LeilaniA 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 No ja...menda gre v tretje rado Ribica, ribica, ribica....naj danes zazvoni telefon Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Ajajjajjjaj.....ribica HVALA, telefon zvonil, sam sem ga pozabila v predalu A bi slo mogoce se enkrat, pol pa bom dala mir Prosim, prosim!!!! Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 a ne bi ti na neodgovorjen klic se javila.... hm, si zahtevna ribica tko počasi plujeva a ne... sej je prav, časa imam na pretek, vsaj upam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Evo...pa je ratal Ribica, najlepsa hvala!!! Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Vztrajnost . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Še meni ribica....še kar čakam......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 dej no fish Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 od sestre tipu brat razbil avto, nekaj dni pred njunim odhodom na morje.... ribica daj malce pomigaj, da bodo škodo popraviti še v teh dneh.... ker si mala res zasluži oditi od vsega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 hm ribica očitno moram si zaželet nekaj za koga drugega... deluje jesssss... amapk nas je kar nekaj skupaj stopilo in našli smo dele, v slogi je moč, ali kako že no ribica gvala... zdej pa samo da bo jutri vse to prispelo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Ok ribica zdaj pa sem jaz. Ribica prosim te da bi se mi jasnovidnost razvila in da bi se moje bioenergetske sposobnosti povečale. Plis Riba!Zaupam vate Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Ribica pomagaj Špeli, da bo vesela in zadovoljna s službo ali brez in da bodo otročki zdravi in veseli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 RIBICA, PROSIM TE ZA SREČNO IN VARNO POT MOJIH STARŠEV, KER GRESTA MAL POČIT NA KOLPO...NAJ SE IMATA FUUUL KRASNO IN NAJ SI NABERETA NOVIH MOČI Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 ribica za Žažine starše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 ...za Žažine starše... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 HVALA Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 no Ribica,jz te pa prosim da bi bilo v petek lepo vreme in da bi se končno odpravila v hribe z frendom...kot že nekaj časa načrtujeva....leeeepo prosm.hvala Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 V petek in soboto se bo nadaljevalo večinoma sončno vreme s popoldanskimi krajevnimi nevihtami, ki bodo v petek redkejše. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Hvalaaa!!!! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Zlata Ribica, prosim te za srečno in varno vrnitev otrok, ki se vračajo iz Južne Dalmacije, HVALA xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 fiša bodi dobra do vseh! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Hvala Zlata Ribica, vse je bilo O.K. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Želim si kup stvari. Če se mi jih izpolni samo polovica, bo kar OK. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 fišika pridna si Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.