Melodie 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 joj joj kaj si jest zelim....... hmmm ne smem prevec direktno povedat Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 samo en odgovor na neko vprašanje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 ti kr vpraši....naj ti ne bo nerodn Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 sej sem pa .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 zhelim si stanovanje s ful dnevne svetlobe,balkonom ali vrtichkom tko ,da lahko zjutraj zunaj zmeditiram ob kavici ....pa ,da sploh vidim kaj pisem ,pa risem.... plosm plosm... ,da se uresnichi to.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Za cigančico, da pride naslednjič na vrsto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 ...da se mi izpolni moja zelja...... da bi blo to vse res ...... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 ko je bil nekje drugje govor o bumbarjih, bi si zaželel tud sam imeti eno bumbarko Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ko je bil nekje drugje govor o bumbarjih, bi si zaželel tud sam imeti eno bumbarko cashy ti zelim vse , pa da jo cim prej dobis..... Jest bi tud mela enga bumbarja Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>cashy ti zelim vse , pa da jo cim prej dobis..... Jest bi tud mela enga bumbarja Pazi, kaj si želiš...tazga ni problem dobit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>zhelim si stanovanje s ful dnevne svetlobe,balkonom ali vrtichkom tko ,da lahko zjutraj zunaj zmeditiram ob kavici ....pa ,da sploh vidim kaj pisem ,pa risem.... plosm plosm... ,da se uresnichi to....Joj, držim pesti, ej vsak si želi svoj konček pod nebom v tej državici, hjoj jst bi tut en stanovanjček z velik svetlobe, balkončkom na sončni strani da lahk zjutri kavico pijem...pa s svetlim parketom No, do takrat bi se zadovoljila z garsonjerico v Mostah pri enem Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>cashy ti zelim vse , pa da jo cim prej dobis..... Jest bi tud mela enga bumbarja tudi tebi želim enega, Liu, tudi tebi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 tudi tebi želim enega, Liu, tudi tebi Mnja hvala Dej me prosim poklic.....prosim, prosim.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ...da bi me objel in poljubil....kmal....naj se čiiiiiiiiiiiim prej vrne.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 hvala ribica, da se bo vse izteklo tako kot se mora Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 danes si pa želim spati zraven nekoga, ki mi trenutno pomeni vse....pa sm ga vseen danes zelo razočarala. ne bom več...obljubim...počasi se bom spravila skupaj....in bo vse lepo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 hvala ribica, da se bo vse izteklo tako kot se mora hvala ribica, da se je vse izteklo tako, da je prav! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Allegra 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 (popravljeno) Hmmm... da se jst poskusim tole z ribico torej here I go: ribica za uspesno, cimprejsno selitev... in tapravo klimo v novem domu hvala... Popravljeno 20. oktober 2005 -> Allegra Citiraj Every man gotta right to decide his own desteny!Robert Nesta Marley Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ...da bi se zrahljane vezi okrepile in da bi bil dober odziv + super komunikacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Želim si, da bi se moja mami že enkrat umirila in me nehala dr... za vsako bedasto stvar. Nisem več 5 let stara Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ...daj mi eno zivljensko rento za cca. 5000E/mesecno zrihti, no.... ...aja pa se tole: rad bi bil metulj, da bi letel s teboj, letel s teboj... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Hvala Ribi Naj tako tudi ostane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Ribi, naj se mojim najbližnjim in najdražjim (in seveda meni) v prihajajočem tednu ne zgodi nič v skladu z astro napovedjo. Torej naj stvari ostanejo kot so. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.