Mick 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Super, Vanja Zdej pa......ja, veselo na delo, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Zlata ribica mi je izpolnila željo in sem DOBILA službo ČESTITAM, HITRA SI Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Jaz si želim da bom sprejeta na faks, pa da bom dobila stanovanje ki si ga močno želim... Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Želim si več, kot le osnovo in bitnost ... .. . Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Tako zelo si želim en preprost SMS z polotoka....prosim ribica... LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Jaz pa si zelim en telefonski klic med 13:00 in 14:00 . Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 no ribica telefonski klic še malo, naj telefon zazvoni, hehe, jaz pa med 15 in 16 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Jaz si želim...dopust...pa fejst fanta za sabo ...pa drugo stanovanje ... pa da bi un Gorenc kmal pršu Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 telefonček ostaja nem... no bo že prav tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žogica 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Ribica, tud js si želim en klic, ki ga pričakujem že od nedelje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Jaz pa si želim 2 maila, na katera že ful težko čakam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 riica samo ta klic ne glede odgovr, samo da premaknem zadevo na naslenjo stopnjo, plisssssss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 ribica sej bem trdi oreh... ok bova čas podaljšali, da bo vsaj malo možnosti da uspeva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Jaz pa si želim 2 maila, na katera že ful težko čakam Ribica, enega (tudi pomembnega) sem dobla. Pa ne mislit, da je to eden od tistih dveh, ok. Tako da še vedno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 tut želje je treba prav si želeti, čash se prav bat jih želeti ampak kaj,ko se zavemo Kaj, znajo tut želje bit kwalitetno željene želja se izrazi,ko je popolna Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Ribica hvala ti za 2 maila. Čakam še na odgovore. Plz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Ribica....prosim, prosim....naj danes zazvoni telefon....pa naj bo na drugi strani tisti osebek Pa se za Selene, ce vceraj ni nic zvonilo Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 o hvala ma sej ima ribica časa na apretek, jaz pa tudi, enkrat bo telefon pozvonil in prebit bo še en oklep Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Draga Mobiribica , naj pozvonijo vsi telefoni, ki morajo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Drage deklice... kaj cakate?, ce boste samo cakale..ne boste docakale.. nasvet.. v zivljenju je potrebno tu in tam vzeti zivljenje v svoje roke.. zato telefon v roke, zavrtite cifro in opazujete odziv.. tako boste vsaj vedele pri cem ste.. ribica.. naj vsem, ki nestrpno cakajo na zven telefona, zazvonijo telefoni.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 metuljčica ampak čaz je da enkrat moj telefon zazvoni, poleg tistega drugega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Jaz pa si želim da bi se moje bioenergetske sposobnosti ojačale. In da bi končno koga imel za ozdravit ne pa vadim tako da spreminjam temperaturo v prostoru :o|o: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 moram mau več brat spet...kup se spet veča okej, zmenen Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žogica 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Js si pa še kr želim 1 telefonski klic od "taprave" osebe, pa srečo v ljubezni!!!Ribica pomagaj mi, prosim!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.