borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Zlata Ribica, danes bi te prosil zame, če pomigaš....HVALA Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 pomagaj airi da bo samozavestna!petru, da dobi eno fejst punco! Borisu pa vse kar potrebuje!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Najlepša HVALA Ribica, pa si res ZLATA Hvala tudi vsem ostalim za lepe želje, včasih pa res tako pride, da rabiš pomoč, vse je O.K. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Zlata Ribica, danes bi te prosil zame, če pomigaš....HVALA .....pomigaj danes tudi zame,prosim Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Zlata Ribica, močno si želim, da mi pomagaš ta trenutek in danes, naj bom tisti, ko sem še bil še pred dnevi, takšnega kot se poznam in cenim, ker tile tranziti te pa lahko zvijejo, pa ne bom stokal, saj vem, da skupaj bova zmogla, se gremo boriti, HVALA TI... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 ribica za...pa saj veš... xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Ribica, pomagaj vsem, ki so zgoraj izrazili želje za pomoč in vsem ki te potrebujejo xrosex Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 heh Riba, nism biu zbran, kj zdej Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Vsem, kar si želijo, oziroma potrebujejo! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Tudi tebi bratec! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Tudi tebi bratec! Hvala, hvala, enako! Hočem, da veš, da te bom podpiral pri tvoji odločitvi, kakršnakoli že bo! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Vem in to cenim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 mam eno zadevšno rad bi videl, da mi uspe, traja en teden, nič kritičnega če mi ne, pravzaprav dve zadevšni, trajalo bo do sobote, ena druga pa do nedelje, hja, no tole dvoje, sej pravim nič pomembnega, ampak dalo mi bo filing da nekaj zmorem narest, da mam mal kontrole nad sabo, ... to to, no kaj bi še rad... Želim še Natrixu en prijeten welcome back... najboljš da naredimo lunin party (hehe rojen politik pač, zmer kak svoj interes vtaknem zraven, in ga proglasim za interes ljudstva) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Vem in to cenim! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 (hehe rojen politik pač, zmer kak svoj interes vtaknem zraven, in ga proglasim za interes ljudstva) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Jaz si želim, da nekatere sreča pamet ... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 jaz pa želim, da mene sreča pamet (a si mene tud mislil borism, bo bolj držalo potem ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Selene, tole moram pojasniti, da se ne preobremenjuješ, nimam tebe v mislih, ker ne bi želel da se obsojaš, sicer pa edino Zlata Ribica ve koga imam v mislih, HVALA Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 A da se obremenjujem niti malo ne, samo res bi bil že čas da me sreča pamat... joj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Selene, zaenkrat deluješ pametno, pa tudi intuicija ti zelo pomaga. Kar tako naprej! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ribica, za boljše počutje in pomoč...že veš... xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.