El Nino 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 da bi se končno dogovorila kar se dogovarjava že cel mesec neuspešno, da bi tokrat držalo in uspelo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lotos 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Želim si, da bi že enkrat spoznala kaj si sploh želim Citiraj Be what you want to be Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Zelim si, da bi me poklical. Zelim si, da bi bil on tisti pravi. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 in jaz si želim zate!!!! držim pesti!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Zelim si, da bi bili vsi tako prijazni kot Aiwa. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 želim si, da se nam vsem izpolnijo želje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 jz tud jz tud!!!! xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 .želim si,da bi bil bolj hitreje odločen Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Ribi, čutim, da je čas, da se tudi na področju ljubezni nekaj premakne. Saj veš, kje je treba pomigati. Vem, da je vse mogoče, samo malo pomoči potrebujem. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkerec 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 ... da bi lahko odprla svojo firmico, da bi postala bolj samostojna ... Citiraj http://b3.lilypie.com/a72Tp1/.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 ŽELIM si posvojiti siroto iz MALEZIJE.... prizadetih od cunamija Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Ah daj no Ribi, zakaj ravno v ljubezni nimam nikoli sreče? Prosim pomagaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Zlata ribica, želim si....želim si....želim si, da bi se vse želje, ki so tukaj napisane uresničile!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 tinal me too... Zelim si trenutno to, da bo vse u redu z enim lunatikom tukaj Pa zdravje za mojega najlubsega clana druzine, pa meni skrito zeljo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 ribica js si pa želim mal miru, pa še več reda and a whole lot of rocknroll Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 želim si,da se nekomu nič ne bi zgodilo....ostala želja,je pa neuresničljiva,vem... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Pa želim si končno da bi nehal počet vedno "iste" neumnosti... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Ribči, tako zelo si želim, da bi se življenje tako obrnilo, da bi se z mojo družinico preselili na Obalo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 ribica naj se tale družinica preseli na Obalo... očitno naš zrak ne ustreza men pa odplakni občutke, ki me že nekaj dni spremljajo... naj končno spet najdem svoj nasmešek... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Ribica, danes po 13. uri, ornk zamahaj s plavutjo..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Oj mala!Želim si da bi končno ugotovil kaj je primerno zame in kaj ne in da bi se spravil v red dej že fišh x!x Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 migi fiši za b666 xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Fishy, please, naj se moja veza ne konča............ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.