Skoči na vsebino

Zahvale

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 635
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hvala prijateljicama, ki mi stojita ob strani! x:Xx x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Hvala,hvala, hvala, kdorkol je že zaslužn za to, sam men se je skor neki zgodl,ko sm vidu, da nekdo ni več besn name! x:px  x:Dx  :palec:

Ni kej,pa še kdaj.... x:Dx x:Dx :vragec:

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

<{POST_SNAPBACK}>zahvala lunci,ki se mi je posvetila....

pa tudi bernu in ananti lepa hvala za interpretacije

vsem rozco x:)x  :flowers:

xokx WoW!!!! to pa je!!! :palec: :palec: :palec:

se ne spomnim, da bi se mi v lajfu kdo tkole zahvalil tule... x:o)x x:Dx

(*najbrz, ker je to, da odgovarjam jaz, normalno in samoumevno, kao)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz se pa zahvaljujem vsem zivim.... zoprno je poimensko nastevanje.... po eni strani bi izpostavil in vse, po drugi pa ne bi bil rad nediskreten.

To se mi zdi res lepo in me kar gane, da ko nekaj rabim al ko kaj jamram (saj zato se vcas se jamrat ne upam), prec kdo uleti.

xsrcx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>xokx WoW!!!! to pa je!!!  :palec:  :palec:  :palec:

se ne spomnim, da bi se mi v lajfu kdo tkole zahvalil tule...  x:o)x  x:Dx

(*najbrz, ker je to, da odgovarjam jaz, normalno in samoumevno, kao)

marsa ne razumem glih zdej. kaj si hotela s tem povedat? xrolleyesx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

to kar sem. xDDx

da dbest, ce kdo tko jemlje.. lepo se mi je zdel, mal me je presenetil, ker redko se kdo za TO zahvaljuje...

Joj pa zakaj moram pa razlagat vedno neke svoje komentarje, pa kaj, ce to pravim, briga te, a ne no? xrolleyesx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>to kar sem. xDDx

da dbest, ce kdo tko jemlje.. lepo se mi je zdel, mal me je presenetil, ker redko se kdo za TO zahvaljuje...

Joj pa zakaj moram pa razlagat vedno neke svoje komentarje, pa kaj, ce to pravim, briga te, a ne no? xrolleyesx

x:)x

jst se dostkrat folku zahvaljujem ,sam ponavadi na os-je.se mi je pa zdelo prav tudi tule javno x^x

nisem pa tocno razumela kaj si mislila...sem mislila ,da sem kej falila temo x:Dx

sori,ce mors razlagat,sam mam raje tko kot da razumem kr neki narobe.

pa valda me briga,a ne vidish ,da sm kura k mora vse vedet x:Dx x;)x

shakti gawain

ma ne, saj stekam, sam ker mislis da je to zdaj kaj jaz vem, preprosto je bila opazka, fajn se mi je zdel, da kdo tud tko vidi to.

Seveda, cist prav je, da je javno...

Pa lepo je, da je se kdo sploh za kaj hvalezen v lajfu, no predvsem to mi je bilo vsec... se mi zdi, da se nam vsem zdi tolk enih stvari tolk samoumevnih... a ne no?

Picasso

ja,ponavadi veliko folka jemlje prevec stvari samoumevno....mash prav.

meni to ni prevec vsec.se sploh ,ko vidim naprimer situacijo pri kaksnem paru...ko v odnosu drug drugega jemljeta samoumevno,naprimer mozh je zmeraj siguren da bo dobil kosilo na mizi,pa zlikane hlace,pa se kej...in to mu je samoumevno...pa pismu sej sploh ne pomisli,da njej tega sploh ni treba,da njej morda to ni samoumevno....bi bilo tud lepo,ce bi se kdaj tega zavedal in se tud kdaj zahvalil za to.sej sem navedla res banalen primer,sam je tolk tega,da me vcasih kr malo jezi,no.pri meni pa tega skori ni,sem hvalezno bitje.od drugih pa ponavadi tega (kot marsicesa)ne pricakujem-ker bi bila lahko samo razocarana.

shakti gawain

res je lepo rect hvala... mislim ker a ni lepo, ce se ti nekdo posveti, si vzame cajt zate, pa energy...

ja, tudi v vsakdanjem lajfu, v teh odnosih dnevnih, je tko... itak... zal

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>res je lepo rect hvala... mislim ker a ni lepo, ce se ti nekdo posveti, si vzame cajt zate, pa energy...

ja, tudi v vsakdanjem lajfu, v teh odnosih dnevnih, je tko... itak... zal

jp,ajd marsek,hvala tudi tebi za marsikaj.naprimer za vsak tvoj post...ufff...a vesh kolk jih je,pa kolk energy je tle not x:Dx x:)x thanks...konchal cigich sluzhbo za danes x;)x

shakti gawain

tolk cajta delas? Hecno.

xDDx saj se ti nisem nic, ze dolg ne opletam po astro forumu...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>tolk cajta delas? Hecno.

xDDx saj se ti nisem nic, ze dolg ne opletam po astro forumu...

ja,v tem k. centru....in da povem ,da jankovichu pa ziher nisem hvalezhna za nedelje in ne praznike in ne ta urnik do te ure x:Dx :vragec: ajd,selavi

shakti gawain

aja zato, ja seveda, to je pa do 21h.

No ja, tko pac je (zaenkrat).

Ful mam rada pridne ljudi in jih cenim (in ti si pridna)... morda zato, ker jaz nisem tolk... :8):

Picasso

zahvala tokrat gospodichu krokodilchku x^x x:Xx (pa ne za tablete kroko :vragec: x:Dx )ampak za vse fotke,ki se jih je potrudil tako posneti kot tudi objaviti in razviti in za cesnjico na torti se celo zdaj vsem posiljati. :palec:

lepo x:)x hvala krokich za tvoje posvecanje in trud. x;)x

shakti gawain

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...