Amis 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 hvala frendu za pomoč in podporo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Hvala Selene.... http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/icon_hug.gif Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 mala, malenkost sej boš zmogla samo poslušaj se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Hvala prijateljicama, ki mi stojita ob strani! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Thnx frendici.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Hvala,hvala, hvala, kdorkol je že zaslužn za to, sam men se je skor neki zgodl,ko sm vidu, da nekdo ni več besn name! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala,hvala, hvala, kdorkol je že zaslužn za to, sam men se je skor neki zgodl,ko sm vidu, da nekdo ni več besn name! Ni kej,pa še kdaj.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zahvala lunci,ki se mi je posvetila....pa tudi bernu in ananti lepa hvala za interpretacijevsem rozco WoW!!!! to pa je!!! se ne spomnim, da bi se mi v lajfu kdo tkole zahvalil tule... (*najbrz, ker je to, da odgovarjam jaz, normalno in samoumevno, kao) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 Jaz se pa zahvaljujem vsem zivim.... zoprno je poimensko nastevanje.... po eni strani bi izpostavil in vse, po drugi pa ne bi bil rad nediskreten. To se mi zdi res lepo in me kar gane, da ko nekaj rabim al ko kaj jamram (saj zato se vcas se jamrat ne upam), prec kdo uleti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Zahvaljujem se "Ruby72" za knjige in posvetilo Sonček SI, HVALA TI Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> WoW!!!! to pa je!!! se ne spomnim, da bi se mi v lajfu kdo tkole zahvalil tule... (*najbrz, ker je to, da odgovarjam jaz, normalno in samoumevno, kao)marsa ne razumem glih zdej. kaj si hotela s tem povedat? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 to kar sem. da dbest, ce kdo tko jemlje.. lepo se mi je zdel, mal me je presenetil, ker redko se kdo za TO zahvaljuje...Joj pa zakaj moram pa razlagat vedno neke svoje komentarje, pa kaj, ce to pravim, briga te, a ne no? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>to kar sem. da dbest, ce kdo tko jemlje.. lepo se mi je zdel, mal me je presenetil, ker redko se kdo za TO zahvaljuje...Joj pa zakaj moram pa razlagat vedno neke svoje komentarje, pa kaj, ce to pravim, briga te, a ne no? jst se dostkrat folku zahvaljujem ,sam ponavadi na os-je.se mi je pa zdelo prav tudi tule javno nisem pa tocno razumela kaj si mislila...sem mislila ,da sem kej falila temo sori,ce mors razlagat,sam mam raje tko kot da razumem kr neki narobe.pa valda me briga,a ne vidish ,da sm kura k mora vse vedet Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 ma ne, saj stekam, sam ker mislis da je to zdaj kaj jaz vem, preprosto je bila opazka, fajn se mi je zdel, da kdo tud tko vidi to. Seveda, cist prav je, da je javno...Pa lepo je, da je se kdo sploh za kaj hvalezen v lajfu, no predvsem to mi je bilo vsec... se mi zdi, da se nam vsem zdi tolk enih stvari tolk samoumevnih... a ne no? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 ja,ponavadi veliko folka jemlje prevec stvari samoumevno....mash prav.meni to ni prevec vsec.se sploh ,ko vidim naprimer situacijo pri kaksnem paru...ko v odnosu drug drugega jemljeta samoumevno,naprimer mozh je zmeraj siguren da bo dobil kosilo na mizi,pa zlikane hlace,pa se kej...in to mu je samoumevno...pa pismu sej sploh ne pomisli,da njej tega sploh ni treba,da njej morda to ni samoumevno....bi bilo tud lepo,ce bi se kdaj tega zavedal in se tud kdaj zahvalil za to.sej sem navedla res banalen primer,sam je tolk tega,da me vcasih kr malo jezi,no.pri meni pa tega skori ni,sem hvalezno bitje.od drugih pa ponavadi tega (kot marsicesa)ne pricakujem-ker bi bila lahko samo razocarana. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 res je lepo rect hvala... mislim ker a ni lepo, ce se ti nekdo posveti, si vzame cajt zate, pa energy...ja, tudi v vsakdanjem lajfu, v teh odnosih dnevnih, je tko... itak... zal Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>res je lepo rect hvala... mislim ker a ni lepo, ce se ti nekdo posveti, si vzame cajt zate, pa energy...ja, tudi v vsakdanjem lajfu, v teh odnosih dnevnih, je tko... itak... zaljp,ajd marsek,hvala tudi tebi za marsikaj.naprimer za vsak tvoj post...ufff...a vesh kolk jih je,pa kolk energy je tle not thanks...konchal cigich sluzhbo za danes Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 tolk cajta delas? Hecno. saj se ti nisem nic, ze dolg ne opletam po astro forumu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tolk cajta delas? Hecno. saj se ti nisem nic, ze dolg ne opletam po astro forumu...ja,v tem k. centru....in da povem ,da jankovichu pa ziher nisem hvalezhna za nedelje in ne praznike in ne ta urnik do te ure ajd,selavi Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 aja zato, ja seveda, to je pa do 21h.No ja, tko pac je (zaenkrat). Ful mam rada pridne ljudi in jih cenim (in ti si pridna)... morda zato, ker jaz nisem tolk... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Jaz pa se zahvaljujem Borisu, ki mi vedno pomaga, ko rabim pomoč.... Hvala Borism! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 ribice... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 zahvala tokrat gospodichu krokodilchku (pa ne za tablete kroko )ampak za vse fotke,ki se jih je potrudil tako posneti kot tudi objaviti in razviti in za cesnjico na torti se celo zdaj vsem posiljati. lepo hvala krokich za tvoje posvecanje in trud. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 Joj jaz tud Krokotu!!Kroki, naj hvala za kis! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.