Skoči na vsebino

Zahvale

Marsa

Recommended Posts

Se tole temo odpiram.

Imamo ze temo Pohvale...

Pa se mi zdi, da Zahvale pa so manjkale oz. smo zaceli ze tudi v temo Pohvale nizati pravzaprav zahvale.

Vem, da je podobno oz. drugo z drugim veckrat tudi povezano, a vseeno je fino imeti tudi prav taksno temo.

Torej, v tej temi se lahko zahvalimo komurkoli zelimo, lahko gre za forumovce, lahko za koga drugega ali karkoli.

Menim, da je hvaleznost lepa cednost x:)x in pravzaprav omogoca, da se nam dogajajo dobre stvari, ker smo se tako naravnali. :vio:

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 635
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najprej se zahvalim Tini.

Ki (sama nima in ne bo imela popolnoma nic od tega, ne reklamira kake svoje dejavnosti, uslug, sajta itd., nihce ji nic ne daje in nic) prostovoljno in samoiniciativno in iz srca, nesebicno in torej z najcistejsim motivom s svojo prakticnostjo pomaga skrbeti za azurnost in povezanost foruma, hkrati pa namesto zahvale kvecjemu tvega, da bo delezna slabe volje. ...

... Ker namrec - joj, da ne bo Tina uletela zdaj!!! xDDx x:o)x x;)x

Zatorej, Tina - hvala ti za pomoc, cas in energijo, ki posvetis na forumu in porabis pravzaprav namesto nekoga drugega in meni si v veliko pomoc! x8Dx :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

se pridružujem-hvala, xsrcx Tina tudi mene si že dobro napotila in:

zahvala xsrcx contesi za karte, ki jih potegne za vsak dan, xsrcx Miheli, da se posveča vsem vprašanjem, ki ji zastavljajo, xsrcx Bernu, da se tudi ukvarja z raznimi astrološkimi prebliski forumovcev in za Mavrične sobote, xsrcx El Ninu, da je vedeževalec, xsrcx astri za temo čestitke, xsrcx Borisu za vilinske simbole in slike, ki jih je večkomu pomagal spraviti v pravo obliko za objavit in seveda Vojkotu za DZK...in joj, dosti vas je še

in seveda hvala tebi xsrcx Marsa ZA FORUM...

Stankaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Hmmmm sem se kar malce odkrčila, ko sem pokukala sem not... se vidi, da tu domuje velik dobre energije, sem že cel dan nekak zakrčena, zdaj sem se pa kar razlezla... x:Dx x;)x

Zahvala...

xsrcx Vsem, ki ste prišli na LN party, pa tudi tistim, ki ste bili v mislih z nami x;)x x:Xx

xsrcx Contesi za organizacijo in čudovite slaščice in lep nasmeh all the way thru :2src:

xsrcx Ninotu, ker mi je potegnu karte tik preden je moral letet v avto x:Ix

xsrcx Stanetu za sol in še malo razlage okrog te tematike :palec:

xsrcx Tamari za čudovit burek, res je hud hud hud :2src:

xsrcx Marsi za prevoz (heh heh, Marsa, se tut za naslednjič javljam za kopilota :P )

xsrcx Krokodilu in Marsi za fotke, ker nas je prav luštno gledat in podoživljat :8):

No, evo, tole so zahvale za piknik, zdaj grem pa nov post pisat, ker mi bo drugač zmanjkalo smajlijev za v objavo x:Dx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Pa še zahvala...

xsrcx Selene, ker preprosto si x:Xx xrainbowx

xsrcx Candlelight, za tvoj iskreči se nasmeh v očeh in lepo lepo energijo xchatx

xsrcx Contesi, ker skrbi za temo s kartami vsak dan, in Ninu, ki gleda v karte za vsakega posebej :palec:

xsrcx Tini, ki pridno linka zadeve na vse strani... hvalabogu, da te imamo xsrcx

xsrcx Marsi, ker neumorno skrbi za tale forum in ga drži pokonci ob vseh časih... svaka čast, Marsa x:Xx :2src: xyesx

Zaenkrat... če se pa še kaj spomnem, pa hitr priletim sem not, zdaj ko sem odkrila temo x;)x

Lep dan vam želim, sončki xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Jaz bi se pa tule predvsem Marsi in Mitji zahvalila, da sta ustvarila tale energetsko in pozitivno nabit kotiček, kjer se lahko srečujemo.

Pa tudi čisto vsem lunatikom, tule kroži neverjetna energija in prav krasno je biti del tega x:Xx xsrcx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Tula bi rada izrazila svoje navdušenje nad luninim forumom. Evo, dober teden sem tukaj in počutim se ful v redu, domače, krasno. x:)x x:Dx

Vse pohvale moderatorjem in vsem prisotnim, ki držijo sceno.

Po netu se valja kup mrtvih forumov, tale pa kar poka od življenja in pozitivne energije. Bravo! :palec: xDDx

VANDAAAAAA!!!!!!! :eek: :2src: :palec: x:Xx

To bo Vertex, ti povem... x:px

Neverjetno - pa ce mi nihce ne verjame, briga me (kot zadnjic Krokodil - po bitki in to xDDx x;)x)...

Sem hotla izbrskat tole temo, da malo se zahvalim in vse...

Dam 'Nove objave' - lepo prikladno na broju tema zahvale by Vanda! :2src: :palec:

Mene tudi veseli, ko si uletela, imas ti tudi fino energijo - komaj teden si pravis tu, meni pa ze 'vse jasno'... x;)x x:Xx x:)x :vio: :palec:

Imas mnenje, svoje, si v vecih temah, imas inteligentnega duha... skratka - take rabimo!!! :palec: :palec: x^x

Hotela pa sem se se zahvalit Contesi, ki je skrbela in poskrbela za nase druzenje.

Res thanx Contesa, da si ze drugic (!!) to prevzela!! x:Xx :palec:

Potem se ti zahvalim za furanje teme Sporocilo dneva!! :2src:

Prav tako se zahvaljujem seveda Ninu, ki pedena temo Vedezevalnica, in vidim z velikim odzivom, prav tako kot pri Contesi... :vio:

Pa Bernu in Miheli, ki sta prinesla sveze vetrove za debatiranje v astrologiji, pa Lunci, ki nekako vskoci vedno v teh debatah in temah, Lunce si sploh ne morem predstavljati, da je ne bi bilo...

Pa Nosorogu, ki je neverjeten, iz rokava stresa vsega boga! :eek: x;)x...

Prav tako vsem, ki kaj napisete, iz sebe, kar je tezko povedati, pa ste zbrali pogum, pa vsem, ki posredujete svoje znanje in izkusnje, imamo nad kvalitetne avtorje, strokovnjake celo tule!!!

Pa vsem, ki s svojo osebnostjo skrbite za pozitivnejso, soncnejso plat (za utez sco sceni), kot je npr. Janja ipd., pa Mick, tak veseljak in pozitivec, ki se vcasih totalno ufura..., skratka vsem, ki se tule vidite...

Ne zamerite oni, ki sem pozabila - evo, Mateja, tamara...

No, saj - o tem govorim - ni sans, da se grem tole se naprej.

Skratka - thanx tudi vam vsem forumovcem, v cast si stejem, vsem, ki in ko ste in ko se tako kul pocutite tukaj! xsrcx

Picasso

Rada bi se še tule zahvalila Marsi in Nosorogu za eno extra akcijo... tako, ko sta sama od sebe bila pripravljena naredit stvari, ki jima jih ne bi bilo treba, pa sta jih... in s tem osrečila mene, še bolj pa Dašo x:Xx x:)x xsrcx :palec:

In zahvalila bi se rada Aakhutu (pa kje si, aakhut x?x :sori: ), ki je enkrat prebral nekje spotoma, da pogrešam eno muzko... cak, pa je že bil CD pri meni doma ... tnx, res xsrcx x:Xx

In lunatkom, ki me spremijo v dan s svojimi prijaznimi OS-ji xsrcx x:Xx x:)x ... Astri in Marsi in Miheli, ker takoj 'trznejo' na moja astrospraševanja in mi hitijo nasproti x:)x :palec: ...Cosmici, ker se je vrgla v 'portale' in ne samo, da zdaj fura prevode na lightworkerju, še celo slovenski 'publisher' je zanje x:Xx x:Xx x:Xx ...pa Tini, ki ima forum v malem prstu, vse zrihta, vse ve, nič ne pozabi in je nekako 'ves čas z mano' xsrcx ... in Vojku x:Xx za vso pozornost in odgovore, za katere se maksimalno potrudi... in Borisu za pomoč pri vilinčkih ... in vsem ostalim lunatkom, ki širite mojega duha, se dotikate mojega xsrcbumx ... x:)x

Kristalka :palec: In hvala tudi od mene..........sem razmišljal, da mi je v bistvu prav vsak lunatek dal nekaj zaradi česar sem "bogatejši".....vsak na svoj(stven) način x:)x :palec: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:palec: xsrcx Ja,še dobro,da smo tako različni,energija kroži.Sem hotela napisat kaj lepšega,pa bi blo že kičasto.Skratka:lunatki :flower:

MARSA tebi pa itak xsuperx ,ker vse tole furaš xrosex xrosex xrosex

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Marsi, hvala ker si x:Xx , za tvojo dobro voljo in nesebično pomoč, še enkrat hvala x:Xx

Vsem ostalim lunatikom, prav tako...lepo si napisala Kristalka :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Še malo pohval x;)x ...prej nisem utegnila vsega zapisat.

Zahvalila, bi se tudi Astri, za potrpežljivo razlago mojih astro vprašanj. Mateji za sonce, ki ga razpršuje in pa humor, ki ga **seje** okoli sebe.

Vojku za nasvete, prav tako Miheli in pa Bernu...super ste x:Xx , Pa Tina, ki vedno vse najde...

Mojim **omiljenim** piscem postov x:Xx , saj veste kateri ste x:)x in pa vsem, ki so mi trenutno še daleč.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Se jaz podam zahvale.... xsrcx

Contesa, El Nino tko sta fajn v teh vedezevanjih in sporocilih za vsak dan....... :2src:

Selene....kaj naj recem.... ma tak soncek si.... :flower: :palec: Se ko nisi najboljse volje, nas vse potolazis....tko nesebicno, ko bi lahko v obupu samo nase gledala, ampak ne.... x:Xx ....pa se enega, da bo zdravje cimprej ok x:Xx !

Mick x;)x sej ves.... x:Dx x:Ix x:Dx :palec:

Kristalka x;)x x8Dx FUL me spominjas name v OS......bodi se naprej tko pridna, se ti fuuuul splaca!!! x8Dx

Borism, Selene, Stanka, Amis, Soncek, v glavnem vsem, ki se ukvarjate z vilinskimi simboli hvala vam za pomoc! x^x :vio:

Ma se moram zahvalit vsem na lnf.......HVALA!!!!

xgoldfishx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

• 4 months later...

Najlepsa hvala Sanjalici za dobrodoslico x:Xx xsrcx :palec: (kako si me pozitivno presenetila!!).

Najlepsa hvala Stanki za skotsko kartico (sem dobila, 3 je prav, a je prisla kartica), sem bila vesela, ker sva s Stanko preden sva obe odsli bili malo na zvezi, pa sem se veckrat nanjo spomnila. x:Xx :palec:

Najlepsa hvala Janji&Co (Trudi, Aiwa, Zaza, Klemen itd. - sory, tole sem bolj sklepala, kot prebrala :8):) za pozdravcke iz Gardalanda - ne morem verjet, da pomislite name v taksnem koncentratu zabave in vsega. x:Xx :palec:

In hvala janji za ekstra posiljkico. x:Xx :palec:

Prav tako najlepsa hvala vsem, ki ste pisali na OS ali postnili SMS-e. x:Xx :palec:

Pa za nazaj najlepsa hvala vsem, ki ste se spomnili kadarkoli in pisali, se kakorkoli javili. x:Xx :palec:

(*ne nastevam, ker sem ze kje kaj omenila in ce bi hotla vse za nazaj, bi koga pozabila, nekoliko pa sem tudi pozabila, da imamo prav tole temo tudi).

In jasno najlepsa hvala vsem donatorjem - tudi med dopustom je prislo par donacij. xsrcx x:Xx :palec:

In najlepsa hvala vsem, ki ste kul in vedno na broju s prijazno besedo in celo zelo konkretno pomocjo. x^x x:Xx :palec:

Picasso

Zahvalil bi se vsem, ki ste bili 04.09.2004 na torticah (in tistim, ki ste bili z nami v mislih), saj ste meni in JanjiK, pa Cyberčku naredili čudovit dan in zgodnji večer x:Xx ;

Res je lepo biti v tako prijetni družbi, na torticah in na LNF-ju x;)x

HVALA ŠE ENKRAT x:Xx x;)x :palec: :palec:

Uh, če ne bi Trudi omenil tele teme, sploh ne bi vedela, da obstaja! :eek: x:)x Pa tako lepe stvari eni pišejo in me hvalijo, da mi je kar nerodno! xredx x;)x Hvala lepa vsem za pohvale, čeprav so nekatere že zelo past tense! x:Xx Marsa jaz pa sem vesela, da lahko pripadam tako lušnemu forumu in tudi sama nekaj prispevam za vse vas! xsrcx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...