santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Saj veš kaj si želim...!!Tako je...točno tisto...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 nekaj želim, saj veš... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 si tudi želim, da bi se zadeve na 3 področjih malo hitreje in uspešneje premaknile ...please ribi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 si tudi želim, da bi se zadeve na 3 področjih malo hitreje in uspešneje premaknile ...please ribi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Terapija: (ce jo pac zelite): Na papir napisite 200 stvari, ki si jih zelite! Nic manj in nic vec. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 Ribica... Tisti popolni Miu Miu čeveljčki mi ne grejo iz glave... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 Ribica... Tisti popolni Miu Miu čeveljčki mi ne grejo iz glave... Kaj čakaš...jutri, da si že na blagajni s čeveljčki v vrečki !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 js si želim mal več koncentracije, ko buljim v knjige ... lepo prosim zlata ribica ... bi mi to zlooooooo prou pršlo zdele ... bom o neumnostih razmišlala rajš takrt, ko bom mela več časa, a prou? dej mi mejčken pomagi no Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 js si želim mal več koncentracije, ko buljim v knjige ... lepo prosim zlata ribica ... bi mi to zlooooooo prou pršlo zdele ... bom o neumnostih razmišlala rajš takrt, ko bom mela več časa, a prou? dej mi mejčken pomagi no Mal več sexaj...pa bo tud več koncentracije...! Saj, če ne ti lahk jaz pomagam...Ribica je baje na dopustu do naslednjega leta ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Naj bo tokrat resnično. Pa še za delo, da bom vadila in bila boljša in da mi bo šlo, ker je to itak tisto, kar najboljše znam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lauragreat 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Da me danes zberejo za novo službo. Ker sem že v ožjemu izobru 3. Da tiste 2 premagam. (z novo službo se ne more primerjat niti noben fant ne super ljubimec) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 za Tanči, Piko Pikico, Diano, laurogreat in vse ostale, pa malo tudi zame Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 za vse skupaj...ribica migaj, buci-buci bu... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 ...riba, migi se naprej, plis!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 ...riba, migi se naprej, plis!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.