aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 sm se zdele spomnumorm se ASTRI prou posebi zahvalt, de mi je povedala za tale forumtaaaake zabave ni nker drge na netushe gape.org se skrije zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> sm se zdele spomnumorm se ASTRI prou posebi zahvalt, de mi je povedala za tale forumtaaaake zabave ni nker drge na netushe gape.org se skrije zlomk no ,vidish kolk s ti hvalezhno bitjece Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2005 O, to je pa lepo, Patrick! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Naljepša hvala simpatičnemu in zelo pozornemu Lunatku, ki me je čudovito obdaroval in me s tem zelo razveselil! Prav tako najlepša hvala moji Čobanici , ki je odlično opravila kurirski posel in k poslanim dobrotam dodala še nekaj svojih, z ogromno dozo pozornosti! Kakšen fantastičen občutek, zaradi take pozornosti in da te tako marajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 hvala Mateji, Borism in Pujsi, ki ste mi polepšali ta vikend... prijetno je odpret nabiralnik in videti, da je nekdo prejšnji dan pomislil nate, se potrudil, da te razveseli, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Najiskreneje bi se zahvalila štirim, meni ljubim osebam, ki mi v življenju pomenijo vse, ter mi pomagajo pri doseganju mojega življenskega cilja, saj vem, da mi brez njih to nikoli ne bi uspelo.......Upam, da jim bom lahko enkrat vrnila vsaj v isti meri ...... Rada vas imam (vedno vam bom dala to tudi vedeti) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala Matejitole je bil splet enih lustnih 'nakljucij' in mi je bilo v veliko veselje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tole je bil splet enih lustnih 'nakljucij' in mi je bilo v veliko veselje meni tudi...brez izvajalca, brez naslova, ....želje uresničene... morm mal merkat kaj si zaželim da ne bo škode za dušo in telo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Stanka, najlepša hvala! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
banana 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 js pa bi se zahvalila tebi, marsa, saj si tako ZEELO prijazna do mene!!!!! lep dan Vam želi vaša oboževalka, banana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>....želje uresničene... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Avtor Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>js pa bi se zahvalila tebi, marsa, saj si tako ZEELO prijazna do mene!!!!! lep dan Vam želi vaša oboževalka, banana Hvala Banana. Kok si ti hecna. skor povsod me v prvem delu posta tikas, na konc pa vikas. saj nisem tko zlo prijazna, ampak lepo od tebe, da si to sla semle napisat. _________________________________________________________________________ Haha, Bobnar spet nekam prevec radodaren z ledvicami! :P Ziva Vadnov? Ja, lustna, saj to sva ze 'ugotovila' pa dost taka 'skromna' zgleda (poleg tega da zgleda tud brihtna punca). mi je vsec, tud men. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Hvala za vsak dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 očka,hvala k si tak,najboj dober človek,kar jih poznam,pa najbolj sposoben pa vzdržljiv. pa,ker te skrbi zame,priznam,bolj kot mene zate,čeprov me vedno bolj,ker si ti tudi občutljivc,tko kt js.rada te mam očka,čeprov ti tega ne povem dostikrat Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Zdej pa hiter očka na lnf! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdej pa hiter očka na lnf! sm se mu učer že osebno zahvalila. to je pa še tko vesoljno to je tuki še zate mick,da lahko še ti prebereš Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Jest sm pa še posebej hvaležna za obilno sproščanje endorfinov, ki mi jih sproža smeh ob prebiranju kakšnih duhovitih prispevkov, posebno Eborjevih. Hvala, Ebor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ahhh kaj mormSi že na dializi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 Zahvaljujem se Contesi v imenu vseh forumovcev, da se vedno tko pridno razlaga sanje. (*niti ne spremljam, ce mam kaj za napisat spesl, grem v Sanje, pa sem vedno znova prijetno presenecena, da to se laufa ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 si me spomnila, jst pa še Amis, pa ne samo zaradi sanj... ampak vedno si tu blizu ko te rabim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 O, hvala Marsa. Se trudim, čeprav moram včasih pisati tudi za par dni nazaj, ko se sanje naberejo in ne odgovorim sproti! Jaz pa bi se zahvalila Amis , ker je prijazno vskočila v razlaganje sanj, ko sem bila na dopustu. Prav tako pa Ninu, 5trci in Behiju, ki so me nadomeščali v napovedih dneva! Hvala vam! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 ja normalno, se hitela bos pa ne vem kaj...... ko lahko, hvalabogu! x!x pa mas se kaj druzga v lajfu za pocet, pa se mi zdi lepo, ko se zavzames. * Aja?Nisem vedela, pojma nisem imela za Amis (sem pa vidla ze pri Selene, da se amis in ne sam za sanje, tko da mi ni blo jasno), za Nina sem vedla, za behija pred kratkim zvedla, za Petrco pa tud nisem vedla. Skratka, lepo, super, prijazno od vas, hvala vsem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Marsa...thanx, da si si vzela čas... in potrpljenje ... ne, ne... definitivno si mi ql ker si tako neznansko potrpežljiva in skušaš razumeti stvari iz vseh 156742 kotov... če že ne zaštekaš vsakega človeka posebej ... se pa potrudiš... to je več kot samoumevno razumet... Thx...no... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2005 Avtor Prijavi Deli 11. september 2005 ... si me pa presenetila zdajle Majica s temle... hvala tud teb (ker cenis). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.