Skoči na vsebino

*jaz si želim...

Blue*Star21

Recommended Posts

• Komentarji 466
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

faks je pomembnejši

:8):

maš prou, čeprav tako razmišljam, zej ma 22 let pa če grem zej notr pa pridem pri 27h nazaj mam še čas diplomirat do 30. leta pa še na lagerju bi mel okol 150 tisoč evrov x:o)x

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

Ja ampak z druge strani pa tkole, nared faks, k maš še 2 leti, pa pejd pol tja pr 24ih letih, če te bojo pa tm kej jebal v glavo, pa lahk kadarkol greš, pa še izobrazbo maš. x;)x
Scio mi nihil scire

Ja ampak z druge strani pa tkole, nared faks, k maš še 2 leti, pa pejd pol tja pr 24ih letih, če te bojo pa tm kej jebal v glavo, pa lahk kadarkol greš, pa še izobrazbo maš. x;)x

se strinjam s tinal. najprej izobrazba, pol pa ostalo...

saj ni vse v denarju ali pač?

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

x:Dx Enkrat, ko prideš noter...mislim, da si ga oplel...pred petimi leti nema izlaza ! x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

x:Dx Enkrat, ko prideš noter...mislim, da si ga oplel...pred petimi leti nema izlaza ! x:Dx

točno tako... 5 let pogodba, nemorš it vn, razn če dezertiraš, samo za takšno početje pa imajo te pravico likvidirat

honor and respect

maš prou, čeprav tako razmišljam, zej ma 22 let pa če grem zej notr pa pridem pri 27h nazaj mam še čas diplomirat do 30. leta pa še na lagerju bi mel okol 150 tisoč evrov x:o)x

Denar ni vse...... xrolleyesx

Pa 5 let življenja-res tistega tapravega življenja, ki bi ga lahko izkoristil za karkoli drugega......

Tam pa lahko pet let kar pozabiš.....in dihaš ter živiš za vojsko......so bili primeri, ko sem ji utrgalo tam.

Poznam enega takšnega, ki je predlansko leto prišel iz zapora.....Dedcu je utrgal total tam.....naredil grozote, ko je prišel nazaj ven, da si jih še misliti ne moreš......NENENE, HVALA ZA VES DENAR....NI ŠANS, DA BI PODPISALA TAKŠNO POGODBO. Ni vse tako lepo kot je videti in slišati.

Dobro premislita, ti tudi Santos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seal, naprej naredi šolo in se šele potem (če se že boš) odloči za to varianto....... :palec: x;)x

xsrcx

Smisel življenja je največja sreča

Denar ni vse...... xrolleyesx

Pa 5 let življenja-res tistega tapravega življenja, ki bi ga lahko izkoristil za karkoli drugega......

Tam pa lahko pet let kar pozabiš.....in dihaš ter živiš za vojsko......so bili primeri, ko sem ji utrgalo tam.

Poznam enega takšnega, ki je predlansko leto prišel iz zapora.....Dedcu je utrgal total tam.....naredil grozote, ko je prišel nazaj ven, da si jih še misliti ne moreš......NENENE, HVALA ZA VES DENAR....NI ŠANS, DA BI PODPISALA TAKŠNO POGODBO. Ni vse tako lepo kot je videti in slišati.

Dobro premislita, ti tudi Santos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:palec: :palec: najlepša leta stran vržt xrolleyesx xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Koki xsrcx

Men ni panike, tisto najlepše sem že dal skozi... xrolleyesx

Kljub temu, jaz nimam kaj veliko za izgubit, obratno, lahko sam pridobim...pa še v Franciji dobim kak jop po tem vsem ali celo ostanem tukaj do penzije...pa od vedno si želim živeti v Franciji ! x;)x

V glavnem jaz sem že premislil ! :palec:

Sealu bi tud jaz priporočal en dober razmislek ! Glede nato, ko sva mal podebatirala na OS...sem opazil, da se dobr zaveda v kaj gre ! x^x x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

ne vem, Santos, kar sem te bral v postih, si izredno srčen človek, dobrohoten, želiš veliko naredit za človeštvo...pa je tujska legija res ta način?

tu za druge ne boš naredil kaj prida dobrega, mogoče jih boš moral celo pobijat :wOOt: ko boš to enkrat storil, se ti življenje totalno obrne, ( kljub temu, da mogoče niti ne boš o tem razmišljal med samim dejanjem, kot posledica drila) ...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

ne vem, Santos, kar sem te bral v postih, si izredno srčen človek, dobrohoten, želiš veliko naredit za človeštvo...pa je tujska legija res ta način?

tu za druge ne boš naredil kaj prida dobrega, mogoče jih boš moral celo pobijat :wOOt: ko boš to enkrat storil, se ti življenje totalno obrne, ( kljub temu, da mogoče niti ne boš o tem razmišljal med samim dejanjem, kot posledica drila) ...

Vem mr. moj, vem kaj me čaka...itak, brez žrtev ne gre, kakor koli, da obrneš ! :V:

Neglede na tisto, kar si prebiral o mojih postih...ne pomeni, da po vsem tem se ne bom spravil v tisto, kar si srčno želim !? x:)x Kdo ve, morda je to tista pot kjero bom moral dat skozi,da bi sploh dojel tisto, kar si resno želim v svojem življeju !? Saj ne bo nikoli pozno...tukaj lahko naredim veliko stikov, spoznanstva, vidim svet skozi te oči, kar je zame vse to tuje...vojne itd. ! :sori:

ok, verjamem, da vesta, v kaj se spuščata xyesx

tako, da vama želim veliko koristnih izkušenj in doživetij in da živa prideta nazaj (seveda brez kakšnih psihičnih motenj) x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

:C: kaj naj rečem ....

nič...sam jokam lahko..... xcivx Seal pa Santos v tujsko legijo.....

:OO!:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Seal, :o|o:

mislim, da naju bojo imel rajši, če ostaneva to kar sva oz. kjer sva ! Kaj praviš ? x:px x:Dx

xcivx eh ---sta že itak v srček padla...vsak po svoje sta kjut...sam lepo vaju prosim,,,,,v tako zakleto mašinerijo se spravt ...pa ven pridet kot zmagovalec :sori:

:vragec: Naju dva sva že zmagala, saj sva rojena taka ! x:px x:Dx

p.s.sem rekel mojima, da nameravam v Tujsko Legijo... :OO!: :icon15: :icon16: :icon17:

Pravi foter, 'ti kr, tam se boš sigurno videl...' pa še to mi pravi: 'tam gredo tisti, kjeri ne vedo kam sami sabo' ! :o|o:

Jaz vem kaj hočem od lajfa...saj imam cilje...kljub temu, ta mi ne diši najbolj...! xrolleyesx

Pravi moj foter (saj to mi je že pravil nekaj let nazaj), 'jaz sem nameraval v Tujsko Legijo in sem že sedel pred pogodbo...saj, če ne bi peljal kolega, kjerega sem tudi prepričal v samomor, da bi skup odslužila teh pet let...ter me on prepričal v nasprotno, ker ta se je pač dobesedno usral...in to je dalo fotru tisti klik' (ne podpisat) ! x:Dx In tako sta se veselo nazaj vrnila domov predčasno...brez večjih posledic in sevda z glavo na svojih ramenih ! x;)x

:palec:

:inocent: odločitev je vajina.....naj vaju spremlja sreča xwizardx

*

nikoli ne bom razumela, da je kdo pripravljen svojo svobodo prodat---pa komur koli x8Dx

ampak to je moj problem in ne vajin....

postati absolutni suženj sistema, pa kakršnemu koli maliku....

naj bo to denar...

naj bo to Bog ali kakršnakoli sekta, ustanova....

lihkar videvam eno...ko so jo iz takega sistema postavili nazaj v navadno življenje....stara je 40 let ...takoj po faksu je odšla v nek specialn novodobni meniški red....

xrolleyesx reva je čist izgubljena, z opranimi možgani in izmozgana...

najosnovnejše veščine preživetja navadnega življenja so ji tuje----asocializirana in stigmatizirana x^x

:inocent: odločitev je vajina.....naj vaju spremlja sreča xwizardx

*

nikoli ne bom razumela, da je kdo pripravljen svojo svobodo prodat---pa komur koli x8Dx

ampak to je moj problem in ne vajin....

postati absolutni suženj sistema, pa kakršnemu koli maliku....

naj bo to denar...

naj bo to Bog ali kakršnakoli sekta, ustanova....

lihkar videvam eno...ko so jo iz takega sistema postavili nazaj v navadno življenje....stara je 40 let ...takoj po faksu je odšla v nek specialn novodobni meniški red....

xrolleyesx reva je čist izgubljena, z opranimi možgani in izmozgana...

najosnovnejše veščine preživetja navadnega življenja so ji tuje----asocializirana in stigmatizirana x^x

Se popolnoma strinjam s teboj Lia, kar se tiče pranje mozga...nobeden ni več prišel nazaj, tako da bi normalno razmišljal...pa še to, baje tisti, ki oz. če pridejo iz Tujske legije...baje nikoli več jim ni do žensk ! x:Dx Enostavno jih mine...pač pranje mozga ! x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...