seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 vse je enostavno... samo mi znamo vedno stvari zakomplicirat... maš prou, sam pol me 5 let nauš več brala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 maš prou, sam pol me 5 let nauš več brala a greš na luno? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 a greš na luno? hehe, kokica dej bod realna no, kakšno luno neki Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 maš prou, sam pol me 5 let nauš več brala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 hehe, kokica dej bod realna no, kakšno luno neki Sem čist realna..... Pol pa ne grozi, da ne bomo več brali...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Sem čist realna..... Pol pa ne grozi, da ne bomo več brali...... ne resno, sam še trdno se morm odločt pa res grem... želim si pa,da bo blo vse še lepo in v najlepšem redu.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ne resno, sam še trdno se morm odločt pa res grem... želim si pa,da bo blo vse še lepo in v najlepšem redu.. odloči se tako, da bo prav....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 odloči se tako, da bo prav....... hvala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 hvala ampak, da se pozabiš posloviti......če se odločiš in nas zapustiš Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ... sej traja samo 5 let!!! Morda Tujska Legija in France...!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Morda Tujska Legija in France...!? FFL French Foreign Legion Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 sploh nočem več razmišljat okol tega, ker že preveč dolgo, samo želim si it že tja, pa nočem prizadet ljubih oseb, mamici bi blo preveč težko... ribica kaj naj naredim??? sej traja samo 5 let!!! če ne boš njih prizadel boš pa sebe....če si res tako želiš it pejt, ker verjam če boš srečen ti bodo tud tisti srečni, ki te imajo radi in ti želijo dobr....ne se preveč obračat na druge, sej nočem bit sebična al kej tazga ampak enostavno moraš sledit seb....... *** aja ribica jaz bi pa rada dobila službo..... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 FFL French Foreign Legionfrench foreign legion? če pa tole uspešno prestaneš, pol ti pa nobena stvar na svetu ne more več zlomit duha Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 če ne boš njih prizadel boš pa sebe....če si res tako želiš it pejt, ker verjam če boš srečen ti bodo tud tisti srečni, ki te imajo radi in ti želijo dobr....ne se preveč obračat na druge, sej nočem bit sebična al kej tazga ampak enostavno moraš sledit seb....... *** aja ribica jaz bi pa rada dobila službo..... ne vem, če bom srečen, vem pa, da to hočem/želim izkusit... po svoje sm čudak.. vseen hvala pinka.. Js ti pa želim, da dobiš službo v kateri boš uživala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 vse gre s teboj Seal, samega sebe boš skoz nosil s seboj.... nedokončane zadeve visijo človeku kot mlinski kamen za vratom..... na tvojem mestu najprej diplomo v žep...pa potlej v svet..... lahko pa da se motim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ne vem, če bom srečen, vem pa, da to hočem/želim izkusit... po svoje sm čudak.. vseen hvala pinka.. Js ti pa želim, da dobiš službo v kateri boš uživala Hvala seal! Pa kar pogumno...zakaj bi pa bil čudak?....a zato ker si to želiš?....nikakor ne....vsi imamo svoje želje (takšne ali drugačne saj ni važno)...srečno Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...eno dobro plačano delo nej se pojavi zame, v katerem bom uživala in izkoristila svoje znanje in sposobnosti. In to zdej! TIR ABAL je pa v pomoč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Seal želim ti vso srečo, če se boš odločil za to. Vendar ti priporočam da izkoristiš še kakšne druge potenciale, ki jih gotovo imaš. Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 FFL French Foreign Legion od kdaj pa to?????????????????????????? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 od kdaj pa to?????????????????????????? to pa že dolgo... ne govorim o tem, ker je brezveze govort... treba naredit korak, dejanje... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 to pa že dolgo... ne govorim o tem, ker je brezveze govort... treba naredit korak, dejanje...Ja pol pa good luck! kakorkoli se boš odločil, poslušaj le sebe... ampak te bom(o) pogrešala če boš šel... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Veš, da tud mene to matra že kr nekaj let...hmmm...mislim, da že od 99. leta...in še vedno premišljujem v to !Kaj greva skupaj ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Veš, da tud mene to matra že kr nekaj let...hmmm...mislim, da že od 99. leta...in še vedno premišljujem v to !Kaj greva skupaj ?! lahk greva skp gor v Marseille na inf. enlist, sam a si 100% da bi šou? js sm 90% , 10% variacije za nadaljevanje faxa... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 lahk greva skp gor v Marseille na inf. enlist, sam a si 100% da bi šou? js sm 90% , 10% variacije za nadaljevanje faxa...To v Marseille na inf. enlist pomeni test za, če si sposoben, ane ! Veš kaj me je vrglo v smeh ? Saj to si želim poskusit, morda več, kot poskusit, ker itak sem tip, ko nekaj počnem...to naredim za prav, dam 100% v to, kar pomeni, da če sem se odločil za to smer...se morem odreč vsega v lajfu !Pol pa sem premišljeval it v Slo.vojsko... :xx!: sam tukaj so povečini kekci...ni to zame ! Jaz grem...kaj pa ti !? Kdaj je ta info enlist ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 To v Marseille na inf. enlist pomeni test za, če si sposoben, ane ! Veš kaj me je vrglo v smeh ? Saj to si želim poskusit, morda več, kot poskusit, ker itak sem tip, ko nekaj počnem...to naredim za prav, dam 100% v to, kar pomeni, da če sem se odločil za to smer...se morem odreč vsega v lajfu !Pol pa sem premišljeval it v Slo.vojsko... :xx!: sam tukaj so povečini kekci...ni to zame ! Jaz grem...kaj pa ti !? Kdaj je ta info enlist ? inf. enlist = to pač informacije o vsem, kako poteka usposabljanje, katere sektorje imaš na izbiro, kam bi šel, kaj ti leži, potem se seznaniš z njihovimi pogoji itd. v glavnem to je elitna vojska(stroga disciplina), maš prou kar si reku glede slovenske vojske, čeprav EZSD so kar zelo dobri, ampak še ta enota bo šla počas v maloro... denar v tusjki legiji je pa od 1500 eu pa do 5000 eu na mesec odvisno v kateri regiment te pošljejo, najbol plačan je v djiboutiju, ej dej se bova več menla osebno... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.