Andres08 15. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2004 Karta je bila v ponedeljek do Celovca in nazaj okrog 200 EUR. Drugače je 200-250 EUR ali več, samo karta KEF-LST-KEF. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Ravno bookiral sem za eno. Ni problema. Pridi. Kateri čas pa bi prišel. Ko se vidi polarna noč, ali ko je cel dan dan?Nabereš še 10 ljudi in je vse za veliko veliko ceneje. Ravno včeraj je bil mlad par iz Kranja pri meni. Zdaj sta že doma. Potem pride še en umetnik mogoče. Pa ena zdravnica, tudi en ekonomist. Kdaj se boš pa ti bookiral? AndresBi rad videl oboje, dan in noč. Aurora borealis. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2004 Ravno bookiral sem za eno. Ni problema. Pridi. Kateri čas pa bi prišel. Ko se vidi polarna noč, ali ko je cel dan dan?Nabereš še 10 ljudi in je vse za veliko veliko ceneje. Ravno včeraj je bil mlad par iz Kranja pri meni. Zdaj sta že doma. Potem pride še en umetnik mogoče. Pa ena zdravnica, tudi en ekonomist. Kdaj se boš pa ti bookiral? AndresBi rad videl oboje, dan in noč. Aurora borealis. Potem se sedaj bookiraj za decembra ali januarja. www.icelandexpress.com. Najbolje je če se vračaš na soboto, ker potem potuješ manj časa. Zaradi povezav. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 Dobil sem obvestilo, da bo v četrtek 17. ena specialna ponudba pri Icelandexpress. Edini pogoj je, da se folk vpiše na mailing listo in potem velja za v eno stran letalska karta skoraj zastonj. Vpiše se na mailing listi nekje tule. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Oooo, tega pa še nism opazil do sedaj. Bravo, zlo zanimivo. Sem ob tolk ugodni ponudbi skor siguren, da se vidimo ob priliki Andres. Lahko noč še vsem budnim lunatkom. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. september 2007 Avtor Prijavi Deli 17. september 2007 Opažam, da je ta tema dol padla, pa tudi do neke mere je tu zdaj kar nekaj novih članov. No, pripravlja se silvestrovanje na Islandiji z vsemi možnimi ogledi v tistem letnem času. Enako kot letos bom tudi prihodnje leto organiziral potovanja na Islandijo. Na voljo bo domena www.islandija.si ki šer ni aktivirana zato tačas uporabljam še star naslov : http://www.nenavadno.com/islandija.html Nekaj slik iz letošnjega potovanja okrog Islandije. http://www.putfile.com/andres08/images/121360 http://img2.putfile.com/thumb/6/17520465068.jpg http://img2.putfile.com/thumb/7/20422393820.jpg Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 20. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2009 Očitno sem bil ponovno, kot že tolikokrat, vsaj pet let prezgoden. Ta hip se že zbirajo skupine za krožno potovanje po Islandiji, in pa seveda ena posebno zanimiva skupina, ki bo na Islandiji junija izvajala Theta healing. Bi bilo najbolje če bi še kak program sem nalimal. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prebilgr 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 Andres 08, S punco se v drugi polovici Avgusta odpravljava na Islandijo, letalsko karto imava že kupljeno. Mi lahko zaupaš tvoj elektronski naslov, da te vprašam za nekaj nasvetov? Lep pozdrav,Grega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 18. maj 2009 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2009 Pozdravljen Prebilg. Tačas ravno končujem z organizacijo za dve skupini turistov, ki bodo prišli na Islandiji poleti. Kajpak me lahko vprašaš tudi po mailu. Rajši vidim na službenega. andres@afna@mercury-grail.com Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 12. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2010 Ponovno, kot pred časom se oglašam v tej temi, namenjeni kot vemi izletom na Islandiji. V ta namen sem pripravil zimski video in enako zimski program, ki kot vidite spoda stoji an www.katedrala.si. Nared je tudi že poletni program, vendar še ni oblikovana cena. Bržkone bo letos osem do deset dnevno potovanje stalo okrog 1300 evrov na kar bo treba prišteti še letalsko vozovnico. http://www.katedrala.si/artman2/publish/Tu...Islandija.shtml Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.