alef 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Jest pa bi se rada zahval'la Svizcku, Principeski, Amiski, Sealcku, Kokici, Pikcu, Alefcku, Trinitycki, Nokici, Santosku, Diancki, Robidici, Samsoncku, Gaelcki, Slivci, Freejcku, Mantiski, Cvickarcku, Sstancku, Ambercki, MoonDancki, Bikcu, Maycki in vsem, ki sodelujejo pri Vedezevanju, ker sem zaradi vas prisla do 2000 ! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Želim se javno zahvaliti astrologinji Emi Kurent, čeprav jo ni na tem forumu, pa vseeno, bo meni lažje če to javno napišem. Ema je bila moja prva učiteljica astrologije, pred tem je bila posredno vzrok, da sem spoznala malo bolj resno astrologijo, ker sem to spoznala preko knjige , ki jo je prevedla, torej knjige od zakoncev Parker : VELIKA ŠOLA ASTROLOGIJE. To knjigo sem žvečila več let in mi je omogočila moje prve horoskope. Potem sem se direktno srečala z Emo, tako, da je postala moja učiteljica in bila s svojim znanjem prava luč v mojem življenju, kar srkala sem znanje od nje. Neskončno sem ji hvaležna za vse znanje, ki sem ga sprejela od nje. No še več, ne le da me je upeljala v svet, ki je sedaj ne le moj posel, ampak tudi bistven element mene, hkrati mi je dala možnost poučevanja, verjela je vame. Neskončno sem ji hvaležna za to priložnost, ugotovila sem, da mi je poučevanje pomembno prav toliko kot astrologija, res sem ji hvaležna, odprla mi je nova vrata. No in čeprav je najin odnos začel škripati, ker so mene začele zanimati stvari, ki jih ona ne povezuje z astrologijo in je ta različnost želja in ciljev povzročila, da sva prekinili sodelovanje, sem ji še naprej hvaležna. Malo je ljudi na svetu, ki tako vzstopijo v tvoje življenje in ti prinašajo veselje in razvoj znova in znova in hvaležnost v meni je neskončna in želim in upam, da bo uspešna, zadovoljna in resnično in iskreno vesela z astrologijo še naprej in sploh povsod. Pravijo, da je pomembno to kar nosiš v srcu, vendar jaz sem to hotela dati na plano, ker sem hotela , da veste, koliko luči je ta ženska že prinesla in ne samo meni , če smo iskreni je v preteklosti izobrazila večino slovenskih astrologov. Torej vse dobro še naprej z večno hvaležnostjo, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Jaz pa bi se zahvalila Življenju za vse te težke preizkušnje in lepe trenutke, ki mi jih namenja. Hvala za nove in nove priložnosti ne glede na to kolikokrat mi spodleti. In hvala za vse trenutke in vse ljudi, ki si jih pripeljalo v moje življenje. Hvala za šolo življenja. Urša Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Mihela in Urša...čestitam za vrlino hvaležnosti...tudi v neprijetnih trenutkih Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 hvala ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Mihela in Urša...čestitam za vrlino hvaležnosti...tudi v neprijetnih trenutkih Hvala cashy. Tudi hvaležnosti se moram enkrat naučiti, Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Jest pa bi se rada zahval'la Svizcku, Principeski, Amiski, Sealcku, Kokici, Pikcu, Alefcku, Trinitycki, Nokici, Santosku, Diancki, Robidici, Samsoncku, Gaelcki, Slivci, Freejcku, Mantiski, Cvickarcku, Sstancku, Ambercki, MoonDancki, Bikcu, Maycki in vsem, ki sodelujejo pri Vedezevanju, ker sem zaradi vas prisla do 2000 ! ......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ......... lp, robidica Ja, Robidica, pravkar sem gledala: Kako to, da imas sele okoli 650 postov? Pa vsepovsod zasledim tvoja pisanja, slike? Tvoja ikonca je zame cetrta najbolj lustkana! Lep pozdrav.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Jest pa bi se rada zahval'la Svizcku, Principeski, Amiski, Sealcku, Kokici, Pikcu, Alefcku, Trinitycki, Nokici, Santosku, Diancki, Robidici, Samsoncku, Gaelcki, Slivci, Freejcku, Mantiski, Cvickarcku, Sstancku, Ambercki, MoonDancki, Bikcu, Maycki in vsem, ki sodelujejo pri Vedezevanju, ker sem zaradi vas prisla do 2000 ! Cestitke! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Hvala Misoni! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. december 2005 Avtor Prijavi Deli 4. december 2005 Najlepsa hvala Lia, ker si mi polepsala vikend! Naj hvala tudi tebi, Cosma! In nad hvala tudi Mantis!! (*sory ker tko pozno, sem mislila, da sem se ze zahvalila tud sem ) xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. december 2005 Avtor Prijavi Deli 4. december 2005 Mantis, je, je za kaj, nenazadnje je ze pozornost zelo lepa in men vsecna, hvaleznost pa tud maram oz. da kdo sploh opaz kej. Zlati ste, nekateri, res, mi mal topline date, ko morda ze mal mi dol pade.Fantasticen obcutek je to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Hvala "višji sili" ali komurkoli že za včeraj... sem mela nesrečo na obvoznici, ki bi se lahko veliko bolj tragično končala... Res me je nekdo čuval.... Hvala Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 super ... hvala vsem angelom varuhom.Tinal, upam, da si okej in da je pretres minil. Hvala Mystica, sem OK. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Hvala Mystica, sem OK.super slišat tole Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Jest pa bi se rada zahval'la Svizcku, Principeski, Amiski, Sealcku, Kokici, BIKCU, Alefcku, Delfincici, Nokici, Santosku, Diancki, Robidici, Pinkici, Gaelcki, , Freejcku, Mantiski, Cvickarcku, Sstancku, Ambercki, MoonDancki, Maycki, Coccinelle in vsem, ki sodelujejo pri Vedezevanju, ker sem zaradi vas prisla do 3000 ! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 ok, naj ti bo, sprejmem zahvalo he he, ks me u tako lepo oranznorumeno barvo oblekla Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 uf sm vedla da tale tema nik, sam najdla j pa nism u glavnim, ekola, zej sm tle, pa bi se tjeb free rada zahvalla še tu.......fajn djed si Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Binga-Bonga.......hvala........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Oh, malenkost Uh saj mi je ze nerodno Marsa ostani taka kot si (bla) Hvala tistim ki se zahvalite, Bingi Bongi tudi : ni zakaj, al kaj naj recem Naredimo nekaj v smeri, da forum ostane tak kot je bil Kaj kje kuko kdaj Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Bingi Bongi hvala, ker mi je našla srčka, ki je nekje lutal in mi ga poslala nazaj.Pa tudi nasploh hvala BB za tvoje odgovore v tvoji temi Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Hvala ker živim! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Bingi Bongi hvala, ker mi je našla srčka, ki je nekje lutal in mi ga poslala nazaj.Pa tudi nasploh hvala BB za tvoje odgovore v tvoji temi Oh Rika, ni nas dosti iskrenih. Zdaj te ze poznam, vem da si vesela, ce te kdo naredi veselo. Z majhnim si zadovoljna(pa ne tist, k ti zdele misls ), nisi se pripravljena kregat in tudi hinavscine ne poznas. Prav smejati pa se moram, ker sem zdajle citala tam pri Memoriam, kako eni objokujejo, kar tam ene, cist brez veze, npr: jaz objavim, da je umrla moja znanka. Potem pa tiste, ki se hocejo delati lepe in custvene, kar ene solzne smeskote napopajo in to prav tiste, ki znajo samo zaliti, grdo govoriti, napadati, ko jim nic noces..... Ja no, obstajajo tudi take zaveznice - druzijo se v hinavscini ..... zivjo .... na .... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Ja, Robidica, pravkar sem gledala: Kako to, da imas sele okoli 650 postov? Pa vsepovsod zasledim tvoja pisanja, slike? Tvoja ikonca je zame cetrta najbolj lustkana! Lep pozdrav.... aha ja sej sem komaj zdaj videla ta post.......nisem prej brala te teme pa to.......... Jest pa bi se rada zahval'la Svizcku, Principeski, Amiski, Sealcku, Kokici, BIKCU, Alefcku, Delfincici, Nokici, Santosku, Diancki, Robidici, Pinkici, Gaelcki, , Freejcku, Mantiski, Cvickarcku, Sstancku, Ambercki, MoonDancki, Maycki, Coccinelle in vsem, ki sodelujejo pri Vedezevanju, ker sem zaradi vas prisla do 3000 ! ......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Oh Rika, ni nas dosti iskrenih. Zdaj te ze poznam, vem da si vesela, ce te kdo naredi veselo. Z majhnim si zadovoljna(pa ne tist, k ti zdele misls ), nisi se pripravljena kregat in tudi hinavscine ne poznas Ja that's it, pa tud zelena barva mi je všeč s katero si pisala, z majhnim ja no, ne ravno (tist kar jaz mislim ), iskrenost me pa včasih tepe :xx!: Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.