Skoči na vsebino

*jaz si želim...

Blue*Star21

Recommended Posts

• Komentarji 466
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx mam jst tarč kokr češ x:Dx

Pa Sebastjan, nisem najhujša depresivka tu naokoli (upam), priznam pa, da sem, k mi še zdej ni ratal, da odklopm vse ljudi k mi tažijo in si mislm svoje, ampak njihove izjave znova in znova premlevam..... Drugač sem čist dobre volje, sam pol pa pride nekdo, mi iz meni neznanega razloga zateži do konca in, občutljiva kokr sem, v trenutku spremenim voljo iz veseljačka v nergačka. Očitno nisem sam jst tok občutljiva ampak so ljudje okol mene glih tok če ne še bolj. predstavlji si kok je težko shajat pol, k nikol ne smeš prbijat glih kar ti na pamet pade, ampak morš vedno svojo verzijo v glavi premlet, jo olepšat in na karseda lep način povedat, tud če je sam fora. Pač sem mal sarkastična osebica tu pa tam.... Pa očitajo mi ljudje da sem preveč direktna....Pol mi pa ni jasn, a hočjo resnico al eno olepšavo, sam zato, da se bodo bolš počutil.

No pa prekrasen dan vsem skupaj, končno je sneg x:Xx

It's a dog eat dog world
Deli na socialnih omrežjih

sehrem safetu mahse šukruum ma ka le salep su san te fau makar magnun kore stas ma keoj be sad šukruum!!!! ala mah set ta habibi ma kebab!!! ma hiii habibi habibi hauu au nata ke moahsum kab be hale salep mah tiar re sup šukruum!!! by arabski x:o)x
honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...