cashy 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 hvala ti za včerajšnji lep večer. Upam, da ga kmalu spet ponoviva Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2005 Avtor Prijavi Deli 20. december 2005 Se enkrat hvala vsem, ki vskocite z linkom, pozdravom oz. dobrodoslico novim clanom, s prijazno besedo, z napotkom..., sploh pa vsem, ki namest mene odgovorite v Tehnicnih in posebej tud Pujsi, ki je vskocila v blogih. * Hvala vsem tud za prijazne besede, pozdravcke, pisemca, maile, voscila, darila, donacije... Res sem vam hvalezna za vso to prijaznost in pozornost, ki sem ju delezna (pa kljub mojemu razvpitemu *nacinu* ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Še ne tako daleč nazaj se mi niti sanjal ni, da si tako zelo nežna, ljubeča, pozorna in skrbna. Ko si mi začela zaupat, se mi povsem odkrivat, sem doživljal eno najbolj prijetnih presenečenj v mojemu življenju. In tega ne more nikoli več nič in nihče spremeniti. Si posebna, izjemna ženska. Greh bi bil ne bit hvaležen za tvoj čas, skrb in pozornost, ki mi jo posvečaš. Hvala ti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Mick Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 HVALA VSEM za OCENJEVANJE pri Sloganju + Poezijah Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Jest pa bi se rada zahval'la Svizcku, Robidici, Amiski, Sealcku, Kokici, Alefcku, Rikici, Nokici, Samsoncku, EnglBenglcki, Coccinelcki, Principeski, Pinkici, Mickotu, Bikcu, Freejcku, Mantiski, Cvickarcku, Sstancku, Ambercki, MoonDancki, Maycki, in vsem, ki sodelujejo pri Vedezevanju, ker sem zaradi vas prisla do 4000 ! Vsem pa tudi zelim Vesel Bozic 2006 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Jest pa bi se rada zahval'la Svizcku, Robidici, Amiski, Sealcku, Kokici, Alefcku, Rikici, Nokici, Samsoncku, EnglBenglcki, Coccinelcki, Principeski, Pinkici, Mickotu, Bikcu, Freejcku, Mantiski, Cvickarcku, Sstancku, Ambercki, MoonDancki, Maycki, in vsem, ki sodelujejo pri Vedezevanju, ker sem zaradi vas prisla do 4000 ! Vsem pa tudi zelim Vesel Bozic 2006 o binga bonga........čestitke da si zdaj prišla že do 4000........... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Robidica - hvala! Pa saj ni vazno ves! Samo res pa je, da jaz pisem romane, no, pa tudi samo kaksno besedico ali smeskota. Lep pozdrav.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 huh, Binga, zgleda, da si zaposlina "ful time" na lnf Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Ne Cashy, sam tut s prsti na nogah pisem! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 BB bravo še ekrat pa tut jst vsem želim lepe preznike pa predvsem ljubezni Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Bucko, pregovor zate: Bolj ko bos ljubezen okol delil,manj jo bo zate ostalo! Tako je bilo pri meni in zdaj sem brez ostala, ljubezenski vodnjak je izsusen! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 hvala, lidija in maja, da mi stojita ob strani Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Za Lejko in Liu! Rada vaju mam!!!! Hvala ker sta v mojem življenju! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Jst te mam tud rada, pa hvala za vse!!! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Jest tud, jest tud Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Zahvaljujem se Marsi, ki me je izjemno presenetila, razveselila in polepšala dan.Lepo je, če nekdo misli nate.....in hiša diši po rožmarinu.Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2006 Oj Enja, presenetila morda zato, ker je blo ze zdavnaj passe', drugac pa kot se spomnim, sem ti obljubila, pa je blo to to (sam med prazniki se mi ni dal na posto guzvat, se mi zdi, da je takih zadev clovek vedno vesel, pa saj ves kako mam jaz s 'temi stvarmi' ). me veseli! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 Hvala vam dons, res!!!Ze veste kdo in zakaj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Hvala ti Marsa in ostali,za ta forum,čudovit je in tako čudodelno, dobro deluje za dušo ...sem prav zasvojena že...moram malo prenehat in delati tudi kaj drugega..pravijo,da se ni dobro ,dobrega prehitro najest.... Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2006 (ja hitr se clovek zasvoji mal tkole s cim lustnim ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 hvala cashyju, ker mi je pomagal Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 hvala cashyju, ker mi je pomagal ni zakaj, kadarkoli Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Lejka, hvala ti, da si si vzela čas in tvegala z mano!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Any time Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.