Ksenia 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Ribica, sej Oona je skromna, vsaj polovico ali pa še mičkeno več, naj se ji izpolni.... meni pa pomagaj prebrodit tale avgust, pa tam na Hrvaškem jim mal zaleta dej, da bodo končno ponudbo dal....sej ti bodo še angelčki na pomoč priskočil... mislim, da dovolj potrpežljivo čakam in počas mi gre tole na jetra... torej ribica, najprej poskrbi za druge, potem pa ko boš imela čas, še mickeno zame pomigaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 no bodi pridna kot znaš in pomagaj selene in ooni! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 pomisli malo na Selene, mislim, da je bila lekcija učinkovita, naj se že razplete vse skupaj Sicer je pa poletje čas radosti in veselja, migni za vse, ki rabijo kak zamah s tvojo plavutjo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Točno tako, migni plis..... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 no fish move, malo pa pomagaj jim Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 pridna ribca! pridna! Jz vem da ti ful delaš in si najbl pridna ribca na svetu! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Jest bi tud, da se mi želja uresnič sam je vedno bolj daleč :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 enga lubčka za ribco Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 zlata ribica ...naj pravljica traja v večnost...in uresniči prosim vsem vse , kar si želijo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 naj mi jutri uspe nastop...... naj bo še naprej tako lepo na zmenkih (da en bo pomote, vedno z eno in isto osebo:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Jaz si želim, Želim Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 če sami naredimo le en korak k naši želji , potem želja naredi vse korake da se uresniči ...s pomočjo naše ribice ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 ribka pomagaj vsem ki te prosijo za pomoč! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Želim si . Da bi se uresničilo še danes Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Hehehehehe, si ne upam napisat! Ampak želim si pa vsen! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 zdej me pa firbec matra kaj si želiš! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Muca, ti me pa kr začutš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 veš da mamo kr izostren čut... kar se takih stvari tiče Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ja,ja, vidm in čutm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 važn da čutiš... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Najbl to! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 . JAZ želim si,da bi jemu vse odprte zdrave čakre Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lpeter 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 jst si pa želim en dobro bejbo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 da bi bila zelooooo samozavestna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.