Marsa 5. november 2005 Avtor Prijavi Deli 5. november 2005 Lepo. tud jaz (amis) za komentarje, ukvarjanje... cas, energijo... v sanjah. to je res lepo, ko kdo takole vskoci, samoiniciativno, in zato je tud tolk vec vredno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Hvala Valkiri, Amis, Marsi za darilca - full Pa ostalim, da ste prsle, in da sem vas mela cast spoznat Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Nea, hvala ti, zlata si pa Mateja, Pujsa, Amis - hvala tudi vam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Nicht zu danken, Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Pujsa - hvala tudi vam Ne vem sicer zakaj tole, ampak tudi jaz sem vesela, da sva na tem koščku poti v nekem smislu skupaj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 nea, si mi srček zjutraj v hitrejši pogon spravila, ko sem nabiralnik doprla pa je vame zrl en tko luškaaaan mulo Pujsa, mogoče ne pokažem, vendar meni to, ko prejmem tvojo pošto, notri skopirano knjigo, astro novice, kakšen kopiran članek, pomeni več, kot ne vem kakšno darilo... ker vem, da ko kopiraš knjigo, tisti čas si z menoj in halo, a veš kolk strani imajo knjigice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 A tooooooooooooole Uf, a veš da nisem niti pomislila . Ni problema , z velikim veseljem. Jp, se v bistvu sploh nisva tooooooookrat vidle, sva bolj tkole skupaj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Jest pa bi se rada zahvalila Principeski,Sealcku, Marsici, Alefku, Mystiki, Santosku, Cashycku, Samsoncku, Nosorogcu, El Nincku, Pikcu, Borisemcku, Cigancici, Freejcku, Cvickarcku in ostalim ker sem zaradi vas prisla do 1000! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 zahvala aishi,free-ju,mani,marsi,selen.....za socustvovanje in razumevanje,lepe besede ,ko jih res potrebujem krvavo hvala vam... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Tanči, hvala ti za včerajšen super lep večer. V tvoji družbi se imam vedno krasno Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Jest pa bi se rada zahval'la: SEALcku DIANCi MUC MUCku MANTISKi MISKOTu FREE-jcku z'to, k smo se uceri tolk lustn igral! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Jest pa bi se rada zahval'la: sSTANcku MISKOtu PUJS PUJSu KOKICi k smo se dons tolk lustn igral! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 lol, vsak dan isto Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Ne, jutr bo drugac! Dobr glej, pa kvize pejt resvat! In pr Japoncih in pr Italjanih!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 pr japoncih je tut, ok, grem pogledat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Ribica, migej za Lejko, da jo ne bo zeblo, in da serviser čimprej uštima njeno centralno Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Ribica, migej za Lejko, da jo ne bo zeblo, in da serviser čimprej uštima njeno centralno Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Ribica, migej za Lejko, da jo ne bo zeblo, in da serviser čimprej uštima njeno centralno A maš ti kšne veze pr ribici Hvala Cashy pa teb tud Svizec, k sta tko lepo prstke prekrižane držala!!! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Hm ne hvali dneva pred nocjo... torej lahko mirno pohvalim tale teden, pa tale dan... je ze nedelja in lepo je blo, danes bom pa pocival... zacinevsi s spancem... eni posebni ljubici pa hvala za nice week.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Jest pa bi se rada zahval'la Svizcku, Principeski, Amiski, Sealcku, Kokici, Pikcu, Alefcku, Trinitycki, Nokici, Santosku, Diancki, Robidici, Samsoncku, Gaelcki, Slivci, Freejcku, Mantiski, Cvickarcku, Sstancku, Ambercki, MoonDancki, Bikcu, Maycki in vsem, ki sodelujejo pri Vedezevanju, ker sem zaradi vas prisla do 2000 ! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 A tole pumen, d se nama u glau vrti? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Včasih že. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Tole citiranje LASTNEGA (okrancljanega) posta, ker ni kaj drugega zraven za napisat, pa bolj sodi v "Gremo nabijat poste" ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.