Skoči na vsebino

Zahvale

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 635
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, borism, se ti bom kar zahvalila, čeprav sploh ne veš česa si 'kriv' x:Dx

Ko si mi omenjal Tibetanske vaje (in ko sem potem videla, koliko let šteješ x;)x ), sem si rekla: tole moram pa pogledat, kaj so to za ene vaje, ki me bodo še čez nekaj let pokonci držale x:Dx

In zdaj jih navdušeno delam že par dni in pomagajo xDDx

Deli na socialnih omrežjih

(popravljeno)
HVALA Aiwi, Julijani, Stankaa, Selene, Marsi, Piku, Mystici, Borism, Piki Pikici, B666, Sealu za želje za čim hitrejše okrevanje! x:Xx Popravljeno -> tinal
Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Ja, borism, se ti bom kar zahvalila, čeprav sploh ne veš česa si 'kriv'  x:Dx

Ko si mi omenjal Tibetanske vaje (in ko sem potem videla, koliko let šteješ  x;)x ), sem si rekla: tole moram pa pogledat, kaj so to za ene vaje, ki me bodo še čez nekaj let pokonci držale  x:Dx

In zdaj jih navdušeno delam že par dni in pomagajo  xDDx

Tole me pa zelo veseli Pika1000, HVALA x:Xx xsrcx

Res pomladijo, osvežijo, energija se potem bolj pretaka, skratka darilo Tibetancev x:)x

Tole me pa zelo veseli Pika1000, HVALA x:Xx  xsrcx

Res pomladijo, osvežijo, energija se potem bolj pretaka, skratka darilo Tibetancev x:)x

Prej skoraj nisem verjela, po enem tednu pa kar konkretno čutim spremembe xDDx

Pa hvala Zemlji, hvala Nebu x:Dx , da si tu in 'zganjajš' prijaznost z drugimi - zate imam že dve zvezdici - za prijaznost in dober vpliv x:)x (najprej lep sprejem na LNF, zdaj pa še tibetanske vaje). x:Xx x;)x

Hvala vesolju in vse pozitivnim silam, ki so mi pomagale priti do sem.... Čudovito leto v objemu mojega dragega... brez ovir seveda ne gre, pa vseeno..... Zaradi njih pa rastemo in se razvijamo....

Hvala universe!

:inlove: xsrcbumx xrosex

Scio mi nihil scire

Naj hvala xsrcx lunatki, ki mi je danes poslala bucno olje! x:Xx

Mi je odstopila svojega mal celo in si se delala stroske! x:Ix :sori:

Najlepsa hvala se 1x za precudovito darilo in sploh za pozornost, tvoj cas, energijo in konc koncev, zal, cash, draga moja odresiteljica (x;)x).

x:Xx x:Xx x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala za čudovito druženje in klepet in prelepo soboto vsem trem! x:Xx :palec: xflowx xchatx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

zadnje čase me lunatke zelo prijetno presenečajo, danes sem prejela presenečenje od Dande, malce nazaj od Clean pa Amis, Mbmetuljčice, Sončne, Mateje in še bi se našlo...

hvala vam xsrcx je prec lepši dan x;)x

Saj res, jaz pa se zahvaljujem Astrci za kraljevsko obravnavo! xsrcx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>al pa ne veš, kaj je kraljevska obravnava... :o|o:
Jasno da ne, saj nimam nic v levu... xDDx

drugič ti jo res pripravim, sam potem moraš v petkah prit
x:o)x

Potem pa ITAK NE BO kraljevska. :P (ce se bom morala res v kakih petkah spotikat x:Dx x:px)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...