Marsa 19. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2005 Mi pa tebe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mi pa tebe. Hvala Marsa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Ja, borism, se ti bom kar zahvalila, čeprav sploh ne veš česa si 'kriv' Ko si mi omenjal Tibetanske vaje (in ko sem potem videla, koliko let šteješ ), sem si rekla: tole moram pa pogledat, kaj so to za ene vaje, ki me bodo še čez nekaj let pokonci držale In zdaj jih navdušeno delam že par dni in pomagajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 (popravljeno) HVALA Aiwi, Julijani, Stankaa, Selene, Marsi, Piku, Mystici, Borism, Piki Pikici, B666, Sealu za želje za čim hitrejše okrevanje! Popravljeno 28. marec 2005 -> tinal Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, borism, se ti bom kar zahvalila, čeprav sploh ne veš česa si 'kriv' Ko si mi omenjal Tibetanske vaje (in ko sem potem videla, koliko let šteješ ), sem si rekla: tole moram pa pogledat, kaj so to za ene vaje, ki me bodo še čez nekaj let pokonci držale In zdaj jih navdušeno delam že par dni in pomagajo Tole me pa zelo veseli Pika1000, HVALA Res pomladijo, osvežijo, energija se potem bolj pretaka, skratka darilo Tibetancev Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Tole me pa zelo veseli Pika1000, HVALA Res pomladijo, osvežijo, energija se potem bolj pretaka, skratka darilo Tibetancev Prej skoraj nisem verjela, po enem tednu pa kar konkretno čutim spremembe Pa hvala Zemlji, hvala Nebu , da si tu in 'zganjajš' prijaznost z drugimi - zate imam že dve zvezdici - za prijaznost in dober vpliv (najprej lep sprejem na LNF, zdaj pa še tibetanske vaje). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Hvala vam prijatelji, za dobre želje Apčiiih Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Hvala vesolju in vse pozitivnim silam, ki so mi pomagale priti do sem.... Čudovito leto v objemu mojega dragega... brez ovir seveda ne gre, pa vseeno..... Zaradi njih pa rastemo in se razvijamo....Hvala universe! xrosex Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2005 Avtor Prijavi Deli 9. april 2005 Naj hvala lunatki, ki mi je danes poslala bucno olje! Mi je odstopila svojega mal celo in si se delala stroske! Najlepsa hvala se 1x za precudovito darilo in sploh za pozornost, tvoj cas, energijo in konc koncev, zal, cash, draga moja odresiteljica (). x:Xx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Hvala moji prijateljici, ki me je včeraj odpeljala na ples in mi dala najlepše darilo. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Hvala za čudovito druženje in klepet in prelepo soboto vsem trem! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 hwala. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 zadnje čase me lunatke zelo prijetno presenečajo, danes sem prejela presenečenje od Dande, malce nazaj od Clean pa Amis, Mbmetuljčice, Sončne, Mateje in še bi se našlo...hvala vam je prec lepši dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 sej, zato pa smo tu, a ne ....da si pomagamo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 O, lepo! Pajadke, Amis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Anede. Pajade. Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Frendu,ker tako lepo skrbi zame! Hvala ti! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Frendu,ker tako lepo skrbi zame! Hvala ti! Ni kej! Pa še kdaj! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 Saj res, jaz pa se zahvaljujem Astrci za kraljevsko obravnavo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Thx , samo si smotana ... al pa ne veš, kaj je kraljevska obravnava... drugič ti jo res pripravim, sam potem moraš v petkah prit Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>al pa ne veš, kaj je kraljevska obravnava... Jasno da ne, saj nimam nic v levu... drugič ti jo res pripravim, sam potem moraš v petkah prit Potem pa ITAK NE BO kraljevska. (ce se bom morala res v kakih petkah spotikat ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 zahvala lunci,ki se mi je posvetila....pa tudi bernu in ananti lepa hvala za interpretacijevsem rozco Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.