Larsy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Ribi jst bi pa zdele metek u glavoKdaj greva vadit? Mam tarčo! Pa Sebastjan, sej to ni mislila sebi v glavo! upam! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 mam jst tarč kokr češ Pa Sebastjan, nisem najhujša depresivka tu naokoli (upam), priznam pa, da sem, k mi še zdej ni ratal, da odklopm vse ljudi k mi tažijo in si mislm svoje, ampak njihove izjave znova in znova premlevam..... Drugač sem čist dobre volje, sam pol pa pride nekdo, mi iz meni neznanega razloga zateži do konca in, občutljiva kokr sem, v trenutku spremenim voljo iz veseljačka v nergačka. Očitno nisem sam jst tok občutljiva ampak so ljudje okol mene glih tok če ne še bolj. predstavlji si kok je težko shajat pol, k nikol ne smeš prbijat glih kar ti na pamet pade, ampak morš vedno svojo verzijo v glavi premlet, jo olepšat in na karseda lep način povedat, tud če je sam fora. Pač sem mal sarkastična osebica tu pa tam.... Pa očitajo mi ljudje da sem preveč direktna....Pol mi pa ni jasn, a hočjo resnico al eno olepšavo, sam zato, da se bodo bolš počutil.No pa prekrasen dan vsem skupaj, končno je sneg Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 v novem letu si želim veliko pokeraških uspehov, pa zdravja seveda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 da bi bla dans skupaj z mojim ......, samo kaj ko vem, da je to tako nemogoce Bom pa z mislimi pri njem Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tutti-frutti 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 želim si dobrega, neskončnega, vročega, strastnega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Hm....velik želja....enga luštnga fanta, k be me velik cartov, držu za roke in me mel rad. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tutti-frutti 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 upam, da se ti želja uresniči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Hvala. Teb pa tvoja...pol pa poročaj o umazanih podrobnostih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tutti-frutti 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 hvala, bom poročala, ampak umazanih se bom vseeno zadržala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 sehrem safetu mahse šukruum ma ka le salep su san te fau makar magnun kore stas ma keoj be sad šukruum!!!! ala mah set ta habibi ma kebab!!! ma hiii habibi habibi hauu au nata ke moahsum kab be hale salep mah tiar re sup šukruum!!! by arabski Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Evo, ko mi rata bit rich girl, si bom kupla bobne! K bi prov z veseljem znala bobnat, pa vem, da bi razturala...ej, kok hudo...bobnam na Goo goo dolls - Iris! Kr režte se, butli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Ti se kr rež, sam, k bom pa od Lennyja Kravitza bobnarko zamenjala, me pa ne za karte fehtat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 :lol: umru Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 :lol: umruNo, pa sm se te losala. One down, many more to go. Ampak to je blo pa prelahko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ah tipična dvojčica, menjaš razpoloženja k js spodnje hlačke hihi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ah tipična dvojčica, menjaš razpoloženja k js spodnje hlačke hihi O ti pujs, ti...a sam 1x na tedn jih preoblečeš? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Ej, če boš zdej spet umru, se ne grem več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 :lol: polulu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 :lol: polulu Pa glih tapru dan maš gate gor, ne? Še 6 dni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Jaz si pa želim, da se zjutraj ne zbudim Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.