Skoči na vsebino

Zahvale

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 635
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...malenkost... x:Ix

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

...STOP IGRA!!!... rabim dopust... :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>...STOP IGRA!!!... rabim  dopust... :xx!:

Jejhata, jejhata....pa je šla energija k vragu, ob načrtovani sabotaži lunatk. x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Sej, če pa dobr pomislim pa... KVA :eek:  a zdej se mu bom pa zahvaljevala a to, da mi pravi možača, pa hladnoča, pa špeglarca, pa...

ŠMRK, vzamem zahvalo nazaj :o|o:

Ja s pa res butasta! xrolleyesx Jst mu tud ne rečm hvala, k me sumoborka kliče. :lol:

Jst mu tud ne rečm hvala, k me sumoborka kliče. :lol:

...sam laska ti pa...kar priznaj... x;)x

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>No, če še boljš pomislim...  :vragec: Samsone, pazi se (kje je un smajli k s kolom žuga)...

Pikica, na tvojem mestu bi ga pa že tok po rit, da bi mel žarečo k šporget. K una s kitkam je bla tut od hudiča. Dej ga Pika, dej ga!

(Sam veš, se je pa včer zate potegnu :o|o: )

Mislim,da je čas,da odpremo novo temo KRITIKE xrolleyesx

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

...najrajsi bi ti dal enga lupcka...sam k tolk bodes... :inocent: se bos mogla najprej pobrit!!! x;)x

Frank Zappa

Dvema lunatkoma se moram iskreno zahvaliti za včerajšnji pogovor, ki mi je dal globok uvid v samega sebe in svoje ovire.

Hvala vama, ker kljub moji togosti ne obupata nad menoj, da sta vedno pripravljena priskočiti na pomoč z dobro voljo in veliko mero potrpežljivosti.

Srčno upam, da se bodo rezultati pokazali kmalu in da vama bom kdaj sposoben povrniti ves vajin trud.

Nikdar še nisem imel prijateljev s tako bogatimi duhovnimi vrlinam, kot sta vidva, in se počutim prav nevredega biti vajin prijatelj.

Hvala vama neštetokrat, :flower: xsrcbumx xloveyx xvrtcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>

Srčno upam, da se bodo rezultati pokazali kmalu in da vama bom kdaj sposoben povrniti ves vajin trud.

Nikdar še nisem imel prijateljev s tako bogatimi duhovnimi vrlinam, kot sta vidva, in se počutim prav nevredega biti vajin prijatelj.

Hvala vama neštetokrat

:o|o: nič ti nista oči odprla.....če take pišeš

:8): pa zakaj bi jima mogu povrnt trud, jima že paše x;)x

x;)x

xwizardx :fiju:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>No, če še boljš pomislim...  :vragec: Samsone, pazi se (kje je un smajli k s kolom žuga)...

Pikica, na tvojem mestu bi ga pa že tok po rit, da bi mel žarečo k šporget. K una s kitkam je bla tut od hudiča. Dej ga Pika, dej ga!

(Sam veš, se je pa včer zate potegnu :o|o: )

Bič mam že prpravlen. :vragec: Drgač sm se pa kr razjokala ob branju njegove obrambe. :C: Kak zagon! Kakšna moč! Kakšen dec! :2src: x:Dx x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

Hvala vama neštetokrat

:o|o: nič ti nista oči odprla.....če take pišeš

:8): pa zakaj bi jima mogu povrnt trud, jima že paše x;)x

x;)x

xwizardx :fiju:

zakaj se počutim nevrednega? ker me znata sprejeti takega kot sem, jaz pa tega ne znam...in to znata, ker sta duhovno na precej višji ravni kot jaz sam. :o|o: :inocent:

5rca, El Nino in še posebij Tanči :inlove: vi ste the best in oh in sploh carji, k znate naredit res krasen večer in ga polepšat vsakemu, ki je v vaši družbi x;)x

thank you very much, rad vas mam...še posebi eno izmed njih...no, saj se ve katero x:Ix :inlove: xsrcx :2src:

• 2 weeks later...

Zahvala Bernu za predavanje, ki ga je imel prejšnjo soboto v Mariboru.

Tako lepo je razložil osnove astrologije. Gdor zna, zna... enostavno in jasno kot to zmorejo samo tisti, ki zadeve res obvladajo. Pravi užitek je bilo poslušati. :palec: :palec: :palec:

Myrjam xDDx xDDx xDDx

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

Pujsa, hvala ti za poslane fjastercke, sploh, za pozornost, da si sla na posto, si delala se dodatne stroske in vse.

Hvala! xsrcx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mimo teme, ampak mi je všeč tvoj nick. x:Dx x:Dx

Hojla!

Zakaj mimo teme?

Ker so predavanja zunaj Ljubljane tako redka sem se tu zahvalila, da se je le zgodilo. x:)x

Lepo, da ti je moj uranček všeč. :palec:

Myrjam x:Dx x:Dx

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

Jaz bi se pa zahvalila Amis ker tako ažurno odgovarja na naša vprašanja. Zelo lepo od tebe Amis. Hvala. x;)x
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...