Skoči na vsebino

*jaz si želim...

Blue*Star21

Recommended Posts

• Komentarji 466
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz si pa želim, da se zjutraj ne zbudim

Osamljena! Brez slabega ni dobrega in to kar ti zdaj preživljaš, se dogaja zato, da se nekaj naučiš, da se spremeniš na bolje. Zamisli si, koliko ubogih trpi po svetu, ne bodi še ti žalostna, imaš vse možnosti, da ti je zelo lepo. Vendar če hočeš, da ti bo lepo, moraš zato tudi nekaj narediti, predvsem v svoji glavi. Si nesrečna morda zato, ker se primerjaš z drugimi - ne počni tega! Morda ti je vseeno zase, ne najdeš smisla življenja? Imaš občutek, da te nihče ne mara in ne opazi? Se sovražiš? Si brez volje do življenja? Pa še bi lahko našteval. Jaz sem tudi včasih tak, tudi jaz imam včasih velike težave pa sem jih začel obvladovati takoj, ko sem začel razmišljati o sebi in delati na sebi. Ne prepuščaj se mračnim mislim, ne smili se sama sebi. Ne povzročaj si bolečine po nepotrebnem, to lahko vpliva na tvoje zdravje v prihodnosti. Življenje te čaka!

Gotovo te vsaj ena stvar spravi v dobro voljo, da pozabiš na slabe stvari, nekaj gotovo rada počneš. Lahko pomagaš komu, ki bi morda potreboval tvojo pomoč. Začni raziskovati življenje - lahko začneš brati knjige, take, ki lahko pomagajo pri osebnostnem razvoju, loti se tibetančkov!

Morda se ti bo zdelo čudno, kar ti bom zdaj povedal. Mislim, da si lahko vesela, da se ti to dogaja, si srečnica, ker lahko iz tega nekaj potegneš in se naučiš, ob tem lahko postaneš močnejša in srečnejša od drugih. Ampak samo, če boš znala ugotovit, kaj delaš narobe v življenju. Tudi tvoj čas bo prišel, verjemi, vendar bo potrebno nekaj narediti zato, bo pa potem toliko bolj trajno.

Če ti je dolgčas, pa pošlji kakšen OS, da kakšno rečeva o spremembi tvojega "nicka", velja?

Želim ti veliko sreče v novem letu!

Deli na socialnih omrežjih

..jaz si pa v novem letu zelim samo to, da xsingx naj se vojne vse koncajo in naj lacni kruha imajo, naj otrok v miru vsak zivi... zase pa, da bi s5 dobil vso tisto disciplino, ki sem jo v prejsnjem letu zgubu...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Občutek imam, da se bo v tem letu marsikaj spremenilo, spet bom naredila nekaj korakov naprej in upam da v lepši in srečnejši svet.

Upam, da naredim diplomo, dobim službo ali pa sprejeta še na en faks. Ko se človek navadi mal na knjige in spanje za knjigami in na predavanjih, zamujanje na predavanja(se hitro razvadiš), ti je kar hudo za vsem tem.

Pa, da srečam enga v redu dečka, s katerim mi ne bo dolgčas, potem sem pa na konju.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Občutek imam, da se bo v tem letu marsikaj spremenilo, spet bom naredila nekaj korakov naprej in upam da v lepši in srečnejši svet.

Upam, da naredim diplomo, dobim službo ali pa sprejeta še na en faks. Ko se človek navadi mal na knjige in spanje za knjigami in na predavanjih, zamujanje na predavanja(se hitro razvadiš), ti je kar hudo za vsem tem.

Pa, da srečam enga v redu dečka, s katerim mi ne bo dolgčas, potem sem pa na konju.

glej, glej, meni si ukradla vse besede, samo s to razliko, da jest ne iščem dečka x:Dx

seveda ti želim, da vse našteto uresničiš, x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Hvala enako Chasy.

Želj je veliko in če jih ne bi bilo, kje bi bile sanje.

Hočem mir, predvsem doma! Nočem biti priča travm drugih, ki se ne znajo nič zment.

Okoli sebe želim le ljudi, ki ne komplicirajo in rečejo bobu bob!

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

sploh nočem več razmišljat okol tega, ker že preveč dolgo, samo želim si it že tja, pa nočem prizadet ljubih oseb, mamici bi blo preveč težko... ribica kaj naj naredim??? sej traja samo 5 let!!! xrolleyesx
honor and respect

sploh nočem več razmišljat okol tega, ker že preveč dolgo, samo želim si it že tja, pa nočem prizadet ljubih oseb, mamici bi blo preveč težko... ribica kaj naj naredim??? sej traja samo 5 let!!! xrolleyesx

pol pa nič ne razmišlji več in pojdi :o|o:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...