rdeča hrenovka 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 ..ribica..želim si, da bi me ta nesnaga, ki se vleče za mano končno enkrat zapustila.. ..ribica, prosim te za moč, da bom uspešno opravila izpit.. plis!! Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Fišij muv jur budi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MARGIT 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 (popravljeno) Ribica,prosim pomagaj!Ne vem,kaj si naj želim,da bo prav!!!!!!!!!!! Popravljeno 28. januar 2005 -> MARGIT Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Ribi, migaj za vse, ki te prosijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica,prosim pomagaj!Ne vem,kaj si naj želim,da bo prav!!!!!!!!!!! Fishy, tudi jaz si želim prav to!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 dej fish, migaj za vsehttp://www.smeski.com/razni/zivali/fish2.gifhttp://www.smeski.com/razni/zivali/bfish.gif Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Zelim si S + S Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Da bi tole kar se je vceraj zacelo, trajalo. Pa mejhn motivacije za dolgocasno snov bi prav prislo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 ...krasen večer! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Mogoče bo pa le poklical ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Huh kako si želim te črnolaske, sploh nvem če je še črnolasa.... hm ohjej šloganje je dons grem hitr šlogat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Jaz si pa želim... da bi jih čim več prihajal k men na masažo, pa da bi vse pol nehal vse bolet, pa bi me mel vsi za boginjo (zarad tega). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Želim si čimveč takih lepih trenutkov..... od srca do srca ..... ....dvorana ljudi na nogah, radostnih in ploskajoč.... ...šelestenje rdeče svile, mladostni smeh in glasba iz nebes.... ....in lesketajoče solzne,ganjene oči.... ....ko v rokah držijo pletenico srca in te gledajo globoko v oči.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
neko-kao-ja 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 ...mhm... Da bi vsaj malo zapadel sneg... Včeraj sem se vrnila iz Beograda... 30cm snega imajo... Citiraj Ne ostavljati tragove za sobom... Isto kao ne postojati... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz si pa želim... da bi jih čim več prihajal k men na masažo, pa da bi vse pol nehal vse bolet, pa bi me mel vsi za boginjo (zarad tega). bogami kakšna mačka js pa si želim da bi šlo jutr tejle škorpici najboljš ma eno majhno miceno prelomnico da bi splezala čez.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 naj me zaljubljenost mine in naj bom zopet stari jaz.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>naj me zaljubljenost mine in naj bom zopet stari jaz.......... pod to se pa tud js podpišem le da ko bom spet stari jaz bom spet zaljubljen Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 ...nove sani..... za elegantnejše spuste ...pa lepo te prosim ti tam zgoraj, pošlji nam vsaj 30 cm snega, da bomo lahko zgradili bunker..... ...pa če ti ni preveč nam tam na bližnjem gričku zrihtaj žičnico pa en mini kafič.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 crnolasko Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>bogami kakšna mačka Ne morem verjet, dobila svojo prvo stalno stranko. In to najbolj izbirčna in zahtevna oseba pod soncem, vzdihovala pod mojimi rokami in še cel drug dan na kavi (ne si zdej kej mislit ) Deluje čiračara masaža za hrbet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 iščeš stranke? takoj se javim!!! bi mi prov pršla kšna fejst masaža! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> iščeš stranke? takoj se javim!!! bi mi prov pršla kšna fejst masaža! Enako!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 dons pa res pokličem in izkoristim svoje darilo! je pa res že cajt tkole po 3 mescih. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Enako!!! Js pa moja potujoča mizica se tud priporočama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Js si tud želim masažico... sploh od kkšne mačkice... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.