ničesar novega črnolas, visok, močan? hja, mogoče bi pa se dal kej uredit Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>waw.. ti si pa res pol ena srečnica lepo Jaz si pa želim enga črnolasega, visokega, močnega moškega; eno fajn službo, nov avto... mir v duši, predvsem pa to, da iz moje glave izgine KAOSSSSSSS! samo da je nov avto jeli..drugo bo že.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Hvala ribica mal sem mogu moji najljubši prjatlci pojamrat... pa je že boljš Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Ribica, nakloni mi malo bolj srečno življenje in pomagaj mi, da ne bom več tako zmedena xrosex Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.