Marsa 20. september 2006 Avtor Prijavi Deli 20. september 2006 Hvala Mick! Hvala Mateja! Hvala Aliana! ( ) ... in hvala sploh vsem, ki ste *na zvezi*... xrosexIn "Glih prav" na zvezi, ste postekal, kako pa kaj je z mano Ful enih darov dobivam, pozornosti, ki si je v bistvu morda ne zasluzim sploh, ker jaz sploh nisem tolk. ampak CENIM jo pa ful, ne mroem verjet, da si kdo recimo ZAPOMNI, kaj pa je men nad dbest. In zato vas ful maram, res hvala vsem, ki me spravljate v dobro voljo, s tem ali onim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2006 Avtor Prijavi Deli 22. september 2006 Hvala Ksenija! Hvala Pujsa! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 hvala moji lektorici za super zlektorirano diplomsko nalogo...in seveda za večer, ki naj bi bil plačilo za tvoje krasno delo ....imam občutek, da sem ti zaradi tega večera, ki sem ga res užival, dolžan še več, kot prej Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Hvala ti za vso pomoč - pa čeprav je prišla v zelo čudni obliki in sem jo morala dolgo čakati.Hvala, ker sem se lahko vpisala naprej in hvala, ker bediš nad Evico. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Hvala vesolju, ribici in ostalim za vse. Keep up the good work HVALA. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Hvala ti,ker se še vedno spovneš name.. Hvala,ker si mi oprostil,čeprav ne vem kako in zakaj in nimam moči ,da bi načela ta pogovor..Tako vesela sem tvojih mesičev in obiskov..Si moja velika sreča...Rada te imam.. In srečna sem ,ker si srečen.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Hvala zlata ribica,da si mi izpolnila tiste dve želji glede službe in dneva D..Vse se je super izteklo..Včasih znam bit spet srečna. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 hvala mi, ker nism zdrizast pa cmeravhvala mi, k znam bit zoprn pa zlobenhvala mi za ves sarkazemoooooooooooooooooooo..............kuko sm si hvalezhen zlomk....tralala...lala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2006 Hvala Ksenija, tole je blo pa res lepo, ful pomen tale gesta tvoja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 zdej mi bo pa nerodno.. sej ni nič takšnega...uživaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Hvala LNF-ju k je filter za mojo jezo... in predvsem hvala tistim k mi ob strani stojite ... Natrix si Hvala tebi, ker si! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2006 HVALA Svizcu in Natrixu in tudi vsem ostalim, ki mi pomagate z odgovori v Tehnicnih vprasanjih in tudi zdaj v oni temi o virusih (). * In hvala tudi vsem ostalim, ki ste tu zame, ko vas rabim. Kul ste, v glavnem! xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 ti si tudi.....kul..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 ti si tudi.....kul..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2006 Avtor Prijavi Deli 6. december 2006 o sploh nisem vidla, thx amis in ksenija... sicer pa....Lia! kaj si ti men dons nardila.... tega nous mogla nikol vedt.v glavnem, starina, v jok si me skor spravla.... sam tolk povem. hvala ti! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Aakhut, hvala! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 * evo se tud jaz se enkrat zahvalim vam vsem, ki ste kul, xrosexsem ravno vcer razmisljala, da - kok kul! taka veselja mi naredite, da sem kar ganjena vcas. pa sem razmisljala, kok je dragoceno tole nase druzenje... zdej nam je samoumevno, ker pac je ze, ce pa ne bi blo, bi blo pa kar prazno.no ja, najbrz pa ne, ker bi pac nekaj druzga blo. ampak je fajn k je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 mej je pa forum super.veliko izvem med pogovori.MARSA JE SUPER CLOVEK.naj se tito vse povrne in naj ji BOG pomaga tudi pri ohranjanju LNF. Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 o, ne , nočem, da se Tito povrne...je bil enkrat čist zadost Se pa zahvaljujem vsem za lepa božična voščila in za krasne pogovore na msn-ju Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 jst se pa želim zahvalit sama sebi, ker sem zmogla ne popent ob stikih z najdražjimi, ker nisem nobenga okol kepe,ker mi ni narastu tlak, ker sem lahko res iz srca si pripravila lepe praznike.... prav posebno hvaležnost pa izrekam modrim angelom, ki so mi polepšali božično jutro, še prav posebek postavnemu črnolascu narodu , ki ima take policaje, se ni treba bati za prihodnost Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Jo, lia, sej vem, da ni smešn, sam, znaš pa res naklepat besede! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 ja , pa gostilničarju tud, unemu ta fejst, k je mislu , da se mu je Marija prkazala, skozi zaprta vrata, k je bil revež prepričan , da je šestkrat zaklenu, pa sem mu vdrla ob ob pol sedmih skoz zaprta vrata, pa šnopc častu na račun hiše....pa najlepšo misel tega božiča je mel napisano na gostilniški tabli, jst revše pa pr treh pridigah zaugala pridgo po svetem duhi inspiriranih ljudeh pol pa v oštariji našla "Ko bodo človeška srca kot sonce sijala na vse, takrat bosta na zemlji zavladala mir in ljubezen " Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 pa res iskrena hvala tistemu mladeniču, ki mi je letos januarja vrnil vero v nemogoče, brez njega tud prejšnih dveh zahval ne bi bilo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 zahvaljujem se svoji intuiciji, ker me ne pusti na cedilu,čeprav jo včasih ignoriram Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Iiiiiiiiiiiii, dobila 2 krasni knjigi za nov let od mojih 2 škorpij. Hvala, lubici moji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.