Skoči na vsebino

Zahvale

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 635
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Se enkrat hvala vsem, ki vskocite z linkom, pozdravom oz. dobrodoslico novim clanom, s prijazno besedo, z napotkom..., sploh pa vsem, ki namest mene odgovorite v Tehnicnih in posebej tud Pujsi, ki je vskocila v blogih. x:Xx

xokx

xsrcx :palec: x;)x

*

Hvala vsem tud za prijazne besede, pozdravcke, pisemca, maile, voscila, darila, donacije...

Res sem vam hvalezna za vso to prijaznost in pozornost, ki sem ju delezna (pa kljub mojemu razvpitemu *nacinu* x;)x xDDx x:px)

xsrcx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Še ne tako daleč nazaj se mi niti sanjal ni, da si tako zelo nežna, ljubeča, pozorna in skrbna. xsrcx Ko si mi začela zaupat, se mi povsem odkrivat, sem doživljal eno najbolj prijetnih presenečenj v mojemu življenju. In tega ne more nikoli več nič in nihče spremeniti. Si posebna, izjemna ženska. Greh bi bil ne bit hvaležen za tvoj čas, skrb in pozornost, ki mi jo posvečaš. Hvala ti. x:Xx xloveyx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:flower: Jest pa bi se rada zahval'la :flower:

Svizcku, Robidici, Amiski, Sealcku, Kokici, Alefcku, Rikici, Nokici, Samsoncku, EnglBenglcki, Coccinelcki, Principeski, Pinkici, Mickotu, Bikcu, Freejcku, Mantiski, Cvickarcku, Sstancku, Ambercki, MoonDancki, Maycki, in vsem, ki sodelujejo pri Vedezevanju, ker sem zaradi vas prisla do xsuperx 4000 ! :onfire:

Vsem pa tudi zelim Vesel Bozic 2006

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

:flower: Jest pa bi se rada zahval'la :flower:

Svizcku, Robidici, Amiski, Sealcku, Kokici, Alefcku, Rikici, Nokici, Samsoncku, EnglBenglcki, Coccinelcki, Principeski, Pinkici, Mickotu, Bikcu, Freejcku, Mantiski, Cvickarcku, Sstancku, Ambercki, MoonDancki, Maycki, in vsem, ki sodelujejo pri Vedezevanju, ker sem zaradi vas prisla do xsuperx 4000 ! :onfire:

Vsem pa tudi zelim Vesel Bozic 2006

o binga bonga........čestitke da si zdaj prišla že do 4000...........

x;)x x:Dx x:Xx x:)x

lp, robidica x:Dx

• 3 weeks later...

Oj Enja, presenetila morda zato, ker je blo ze zdavnaj passe', drugac pa kot se spomnim, sem ti obljubila, pa je blo to to (sam med prazniki se mi ni dal na posto guzvat, se mi zdi, da je takih zadev clovek vedno vesel, pa saj ves kako mam jaz s 'temi stvarmi' xDDx).

me veseli! x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala ti Marsa in ostali,za ta forum,čudovit je in tako čudodelno, dobro deluje za dušo xDDx ...sem prav zasvojena že...moram malo prenehat in delati tudi kaj drugega..pravijo,da se ni dobro ,dobrega prehitro najest.... x:px
Živi in pusti živeti!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...