free 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 hvala... da ravno v tistem trenutku ni bilo nobenga nasprotihvala... da ravno v tistem trenutku ni bilo nobenga mimhvala... da je ravno v tistem trenutku hisa stala tocno tamhvala... da je slo tocno tko kot je slo... le 1dm bolj levo pa bi lahko svojo lastno sestro hvala... za ponovn "dokaz", da urejenost/nacrti/cilji niso zamehvala... da sem ravno v tistem trenutku reagirala kt semhvala... da me zdj gane tako rekoc vsehvala... da lahko iz izcrpanosti crpam dodatno energijohvala... ker mi je zdaj še MANJ jasna moja smer gibanjahvala... da ceprav mi ni jasna, mi je pomembno, da je """""prava""""in res fuuuuuuuuuuulhvala... za skratka vse Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 .....hvala za mobiiiiiiiiiičččččččč...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 hvala "Janko", da se je včerajšnji špil kljub predhodnim komplikacijam odlično izšel...pa hvala za uspešnost pri študiju veš, sej mal si tut sam pripomogu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 .....hvala za mobiiiiiiiiiičččččččč...... o si dobila... kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 ....tebi tud hvala ksenč...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 .....hvala za mobiiiiiiiiiičččččččč...... mobič ni nič v primerjavi z poslušanjem mojih.................. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 mobič ni nič v primerjavi z poslušanjem mojih.................. pri tvojih se vsaj spočije od moji...................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Hvala neznanemu dobrotniku za monitor oziroma dva monitorja (enega še nisem preizkusil ) Zdaj moj ne bo več ogrožena pri obračanju če bi se prej pritožila bi se že davno stanje popravilo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anapikica 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Mantis, hvala ti za vse lepe besede in potrpezljivost in ...vse skratka Vsaka travna bilka ima svojega angela,ki se sklanja nad njoin ji šepeta:'Rasti, rasti.' Enako je z nami. Citiraj Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Jz si tud želim javno zahvalit Mantis.. Hvala ti MANTIS!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Hvala In zdaj se verjetno pravkar smejes zarad glih poslanega hm, bolje receno zgrazas OS Smejala sem se... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Stane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2007 Najlepsa hvala, Klarus! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 hvala ti za vse Še samega sebe več ne prepoznam ob tebi sem postal čisto drug (in drugačen) fantič (sem se kar nazaj v najstništvo vrnil )Upam da ti se bom lahko tudi oddolžil za vso ljubezen in toplino, ki jo dobim Vsak dan ob tebi je sončen in topel, ne glede na vreme In vsak dan sem bolj zaljubljen Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 onix prav lepo je prebrat tole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Še lepše je pa to doživljati Se je moja dolga pavza v odnosih z nasprotnim spolom več kot splačala zdaj prav najstniško doživljam ta odnos Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Zlata ribavedno miga,četudi se mi zdi,da za vedno je zaspala,sem tisti jaz,ki spi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Hvala, da ste takšni kot ste Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 hvala ti za vse ...........onix, ti si tko fajn . in sem fuuul vesela zate, da si bil zadosti pogumen, da si si upal v odnos, dovolj odprt, da si jo spustil v življenje. in zdaj pač žanješ, kar si sejal. vso srečo ti želim! Lea, hvala ti ...ah, dej ga biksat. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 hvala za moje mušketirje xrosexmarsikateri dan mi znajo res lepo popestrit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Lea, jaz se še zdaj bojim da se bom enkrat ves prepoten zbudil in ugotovil da so vse to bile samo sanje Najbolj sem presenečen da sem ji takoj brezpogojno zaupal (in ji še vedno ) in se prepustil toku ljubezni in sprostil (pre)dolgo zatirana čustva. Sem bil trdno prepričan da se taka ljubezen lahko zgodi samo v knjigah ali filmih Ni vedno vse lepo in prijetno, a še vedno si največ težav naredim sam.Nihče ni do mene tako strog in neizprosen kot sem sam.Brezpogojna ljubezen kljub vsemu vseeno OBSTAJA Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Onix, tebe je pa res krasno brat se tvoja ljubezen po kablu razliva vse do mene Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Počasi postajam že kičasto osladen ampak si ne morem pomagati Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Jaz sebe nisem vajen v taki obliki saj sem bil zaljubljen ampak nikoli nisem bil tako "sladek" in raznežen čeprav se nič ne pritožujem lajf je v taki obliki lepši Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 che bo shlo tkole naprej....bojo iz te pocukranosti she lasje pognal.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.