Andres08 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Vse kaže da se bo z letošnjim letom pričelo tisto o čemer govorim že več let. Potovanja na Islandijo bodo od sedaj v veliki meri cenovno dostopna tudi Slovencem. Razdalja torej in letalski prevoz ne smeta več biti ovira. Vse to bo v kratkem le še preteklost. Kaj imam v programu: Izlete po Islandiji. Myvatn. Biser Islandije. Točka na skrajnem severu Islandije.Ogled morskih sesalcev na odprtem morju. Safari po Ledeniku. Geothermal, Blue lagoon. Gejzirji. Ogled naselij palčkov. Meditacija ob ledeniku. Duhovna potovanja. Icelandic weekend night life. (one night stand) + + + Naročila in podrobnejše informacije dobite pri meni oziroma kar po mailu. nenavadno@nenavadno.com Eventuelni začetek izletov. Maj 2004 Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Dbest Andres! Cestitke!! Ful pozdravljam tole, mega si si spomnil! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 20. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2004 Dbest Andres! Cestitke!! Ful pozdravljam tole, mega si si spomnil! Vse dobro Marsa. Ni le ideja. Tudi želja mnogih je zamenjati severno eksotiko za domač kraj. Sem se ravno spomnil da so nekje tudi vesoljci, ampak so ti v nekem težko dostopnem kanjonu. Vir je seveda internetni in slednji prenese čisto vse. Kljub vsemu je zanimivo da je mednarodna raziskovalna skupnost postavila v bližini raziskovalni center. Pravijo da raziskujejo polarni sij. Pretveza?Ah jaz bom pa naredil slovensko vas. Program je že, samo korak še manjka. Nekaj slik. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Saj vem, da ne samo ideja, ravno zato pa pravim, cestitke, mega!!! 'Spomnil' pa v bistvu, da sploh - si dal energijo v prostor.In jaz, ki itak shizim na islandijo in 'te konce'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Meni je pa vsec ta filing hladotni in skuliran... v bistvu pa po mojem po hecnem stosu tudi divji in cisto posebna scena...Ma - mora bit mega! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 tam glih zame vreme megla, dezh, veter, sneg, mraz.... na gorenskem so uchas rekl, de je 8 mescou zima pa 4 mesce mraz pa zhau ni vech tko...smrc 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 hehe, 'zimska sekcija'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 zima zima belavrh gore sedelapa smrkalak jo je pomlad uzela trenutni zauzdih 666 smrkajochih zlomkou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 20. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2004 hahja, če jest pridem gor na izlet ,tut gor ostanem Sam je premzrlo pri vas, aneee Ma ja. Ni mrzlo. Če gledaš realno temperaturo po termemotetru zna biti mrzlo, samo je mraz drugačen, ker je več vlage v zraku. Sonce ima nizko lego kar pomeni, da bolj pripeče, zato zna biti poleti vroče predvsem kadar ni vetra. Dober primer vremena je danes. V Reykjaviku je 5 stopinj, sonce, ampak narod se je napravil spomladansko, ker ni nobenega mraza. Ful toplo je. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 20. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2004 Meni je pa vsec ta filing hladotni in skuliran... v bistvu pa po mojem po hecnem stosu tudi divji in cisto posebna scena...Ma - mora bit mega! To je tako Marsa. Že v Reykjaviku so vsi nekako manj raztreseni in vse to. Ko pa prideš ven iz Reykjavika čutiš eno tako umirjeno olajšanje. Jaz grem včasih na en hrib ob jezeru 10 km iz Reykjavika. No, tam gor so eni palčki in se usedem na travo al na kamne, ter potem uživam. Predlani za rojstni dan sem to naredil in sta kakih 20 metrov nad malo začele v krogu leteti dva galeba. Ne vem če sta bila galeba, skratka dve precej veliki beli ptici podobni galeboma. No tako sta letela nad mano, sta šla kakih 300 metrov proč od mene, spet sta do mene prišla in tako naprej. Meni je bilo pa tako lepo in sem dobil občutek, da mi hočeta nekaj povedati. No, ko sem poskusil navezati en stik s tema pticama nakar me je prekinil civilizacijski grom. Mobitel je zazvonil. Ptiča sta šla in jaz sem šel tudi kmalu domov, normalno ves prerojen. In veš Marsa, takih zgodb je še veliko. Potem niti ni čudno, če ima ta država v sebi en potencial, saj so energije tako močne. Pa še narod ni še tako pod vplivom zahodno civilazijskega stresa. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Hmmmmm. Jaz bi tudi šla Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Ni problema. Pridi. Islandija link. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Andress, Tole pa zlo zanimivo zgleda...in tisti 1.avgust....moram mal datume prečekirat.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Andress, Tole pa zlo zanimivo zgleda...in tisti 1.avgust....moram mal datume prečekirat.. Astra1. avgust je dobra stvar na Islandiji. Žurke so na večih mestih po celi državi, bendi špilajo, tako da vedno rad pogledam prvi dan kolone avtomobilov iz Reykjavika, ko so vsi nekam veseli in razpoloženi.Potem TV pokaže polno nekih pijanih v šotorih ki se ne treznijo dva dni, ali pač. No zadnji dan za njimi ostanejo tam nogavice, čevlji, tudi hlače, naj na kondome ne pozabim. Wild Icelandic life pač. No, vse ni ravno tako, ker vse prireditve so urejene tudi za nekoliko starejše, tako da panike ni. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Oh hudo. Andres, hvala ti za tole, mogoče se celo zgodi, da uresničim tole svojo željo Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Mitja pravi, mene ne boste spravil tja.Jaz pa sem ravno hotela (in hitela) komentirat, da mene pa morda boste (kljub venera bik, saturn kvadrat asc, edini kvadrat!!! ).Shizim na tele energije takih placev... ceprav ne bila tam, vem, kako je tam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Sončna vila, Marsa. Točno se zavedam kakšne so želje mnogih Slovencev. Vedno kadar z vami govorim v živo padajo ista vprašanja, zato so tovrstni izleti najboljša povezanost med vami in Islandijo. In predvsem za tiste, ki imate radi odštekanost dam primer kaj se lahko na Islandiji zgodi. Pred dvemi leti smo prej vstali in smo šli iz vikenda že okrog 7:30 No, po kaki uri smo vsi potrebni kave prišli v neko vas. Iščemo gostilno, a te ni bilo nakar nas je domačin popeljal na pravi naslov. Bila je še zaprta, tri stranke pa so čakale pred vrati na gostilničarko. Ta je čez kratek čas odprla,normalno v kombineži in se opravičila neredu, ker je bila prejšnjo noč tam poroka. Potem nam je še pečena jajca ponudila, če bomo ampak se ne spomnim več, če smo ali nismo tam zajtrkovali. Tudi to je del Islandije, en primer med tisočimi. Ampak meni je všeč, če ti odpre v kombineži, pokaže svojo preprostos, namesto, da bi se vse po celi gostilni svetilo od nekih preparatov in dišav ter kaj jaz vem kaj še vse. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Moj sesti cut ima (kot vedno) prav. Tako si tudi predstavljam... kot da sem ze (bila) tam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Moj sesti cut ima (kot vedno) prav. Tako si tudi predstavljam... kot da sem ze (bila) tam...Jaz sem bil tudi že prej.Menda ja nisva bila skupaj? Aha saj res. Tu je ena ženska, ki vidi v pretekla življenja in lahko bi jo vprašala, na katerem koncu si bila, če si bila že tu. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 ...Tu je ena ženska, ki vidi v pretekla življenja in lahko bi jo vprašala, na katerem koncu si bila, če si bila že tu.Hvala, Andres, ampak v bistvu ne rabim. Jaz zase najbolje vem. Vse. Sory za 'domisljavost', kao, ampak tako je. Lahko pa seveda vprasas, da se bos polje pocutil. Z mojm dovoljenjem - dokler nisem dala lasa....(lasu? se butasto in afektirano slisi) Tudi sem bila v Franciji. Pa Angliji... pa seveda - na Kitajskem - veckrat celo...(*sicer pa od nastetega 'dejansko' se nikoli nikjer v tem lajfu - razen franciji). Kar hocem povedat - ce cem, imam kadarkoli 'izlet na islandijo'... a vcasih je pa fino doziveti to tudi bolj... hmm.. 'telesno'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Potemtakem sva bila tudi v Franciji skupaj. Lepo se je znova in znova vračati "domov". Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 7. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2004 Naj vas obvestim, da je v ponedeljek 9. 8. zjutraj akcija cenejših letov na Islandijo iz Londona. Na voljo je 1800 sedežev po 40 tolarjev v eno stran in okoli 14000 tolarjev nazaj. Bokira se lahko samo ta dan, oziroma to jutro do razprodaje, vozovnice pa veljajo od 18 septembra do 18. novembra. Link je http://www.icelandexpress.com Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Hej si me navdušil nad Islandijo. Tja pa moram iti. Dežela za volkce. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2004 Ravno bookiral sem za eno. Ni problema. Pridi. Kateri čas pa bi prišel. Ko se vidi polarna noč, ali ko je cel dan dan?Nabereš še 10 ljudi in je vse za veliko veliko ceneje. Ravno včeraj je bil mlad par iz Kranja pri meni. Zdaj sta že doma. Potem pride še en umetnik mogoče. Pa ena zdravnica, tudi en ekonomist. Kdaj se boš pa ti bookiral? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Hej si me navdušil nad Islandijo. Tja pa moram iti. Dežela za volkce. fino ,hj..morda se zberemo tuki enih 10, hmm..sam ,da greš po belem dnevu spat ?!hj, povej koliko stane letalska do tja gor? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.