El Nino 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 js si želim en lunin party al pa vsaj tortožerke... pa ne znam organizirat tovrstnih stvari Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 jst mam pa eno zheljo.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 A res, ne ga lomt.... Z besedo na plan, al se greš utrinke gledat ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 A res, ne ga lomt.... Z besedo na plan, al se greš utrinke gledat ? hehesej sm vedu...de bosh na finto padla zlomk nima nbene zhelje....hehe 666 zlomkastih zlomkou....tralalashlika shlaka Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 js si želim en lunin party al pa vsaj tortožerke... pa ne znam organizirat tovrstnih stvari Majica je zmer za tortožerke....sam reč...sej bo Tashika tut pršla...(če se le da tm kadit) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 dobre novice jutri... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Imam razgovor za službo, upam, da bo pozitivno, ni trgovina, ampak imam občutek, da mi počasi v grlo voda teče. Bomo videli, ker razpisa niso imeli, upam da je to pozitiven znak ! Ribica, prosim pomagaj malo, naj jim bom všeč in oni meni ! prooosssiiimmmmm! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Vanja, zate... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Mogoče bo, so me povabili pogledat kaj delajo ! LP! Hvala Borism Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Držimo palce zate Vanja! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Vanja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 zlata ribica najlepša ti hvala....... želela sem na koncert Lennija K. in danes sem zadela karto!!!!! ful ful ful HVALA!!!!!!!!!!! PS: saj vem.... don't push your luck.... ampak želja za U2... u know! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 v. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Jaz si zelim, da ze koncno nekdo kupi naso nepremicnino :o|o: Prosim, prosim, prosim x!x x!x A bo al ne bo L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Seveda jo bodo kupili !!! iskreno si moraš želet ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 OK...iskreno si želim,da mamini kužki najdejo čimpreje,čimboljši dom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 LeilaniA, Skwo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 OOOOOOOOOOOOOO, JAZ SEM PA ZDELE ZVEDLA, KAKO SE VRTNICE POSADIJO....IN BOM ŠLA V AKCIJO...IIII ŽELIM SI, DA BI MI RATALO IN DA BI ZRASLE V ČUDOVITO "VRTNIČNO GRMOVJE" Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 žaža: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 MARI HVALA....JAP POL BO ENKRAT PRI MENI TUDI EN TAK ŠOPEK-MOJIH- VRTNIC NA MIZI... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Žaža mislim,da imaš krasne možnosti, ta ukradene baje full fajn uspevajo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Zlata ribica mi je izpolnila željo in sem DOBILA službo !!!!!Hvala, ker ste me podpirali. Zelo sem vesela ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Vanja, veliko uspehov ti želim v novi službi in seveda tudi veliko osebnega zadovoljstva pri delu. Zaupati je potrebno življenju. Na koncu se vedno tako obrne, da je prav. Če je nekaj težav na poti, je zaradi tega končni uspeh še slajši. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.