Skoči na vsebino

*jaz si želim...

Blue*Star21

Recommended Posts

• Komentarji 466
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 3 weeks later...

ucim se k zmesana ze 14 dni skupi za petk k mam kolokvij, pa grem stare kolokvije cez, in niti ene naloge ne znam resit prav :sori: kjer je enostavno kompliciram, kjer bi mogla komplicirat je pa men cist easy...kocn rezultat je pa itk narobe :xx!: za zjokat :C:

aja si zelim, da, neb bla tok butasta :inocent: vec delam manj znam :sori: po vrh usega mi je pa logika cist nehala delovat :o|o: tko, da sm prav fajn :vragec:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Deli na socialnih omrežjih

ucim se k zmesana ze 14 dni skupi za petk k mam kolokvij, pa grem stare kolokvije cez, in niti ene naloge ne znam resit prav :sori: kjer je enostavno kompliciram, kjer bi mogla komplicirat je pa men cist easy...kocn rezultat je pa itk narobe :xx!: za zjokat :C:

aja si zelim, da, neb bla tok butasta :inocent: vec delam manj znam :sori: po vrh usega mi je pa logika cist nehala delovat :o|o: tko, da sm prav fajn :vragec:

Kapica, sprosti se, naj ti pomaga instinkt x;)x Vem da ti bo uspelo :palec: xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

ja, zdej decembra bi mal miru res pasal...za duhovne priprave, pa tak...

si pa želim, da bi bil zmožen upoštevat vsa tista navodila, ki jih je Seba pripopal v nekem linku x;)x...ko sem doslej ves cajt kontra delal :vragec:

Pa kaj si ti to čisto resno vzel? Jaz bi dvakrat premislil... Odvisno na kakšne ženske ciljaš. x:Dx

Kaj pa vem, kaj si želim. Ponavadi si vedno želimo sreče v ljubezni, punce tudi princa na belem konju...

To so res tiste stereotipne želje, ki nam grenijo življenje. Če bi se ljudje manj obremenjevali s temi željami, bi bil svet res pravljičen.

Trenutno si res želim, da bi bila, kar se tiče želja skromna, če ne štejem zdravja, kar je res najpomembnejša stvar.

V prihodnjem letu si želim, tako zase kot za druge, čim več pristnega smeha, dobre volje, neobremenjenosti z vsakdanjim življenjem in čim več prigod, ki si jih bomo čez leta, z nasmehom na obrazu, z veseljem spominjali.

Zaključek: imejte se radi! Kdo vas bo imel rad, če ne boste imeli radi sami sebe. x:Xx

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

tanaja, jest bi tale post razglasil za post leta na lfn! xsuperx xsrcx

...sej je OK... samo post leta???Heh... jaz bi dal to nagrado kaxnemu postu od anante... x:Dx x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pa kaj si ti to čisto resno vzel? Jaz bi dvakrat premislil... Odvisno na kakšne ženske ciljaš. x:Dx

Ciljam samo na tiste, ki se jih da dobit, če se pa kateirh ne da, so pa sigurno nune x:Dx toliko večji izziv x:px

šala, šala, ne me napast zdej x:o)x xrolleyesx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Za novo leto si želim en velik paket.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

js si pa želim samo eno stvar xrolleyesx želim si, da bi se spremenil oz. postal boljša oseba do samega sebe.. da nam več kockal, popival, kadil... želim si, da bom res karakter do sebe in drugih in se držal teh načel in se zresnil pa začel ustvarjat in gradit sebi boljšo prihodnost... to je vse, kar si želim xrolleyesgx :detelca:
honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...