Skoči na vsebino

Zahvale

Marsa

Recommended Posts

ribica, 2 zahvali za danes.

1. hvala ti za včerajšnji dan (in noč), ko sem spoznal in se spoprijateljil z mojim velikim vzornikom zadnjih 15 let. x:Dx In novima mladoporočencema daj svoj blagoslov za dolgo in uspešno zvezo.

2. hvala ti za današnjo izkušnjo, ki je neprecenljiva, ko bi jo znal pravilno ovrednotiti. Verjamem, da me bo utrdila in okrepila za naslednje življenjske preizkušnje. x^x x8Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 635
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Marsika... x:Xx

Cashy... je lepo videk človeka, ki ceni nekaj, kar je nekaterim samoumevno...nič ne bi smelo bit samoumevno...vedno se je treba prašat, KAJ BI BILO, ČE TEGA NE BI BILO...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

rada bi se zahvalila osebi, ki mi je vceraj podarila dbest danchek - posebno darilo v obliki izleta po primorski - in za vse kar je sodilo zraven. xsrcx

Bolj kot vsega pa sem bila vesela zgolj dejstva, da je nekdo nekaj pripravljen zame naredit, me prijetno presenetit in si res zhelet da mi je dobro.

In mi podarit nekaj, kar najbolj maram. picek jesenskega morja. xsrcx

malo je pravih prijateljev.

sem vesela, ko jih mam.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>picek jesenskega morja.  xsrcx

x:Dx x:Dx x:Dx

Hvala osebi, ki je podarila Marsi "picek", da bomo imeli en dan mir pred njo

(sej ji želim samo dobro, da si mal spočije oči, ker cele dneve buli v monitor, upam vsaj, da ima LCD, da ni tako, kot bi sedela z glavo v mikrovalovni pečici)

:2src:

Pa hvala Marsa tudi tebi za ta forum.

Res je uspelo sestaviti zanimivo združbo ljudi na enem koncu, verjetno imaš precej zaslug za to (mal predaj pohvale še komu, ki je mogoče še kje v timu, pa ni toliko izpostavljen in ne vemo zanj pa tudi precej prispeva). x:)x

Pa hvala vsem, ki pridete sem na forum in prispevate svoje veleumne prispevke, ki me resnično zabavajo, kratkočasijo, razvetljujejo in še drugače pridajajo k mojemu življenju x;)x

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

x:Dx Lisac... x;)x

Hvala, lepo od tebe... x:Xx

pa se tam sem 'te' (pac saj ni sploh nate letel v bistvu) nadrla nekaj kao... :||

Zato se mi zdi tolk leps in je tolk vec vredn. :palec:

saj bom se kdaj vseen kam sla. x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No ko si pa ze omenjal; zahvale seveda Tini in vsem puncam (Cocci, Mateja, ... in zdaj ze vse vec, Selene, Pujsa (ona je tud ze prej)... sory ce sem koga izpustila, vsem vam pac hvala za pomoc!!!) in tud fantom, saj vas vedno vec uleti usluzhno z linkom (kar je zal tecno vzeto, najveckrat, ker tudi res znamo bit tecni, sory (najbrz pac predvsem jaz), sam nas je pa tud za razumet, ko se po stotine ze enakih tem, no, odpira :o|o:)...

Tko da vsem hvala za pomoc in sodelovanje. :palec: x:Xx

Pa - ful tem sploh ne berem (ne morem, ni sans pasti not, ze tle ki sodelujem, sem veckrat cist prevec povrsna), pa tako najveckrat se opazim ne, ko recimo kdo razlaga kaj, se ukvarja s kom itd. (*tako je recimo v primeru kart itd., ko vas je nekaj vskocilo, jaz pa se vedla nisem).

Hvala tud vam! :palec: x:Xx

Vcasih zgleda kot da se neumno delam, ignoriram, seveda pa je najveckrat razlog ta, da preprosto ne vidim, ne opazim.

Bit urednik ni lahko. Ni niti zlo blazno fino (kot si morda kdo misli)... ni pa tud grozno. xDDx

Se zahvaljujem pa vsem, ki cenite, mi to pomeni (pa ceprav sem 'ledena kraljica').

x:Xx :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx Lisac... x;)x

Hvala, lepo od tebe... x:Xx

pa se tam sem 'te' (pac saj ni sploh nate letel v bistvu) nadrla nekaj kao... :||

Zato se mi zdi tolk leps in je tolk vec vredn. :palec:

saj bom se kdaj vseen kam sla. x:px

Ljudje povečini mislijo, da je moč vplivanja na druge odvisna od sposobnosti kako druge spraviti v trans. V resnici je veliko bolj pomembno, da se naučimo kako se izogniti temu, da bi nas drugi potegnili v svoj trans. x:)x

Mir na zemlji! :2src: :2src: :2src:

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

zahvala angelu varuhu tokrat ,da mi je podaril lepe, varne,navdihujoce,zdrave,aktivne,polne ljubezni,tople,sveze.....pocitnice. x8Dx

in zahvala meni ,da nisem sploh pogresala foruma x:o)x

ampak res,to je dober znak in dokaz ,da sem se res imela zlo fajn.

ponavadi razmisljam o forumu tud ,ko sem doma,ne sam v sluzbi,kjer mam racunalnik....tko ,da sem zdej super hepi,da sem ugotovila,da ga lahko lepo izklopim iz glave in uzivam.

sicer sem pa vesela tudi ,da sem spet tu z vami,hvala vam za druzbo.

zahvala vam vsem in obvestila bi vas tudi rada,da me cez kak mesec najbrzh ne bo vec na lnf-ju-dobila bom odpoved,ker sefi zapirajo studio.in kot nekateri veste -doma nimam racunalnika.

fajn mi je v vasi druzbi,ampak ne vem ,ce bom pol se kej tu.hvala vam za cist vso energijo,besede ,smeh,izkusnje in se marsikaj. x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>cigančica, pa si našla kako novo službo?

kjer bo spet internet? :ermm:  x8Dx  x:o)x

aa,nic se nasla in niti ne iscem zaenkrat.

se mesec pa pol mam cajta...pol bom sla lepo na zavod mal moust :inocent: ,pa najbrzh bom vmes lepo spizdila za kake tri mesce ,ce mi rata v kako drugo drzhavo na pocitnice .bomo vidli...internet pa tudi ne vem kolk ga bom videla.

sem gor sam v sluzbi,v prostem casu sem drugje,tko da tud ce bi imela racunalnik doma ,ne vem ce bi bila gor.no,nikoli ne ves.

bomo vidl x:)x

shakti gawain

cigancica...

sem prepričana,da se ti odpira novo življensko obzorje z veliko sreče x:)x :palec:

Korajžno skozi paravurke življenja,naj ti prinesejo čim lepši in boljši uspeh v življenju x;)x

Vso rečo ti želim...z nami pa boš vedno ostala v lepem spominu...tko da..ne bomo te pozabili...NAŠA SI!!!

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

<{POST_SNAPBACK}>cigancica...

sem prepričana,da se ti odpira novo življensko obzorje z veliko sreče  x:)x  :palec:

Korajžno skozi paravurke življenja,naj ti prinesejo čim lepši in boljši uspeh v življenju x;)x

Vso rečo ti želim...z nami pa boš vedno ostala v lepem spominu...tko da..ne bomo te pozabili...NAŠA SI!!!

hvala smajcica,tudi sama sem prepricana ,da mi bo novo prineslo korak nprej,tu ,kjer sem zdaj sem pognala zhe korenine x:Dx zelim si spremembe,premika,novih izkusenj in z odprtimi rokami korakam proti novemu ,vem da je potrebno in da si tega tudi zelim.

pridi novo,sprejemam te odprtih rok xsrcx x:px x:)x

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>....

zahvala vam vsem in obvestila bi vas tudi rada,da me cez kak mesec najbrzh ne bo vec na lnf-ju-dobila bom odpoved,ker sefi zapirajo studio.in kot nekateri veste -doma nimam racunalnika.

fajn mi je v vasi druzbi,ampak ne vem ,ce bom pol se kej tu.hvala vam za cist vso energijo,besede ,smeh,izkusnje in se marsikaj. x:)x

O, kaj berem... :8):

No, ja, Cigichka, nikol ne ves natancno, kam nas lajf pripelje, mroda prehitro sklepas?

Morda bo jasno tud v novi sluzbi racunalnik/net....

Tud, doma met net bo vse bolj dosegljivo in morda ga bos tud sama prav kmalu mela. x^x

Kakorkoli ze, velik srece, te pa jasno pricakujem se kaj okol! x8Dx :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>O, kaj berem...  :8):

No, ja, Cigichka, nikol ne ves natancno, kam nas lajf pripelje, mroda prehitro sklepas?

Morda bo jasno tud v novi sluzbi racunalnik/net....

Tud, doma met net bo vse bolj dosegljivo in morda ga bos tud sama prav kmalu mela. x^x

Kakorkoli ze, velik srece, te pa jasno pricakujem se kaj okol! x8Dx :palec:

x:)x nova sluzba me se ne skrbi,tudi internet ne,v bistvu bi si ga lahko zrihtala doma,pa nocem,razen ce se preselimo.ker zdej imamo plac za rac. samo v spalnici in jaz odlocno temu nasprotujem,shone pa to spostuje in bomo pocakali do selitve v drugo,vecje stanovanje.

valda bom se kej prletela pogledat,sam bogve ....za vsak slucaj vas pac obvestim,da se naute pol spraseval kje sem koncala...

shakti gawain

Hvala ti, brez tebe bi bil danes izgubljen med takim naporom, kot je nakupovanje x;)x

Posebej pa hvala ti za vse ostalo, kar je sledilo, zlata si :hepko: xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Potem si se imel lepo x;)x jst bi tut rada "dirty" details x:Dx

Kaj sta pa kaj nashopala...emm meaning "na-shop-ala" torej x:px

Haha napor = nakupovanje...oh go oooooon x:px shop-at je pa itak fino...torej nakupovat...ane xsrcx pa tut nuja ker puncam so všeč "popedenani" fantje x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...