seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Se popolnoma strinjam s teboj Lia, kar se tiče pranje mozga...nobeden ni več prišel nazaj, tako da bi normalno razmišljal...pa to, baje tisti, ki pridejo iz Tujske legije...baje nikoli več jim ni do žensk ! Enostavno jih mine...pač pranje mozga ! eee čaki, čaki! poglej Ante-ta Gotovina (bivši hrvaški general) bil v legiji vso svojo mladost, potem pa delal še v raznih tujih obveščevalnih službah... pa zej pri aretaciji je sedel z žensko tko, da ne govor takih traparij, a si dec a si pička??? kwa zej serješ tistih 5 let bo minilo hitro, kakor bo bo, ne obremenjuj se... bol tm kokr pa tle da spacam fax pa delam za 300 k na mesec neki kar me ne veseli... bom že pol to delu k bom še bolj hladnokrven in trd k zej pa zapomn si! noben ti ne more tok sprat glave, da bi te minila ženska!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 eee čaki, čaki! poglej Ante-ta Gotovina (bivši hrvaški general) bil v legiji vso svojo mladost, potem pa delal še v raznih tujih obveščevalnih službah... pa zej pri aretaciji je sedel z žensko tko, da ne govor takih traparij, a si dec a si pička??? kwa zej serješ tistih 5 let bo minilo hitro, kakor bo bo, ne obremenjuj se... bol tm kokr pa tle da spacam fax pa delam za 300 k na mesec neki kar me ne veseli... bom že pol to delu k bom še bolj hladnokrven in trd k zej pa zapomn si! noben ti ne more tok sprat glave, da bi te minila ženska!!! Pa si me ! Sam Ante bo od danes naprej gledal pičke samo potem tv-ja pa še to je uprašanje, če mu ga bojo dali ! Saj Karađič je tud bil v Legiji...kar po mojem se je spet vrnil dol...baje so še zmeraj v kompenzaciji..., veš uno, ko če koga...69 Kar ti pravi...suženj politike...a ni tako...ne ne hvala...jaz ostajam Muay Thai fighter, kar ti govori, da nisem pička ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 in to vse sam zato, ker sta se kot petletnika premal s pištolam pa puškam igrala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 in to vse sam zato, ker sta se kot petletnika premal s pištolam pa puškam igrala Kdo, Ante in Karađič !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 in to vse sam zato, ker sta se kot petletnika premal s pištolam pa puškam igrala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Pa si me ! Sam Ante bo od danes naprej gledal pičke samo potem tv-ja pa še to je uprašanje, če mu ga bojo dali ! Saj Karađič je tud bil v Legiji...kar po mojem se je spet vrnil dol...baje so še zmeraj v kompenzaciji..., veš uno, ko če koga...69 Kar ti pravi...suženj politike...a ni tako...ne ne hvala...jaz ostajam Muay Thai fighter, kar ti govori, da nisem pička ! a pol si se premislu? ok, js se nism Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 a pol si se premislu? ok, js se nismDejva prespat...morda bo pametneje ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Dejva prespat...morda bo pametneje ! js sm to prespal že več kot 900 noči Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 js sm to prespal že več kot 900 noči Še ena...ne bo škodila ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 No, Ante in Karađič, kaj sta postala najbrž zaradi tujske legije ? Hladnokrvna morilca, ki ju je želel spraviti za zapahe cel svet ne se it takih igric Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 No, Ante in Karađič, kaj sta postala najbrž zaradi tujske legije ? Hladnokrvna morilca, ki ju je želel spraviti za zapahe cel svet ne se it takih igric brez veze pričat o politki pa teh zadevah, sam če so že Gotovino dal na sodišče nej pa dajo tud Busha, kao on pa ni morilec a kwa?? ma dej politika je kurba totalna! nima smisla, to so težke zadeve... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 brez veze pričat o politki pa teh zadevah, sam če so že Gotovino dal na sodišče nej pa dajo tud Busha, kao on pa ni morilec a kwa?? ma dej politika je kurba totalna! nima smisla, to so težke zadeve... Saj Busha bi tud zaprli...sam on ni podpisal oz. ni priznal mednarodnega sodišča...zato mu ne morejo nič ! Kot praviš ti, politika je velika kurba in po mojem se tud ne bi dajal v to, da ji služim, kaj šele, da ubijam zanjo ! Imam v tem trenutku eno obdobje, ko bi se najraje podal tam...in jebal mater celemu svetu ...sam, kot pravi tisti pregovor: po vsakem dežju posije sonce ! Zato se bom raje podal ob čepenju in čakal na lepše dneve, ker vem, da teh mi ne bo manjkalo v življenju ! Upam, da boš tudi ti to dojel. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 brez veze pričat o politki pa teh zadevah, sam če so že Gotovino dal na sodišče nej pa dajo tud Busha, kao on pa ni morilec a kwa?? ma dej politika je kurba totalna! nima smisla, to so težke zadeve... čista resnica...in zaradi teh kretenov bi ti nosil svojo glavo naprodaj, če je pa ne bi želel, bi ti jo pa zanesljivo sneli. tu je konec z lastnimi prepričanji in vrednotami...delaš, kot ti rečejo in čist nič drugače, drugače si adijo Santos, mi je všeč, kar praviš v zadnjem postu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Imam v tem trenutku eno obdobje, ko bi se najraje podal tam...in jebal mater celemu svetu ...sam, kot pravi tisti pregovor: po vsakem dežju posije sonce ! Zato se bom raje podal ob čepenju in čakal na lepše dneve, ker vem, da teh mi ne bo manjkalo v življenju ! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 očitno mora še nekdo spoznat, da je prav fletno, če se sam odloči kdaj bo šel na fitnes, pa na en tek, kdaj prižgal čik, spil pivo. denar ne more nadomestit svobode, želj in hrepenenj... Seal, odločitev je tvoja in upam, da se odločiš zase dobro . Santos, kul, da si prespal in veš kaj, cenim tvojo odkritost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Santos, kul, da si prespal in veš kaj, cenim tvojo odkritost Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ...sam, kot pravi tisti pregovor: po vsakem dežju posije sonce ! Zato se bom raje podal ob čepenju in čakal na lepše dneve, ker vem, da teh mi ne bo manjkalo v življenju ! . Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 ... veliko pozitivne energije... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Ninam neke ekstremne želje, ker to kar sem si zares želela že tako in tako imam.....tisto kar si pa ne želimo pa pride nenapovedano in je bolje, da ne vemo naprej....Največ pa moramo za svojo srečo storiti SAMI. Tako kot si bomo postlali, tako bomo pa spali....... Ampak, želim si, da bi bilo čisto malo ali nič tistih nenapovedanih in neprijetnih dogodkov........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Naj se iz sivih oblakov, ki so na obzorju kaj kmalu pokaze sonce, ki je vir svetlobe, toplote in vsega lepega... Naj njegova moc cim prej prezene meglo, ki nikakor noce obupati in s svojo trmo kar naprej ustavlja njegove tople zarke.... Naj kmalu dojame, da je bolje, da odide, da jo nihce ne bo pogresal... Naj da prostor soncu in njegovim zarkom, ker slej ko prej bo izgubila in njena trma ne bo imela vec toliksne moci! Naj v moje srce posije vsaj zarek sonca Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 malo miru in razumevanja.... Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 malo miru in razumevanja.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iona 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 kot da bi sama pisala,upam da se ti želja izpolne,tudi sam si želim ljubezni,njegove ljubezni.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.