5rca 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 hvala ti za vse pozitivne in pozorne včasih se mi zdi da si tega ne zaslužim, presrečna pa sem da temu ni tako! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Vem da morda te besede ne bojo dosegle pravega naslova ,a vseeno naj bodo zapisane.Hvala ti za vsak trenutek posvečen meni, ,hvala ti za vsako prijazno besedo in hvala za vsak trenutek v tvojem objemu ter vse solze sreče,ki sva jih brisala drug drugemu.Resnično čudovita si,in upam samo da ti bom znal dati tudi v bodoče kar si tako želiš. HVALA TI! Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Alexander Graham Bell Hvala, ker si izumil telefon... pa počivaj v miru... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Mojemu bratu da me je spravil v hrib..pa sem pokurila kar precej kalorij ...uf jutri bo muskenfiber...pa vseeno thanks bratec bemu ta je norc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 hvala ti za čudovit izlet, upam da razumeš vse tisto, česar ne povem naglas... Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 hvala eni super punci za prijetno družbo in lep večer ob dobri glasbi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Cashy je bil fajn koncert? Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Hvala ribici, ker mi je pomagala prebroditi včerajšnji dan. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 hvala k zivim OOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMM Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Cashy je bil fajn koncert?5rca, zakaj si pa nick spremenila? koncert je bil pa fuuuuuuuuuul res the beeeeeeeeeest fantaaaaaastično supeeeeeeeer :onfire:kolk obvladajo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Cashy, hvala za sms jst sm se vbistvu hecala sam zdej k si že lih to naredil, si bom dala pa prav tukaj nad računalnik Ninčijev avtogram upam da ni čudn zgledal da si ga šel prosit, da si vsaj rekel da je za kolegico hihi Ja nov nick --- get used to it Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Cashy, hvala za sms jst sm se vbistvu hecala sam zdej k si že lih to naredil, si bom dala pa prav tukaj nad računalnik Ninčijev avtogram upam da ni čudn zgledal da si ga šel prosit, da si vsaj rekel da je za kolegico hihi Ja nov nick --- get used to it no, draga Kočija,itak, da je čudn zgledal, se je Nino tako čudno nasmihal, da si je zihr mislil, kak pederček zdej za njim gleda bi moral kolegico poslat po avtogram, bi bolj normalno izgledal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Ah grozna kolegica ni hotla Drugič jo malce dlje prepričuj pa bo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Ah grozna kolegica ni hotla Drugič jo malce dlje prepričuj pa bo ne vem, če bi kaj pomagalo prepričevanje. Ta kolegica zna bit včasih sramežljiva in trmasta, in ne bi bilo nič efekta. Še CD zanjo sem moral sam iskat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Hihi, smešna sta ja včas znajo bit kolegice prov smešne ja --- vem zato ker sm jst tut kolegica Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Hvala za pomoč!!!Hvala za njega... Hvala za vedno manjše številke na tehtnici. HVALA!!! (bom nadaljevala v ''želim si...'') Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Hvala. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 cashy, hvala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Hvala fiši ...da si jo varno pripeljala tja, kamor si je želela in kjer so se ji začele uresničevati sanje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 hvala... da ravno v tistem trenutku ni bilo nobenga nasprotihvala... da ravno v tistem trenutku ni bilo nobenga mimhvala... da je ravno v tistem trenutku hisa stala tocno tamhvala... da je slo tocno tko kot je slo... le 1dm bolj levo pa bi lahko svojo lastno sestro hvala... za ponovn "dokaz", da urejenost/nacrti/cilji niso zamehvala... da sem ravno v tistem trenutku reagirala kt semhvala... da me zdj gane tako rekoc vsehvala... da lahko iz izcrpanosti crpam dodatno energijohvala... ker mi je zdaj še MANJ jasna moja smer gibanjahvala... da ceprav mi ni jasna, mi je pomembno, da je """""prava""""in res fuuuuuuuuuuulhvala... za skratka vse Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 hvala... da ravno v tistem trenutku ni bilo nobenga nasprotihvala... da ravno v tistem trenutku ni bilo nobenga mimhvala... da je ravno v tistem trenutku hisa stala tocno tamhvala... da je slo tocno tko kot je slo... le 1dm bolj levo pa bi lahko svojo lastno sestro hvala... za ponovn "dokaz", da urejenost/nacrti/cilji niso zamehvala... da sem ravno v tistem trenutku reagirala kt semhvala... da me zdj gane tako rekoc vsehvala... da lahko iz izcrpanosti crpam dodatno energijohvala... ker mi je zdaj še MANJ jasna moja smer gibanjahvala... da ceprav mi ni jasna, mi je pomembno, da je """""prava""""in res fuuuuuuuuuuulhvala... za skratka vse Hvala klarus za napotke,Hvala Piki, ker me imaš še moč poslušat pa še hvala dvem neimenovanim osebam. ni za kej Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 hvala "Janko", da se je včerajšnji špil kljub predhodnim komplikacijam odlično izšel...pa hvala za uspešnost pri študiju Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Hvala klarus za napotke,Hvala Piki, ker me imaš še moč poslušat pa še hvala dvem neimenovanim osebam. Sploh nism vidla. Bejbi, vejšde. Zakaj pa so prjatli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.