Skoči na vsebino

Zahvale

Marsa

Recommended Posts

Hvala Mick! x:Xx xsrcx

Hvala Mateja! xsrcx :kiss:

Hvala Aliana! xsrcx (:yumy: x;)x)

... in hvala sploh vsem, ki ste *na zvezi*... xrosex

In "Glih prav" na zvezi, ste postekal, kako pa kaj je z mano x;)x xDDx

Ful enih darov dobivam, pozornosti, ki si je v bistvu morda ne zasluzim sploh, ker jaz sploh nisem tolk. :V: x:Ix

ampak CENIM jo pa ful, ne mroem verjet, da si kdo recimo ZAPOMNI, kaj pa je men nad dbest.

In zato vas ful maram, res hvala vsem, ki me spravljate v dobro voljo, s tem ali onim. :vio: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 635
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hvala moji lektorici za super zlektorirano diplomsko nalogo...in seveda za večer, ki naj bi bil plačilo za tvoje krasno delo xsrcx....imam občutek, da sem ti zaradi tega večera, ki sem ga res užival, dolžan še več, kot prej x:Ix w:Iw x8Dx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Hvala ti,ker se še vedno spovneš name.. x:o)x Hvala,ker si mi oprostil,čeprav ne vem kako in zakaj in nimam moči ,da bi načela ta pogovor..Tako vesela sem tvojih mesičev in obiskov..Si moja velika sreča...Rada te imam.. In srečna sem ,ker si srečen..xsrcx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

• 2 weeks later...
Hvala zlata ribica,da si mi izpolnila tiste dve želji glede službe in dneva D..Vse se je super izteklo..Včasih znam bit spet srečna. x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

:vragec:

hvala mi, ker nism zdrizast pa cmerav

hvala mi, k znam bit zoprn pa zloben

hvala mi za ves sarkazem

oooooooooooooooooooo..............kuko sm si hvalezhen :inocent: :inocent: :inocent:

zlomk....tralala...lala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Hvala LNF-ju k je filter za mojo jezo... in predvsem hvala tistim k mi ob strani stojite x:Xx xsrcx

... Natrix xsrcx si x:Xx

Hvala tebi, ker si! xsrcbumx x:Xx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

HVALA Svizcu in Natrixu in tudi vsem ostalim, ki mi pomagate z odgovori v Tehnicnih vprasanjih in tudi zdaj v oni temi o virusih (:o|o:).

:kiss: :palec:

*

In hvala tudi vsem ostalim, ki ste tu zame, ko vas rabim. :palec: x:Xx

Kul ste, v glavnem! xrosex

:8): x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 1 month later...

o sploh nisem vidla, thx amis in ksenija... :8): :kiss:

sicer pa....

Lia! x:Ox xsrcx

kaj si ti men dons nardila.... tega nous mogla nikol vedt.

v glavnem, starina, v jok si me skor spravla.... sam tolk povem. x;)x

hvala ti! :8): x:Ix

Picasso

x8Dx :palec:

*

evo se tud jaz se enkrat zahvalim vam vsem, ki ste kul, xrosex

sem ravno vcer razmisljala, da - kok kul! xokx

taka veselja mi naredite, da sem kar ganjena vcas. xsrcx

pa sem razmisljala, kok je dragoceno tole nase druzenje... zdej nam je samoumevno, ker pac je ze, ce pa ne bi blo, bi blo pa kar prazno.

no ja, najbrz pa ne, ker bi pac nekaj druzga blo. x:)x

ampak je fajn k je. x8Dx xsrcx

Picasso

• 3 weeks later...

x:)x jst se pa želim zahvalit sama sebi, ker sem zmogla ne popent ob stikih z najdražjimi, ker nisem nobenga okol kepe,ker mi ni narastu tlak, ker sem lahko res iz srca si pripravila lepe praznike....

prav posebno hvaležnost pa izrekam modrim angelom, ki so mi polepšali božično jutro, še prav posebek postavnemu črnolascu :2src: :palec:

narodu , ki ima take policaje, se ni treba bati za prihodnost x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx ja , pa gostilničarju tud, unemu ta fejst, k je mislu , da se mu je Marija prkazala, skozi zaprta vrata, k je bil revež prepričan , da je šestkrat zaklenu, pa sem mu vdrla ob ob pol sedmih skoz zaprta vrata, pa šnopc častu na račun hiše....pa najlepšo misel tega božiča je mel napisano na gostilniški tabli, jst revše pa pr treh pridigah zaugala pridgo po svetem duhi inspiriranih ljudeh xrolleyesx pol pa v oštariji našla

"Ko bodo človeška srca kot sonce sijala na vse, takrat bosta na zemlji zavladala mir in ljubezen xsrcbumx xrainbowx "

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Xx pa res iskrena hvala tistemu mladeniču, ki mi je letos januarja vrnil vero v nemogoče, xsrcbumx xrainbowx xrainbowx brez njega tud prejšnih dveh zahval ne bi bilo x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...