Skoči na vsebino

*jaz si želim...

Blue*Star21

Recommended Posts

• Komentarji 466
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Sem čist realna..... x:Dx x:Dx x:Dx

Pol pa ne grozi, da ne bomo več brali...... xrolleyesx

x:Xx x^x

x:Dx ne resno, sam še trdno se morm odločt pa res grem... želim si pa,da bo blo vse še lepo in v najlepšem redu.. x:)x

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

sploh nočem več razmišljat okol tega, ker že preveč dolgo, samo želim si it že tja, pa nočem prizadet ljubih oseb, mamici bi blo preveč težko... ribica kaj naj naredim??? sej traja samo 5 let!!! xrolleyesx

če ne boš njih prizadel boš pa sebe....če si res tako želiš it pejt, ker verjam če boš srečen ti bodo tud tisti srečni, ki te imajo radi in ti želijo dobr....ne se preveč obračat na druge, sej nočem bit sebična al kej tazga ampak enostavno moraš sledit seb....... x;)x

aja ribica jaz bi pa rada dobila službo.....

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

FFL French Foreign Legion

french foreign legion? :O: :inocent: :palec: x8Dx

če pa tole uspešno prestaneš, pol ti pa nobena stvar na svetu ne more več zlomit duha x8Dx x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

če ne boš njih prizadel boš pa sebe....če si res tako želiš it pejt, ker verjam če boš srečen ti bodo tud tisti srečni, ki te imajo radi in ti želijo dobr....ne se preveč obračat na druge, sej nočem bit sebična al kej tazga ampak enostavno moraš sledit seb....... x;)x

aja ribica jaz bi pa rada dobila službo.....

ne vem, če bom srečen, vem pa, da to hočem/želim izkusit... po svoje sm čudak.. vseen hvala pinka.. Js ti pa želim, da dobiš službo v kateri boš uživala xwizardx

honor and respect

:o|o: vse gre s teboj Seal, samega sebe boš skoz nosil s seboj....

nedokončane zadeve visijo človeku kot mlinski kamen za vratom.....

na tvojem mestu najprej diplomo v žep...pa potlej v svet.....

x;)x lahko pa da se motim x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ne vem, če bom srečen, vem pa, da to hočem/želim izkusit... po svoje sm čudak.. vseen hvala pinka.. Js ti pa želim, da dobiš službo v kateri boš uživala xwizardx

Hvala seal! x;)x Pa kar pogumno...zakaj bi pa bil čudak?....a zato ker si to želiš?....nikakor ne....vsi imamo svoje želje (takšne ali drugačne saj ni važno)...srečno x;)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

to pa že dolgo... ne govorim o tem, ker je brezveze govort... treba naredit korak, dejanje...

Ja pol pa good luck! x:)x kakorkoli se boš odločil, poslušaj le sebe... ampak te bom(o) pogrešala x;)x če boš šel...

Scio mi nihil scire

x:Dx Veš, da tud mene to matra že kr nekaj let...hmmm...mislim, da že od 99. leta...in še vedno premišljujem v to !

Kaj greva skupaj ?! xcivx xcivx xcivx x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

x:Dx Veš, da tud mene to matra že kr nekaj let...hmmm...mislim, da že od 99. leta...in še vedno premišljujem v to !

Kaj greva skupaj ?! xcivx xcivx xcivx x:Dx

lahk greva skp gor v Marseille na inf. enlist, sam a si 100% da bi šou? js sm 90% , 10% variacije za nadaljevanje faxa...

honor and respect

lahk greva skp gor v Marseille na inf. enlist, sam a si 100% da bi šou? js sm 90% , 10% variacije za nadaljevanje faxa...

To v Marseille na inf. enlist pomeni test za, če si sposoben, ane ! x;)x

Veš kaj me je vrglo v smeh ? x:Dx Saj to si želim poskusit, morda več, kot poskusit, ker itak sem tip, ko nekaj počnem...to naredim za prav, dam 100% v to, kar pomeni, da če sem se odločil za to smer...se morem odreč vsega v lajfu !

Pol pa sem premišljeval it v Slo.vojsko... :xx!: sam tukaj so povečini kekci...ni to zame ! x:Dx x;)x :palec:

Jaz grem...kaj pa ti !? x^x

Kdaj je ta info enlist ?

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

To v Marseille na inf. enlist pomeni test za, če si sposoben, ane ! x;)x

Veš kaj me je vrglo v smeh ? x:Dx Saj to si želim poskusit, morda več, kot poskusit, ker itak sem tip, ko nekaj počnem...to naredim za prav, dam 100% v to, kar pomeni, da če sem se odločil za to smer...se morem odreč vsega v lajfu !

Pol pa sem premišljeval it v Slo.vojsko... :xx!: sam tukaj so povečini kekci...ni to zame ! x:Dx x;)x :palec:

Jaz grem...kaj pa ti !? x^x

Kdaj je ta info enlist ?

inf. enlist = to pač informacije o vsem, kako poteka usposabljanje, katere sektorje imaš na izbiro, kam bi šel, kaj ti leži, potem se seznaniš z njihovimi pogoji itd. v glavnem to je elitna vojska(stroga disciplina), maš prou kar si reku glede slovenske vojske, čeprav EZSD so kar zelo dobri, ampak še ta enota bo šla počas v maloro... denar v tusjki legiji je pa od 1500 eu pa do 5000 eu na mesec odvisno v kateri regiment te pošljejo, najbol plačan je v djiboutiju, ej dej se bova več menla osebno...

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...