klarus 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 ful ti hvala, res s tvojo pomočjo sem dojela eno pomembno lekcijo upam, da si se ti tudi kaj naučil Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 che bo shlo tkole naprej....bojo iz te pocukranosti she lasje pognal.... zlomk...tralala Bom kar med hipije zalutal z rožico v svojih bujnih, dolgih, črnih, kodrastih laseh Al si bom pa sladkorne dreadlockse naredil me bodo še bolj po ustih vlačili Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 Bom kar med hipije zalutal z rožico v svojih bujnih, dolgih, črnih, kodrastih laseh Al si bom pa sladkorne dreadlockse naredil me bodo še bolj po ustih vlačili kak sem vesela za tebe približno leto nazaj si bil čisto druga oseba...le tako naprej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Hvala Conti da si se spomnila name danes resnično cenim Še zmeraj na "lovu" za redno zaposlitvijo, odločena A !!! še nekaj za v zahvale --- pripravniška plača na UNI LJ = 270€ + hrana/prevoz 130€ = 400€ x!x in zahvala: HVALA, A NE HVALA! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 kak sem vesela za tebe približno leto nazaj si bil čisto druga oseba...le tako naprej Ljubezen dela čudeže, samo prepustiti se moraš pravi osebi seveda Eno leto nazaj takega stavka (verjetno) ne bi napisal pa če bi mi s pištolo grozili zdaj pa glodam svoj zarečeni kruhek pa še ful dober je (sem ravnokar z "malice" ) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 Ljubezen dela čudeže, samo prepustiti se moraš pravi osebi seveda Eno leto nazaj takega stavka (verjetno) ne bi napisal pa če bi mi s pištolo grozili zdaj pa glodam svoj zarečeni kruhek pa še ful dober je (sem ravnokar z "malice" ) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 Ljubezen dela čudeže, samo prepustiti se moraš pravi osebi seveda Eno leto nazaj takega stavka (verjetno) ne bi napisal pa če bi mi s pištolo grozili zdaj pa glodam svoj zarečeni kruhek pa še ful dober je (sem ravnokar z "malice" )In Onix, kdaj bomo imeli kdaj možnost spoznati ta kruhek saj prideta tut vidva na tisti piknik ane, ki bo, ČE se bomo uspeli dogovorit kaj v doglednem času sam Todi bo pomoje že rodila vmes, dejansko je enkrat lahko to konkretni primer za mečkanje --- kar me spomni da grem mal temo prečekirat kaj dogaja Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 Lia in Mystica hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 Klarus, HVALA za VSE! Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 In Onix, kdaj bomo imeli kdaj možnost spoznati ta kruhek saj prideta tut vidva na tisti piknik ane, ki bo, ČE se bomo uspeli dogovorit kaj v doglednem času sam Todi bo pomoje že rodila vmes, dejansko je enkrat lahko to konkretni primer za mečkanje --- kar me spomni da grem mal temo prečekirat kaj dogaja Če se enkrat zmenite, če bo moj imela čas, če se bo našel prevoz in če premagam vse če-je zih pridem Ampak dogovarjanja na LNF trajajo in trajajo, dokler nekdo ne določi datum, potem pa tisti, ki imajo čas pridejo vseh itak nikoli ne bo možno zbrati na istem placu ob istem času Jaz se ponavadi kar pojavim brez napovedi na takih srečanjih (kao "slučajno" psa peljem na sprehod ), nazadnje sem se napovedoval pa me ni bilo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 Hvala ti BRKO. Rešu si me...že 100. se mi zdi...Hvala res... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 Če se enkrat zmenite, če bo moj imela čas, če se bo našel prevoz in če premagam vse če-je zih pridem Ampak dogovarjanja na LNF trajajo in trajajo, dokler nekdo ne določi datum, potem pa tisti, ki imajo čas pridejo vseh itak nikoli ne bo možno zbrati na istem placu ob istem času Jaz se ponavadi kar pojavim brez napovedi na takih srečanjih (kao "slučajno" psa peljem na sprehod ), nazadnje sem se napovedoval pa me ni bilo Ha ha, a to je blo potem tisti večer v Ljubljani Onix čist ponesreč peljal psa na sprehod pa --- o poglej Lunatki, kako je pa to mogoče, Pika te je zasačla, njej zgleda nič ne uide Ma sej se bomo dogovoril drugač za piknik, to sploh ni bojazni --- bolj je bojazen V KOLIKEM ČASU se bomo je pa res težje "ponesreč" uletet kam na drug konc Slovenije kot pa pred domači prag ane če vama bo ustrezalo vse, pol je itak dbest če prideta za prevoz se zmenimo sproti, tok nas (kok se to dobro sliši --- NAS pa jst všteta zraven hihi) je mobilnih zdej Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ice 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 Hvala Sorina, ker si verjela vame in ker si se tako trudila z nami Citiraj No matter where you go, your destiny follows you! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Ha ha, a to je blo potem tisti večer v Ljubljani Onix čist ponesreč peljal psa na sprehod pa --- o poglej Lunatki, kako je pa to mogoče, Pika te je zasačla, njej zgleda nič ne uide Na tisto srečanje sem nameraval iti, ampak sem vmes pozabil ko sem pregledoval nove objave sem se spomnil in, sicer z zamudo, ampak ker sem bil v bližini, pa dremala, popokal Kalčka na "sprehod" Sem tudi jaz vas videl, ampak sem moral okoli celega vrta zaradi psa vmes me je pa Pikica "ujela na radar" So pa, vsaj meni, vsa srečanja LNF bila prijetna in nepozabna vedno sem spoznal nove, prijetne osebe in se vrnil domov poln vtisov in pozitivne energije Glede piknika pa jaz sem za, je pa tudi radovedna (vmes je že spoznala Marso, Aiwo, Bast, Aakhuta, ...) kdo in kaj je tako privlačen in pomemben da ne mine dan, da njen dragi ne bi vsaj pokukal na forum Še posebno, ker ve da me noben drugi forum ali kaka druga oblika virtualne komunikacije ne potegne in ne drži prav dolgo vihravega dvojčka pač redko kakšna (neotipljiva, virtualna, filozofska, ...) zadeva dolgoročno zanima Ker sem že v "Zahvalah" še to:Hvala, še enkrat, LNF kot skupnosti in posameznicam-posameznikom, ker ste mi (ponovno) odprli oči in me spomnili da je smisel življenja ŽIVETI Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Ker sem že v "Zahvalah" še to:Hvala, še enkrat, LNF kot skupnosti in posameznicam-posameznikom, ker ste mi (ponovno) odprli oči in me spomnili da je smisel življenja ŽIVETI ej fant, tale deklica pa iz tebe dela nekaj neverjetnega... kako je lahko svet enostaven ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Res je, lahko je enostaven in celo LEP Ne bi verjel, če ne bi sam doživel Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2007 Najlepsa hvala neznanemu posiljatelju za mail z naslovom "Darilo zate". sem se hotela zahvalit nazaj po mailu, pa ni slo, pa se tako zahvaljujem tule, morda pride do njega/nje. Najlepsa stvar pri vsem skupaj pa je, da sem vedela, da se mi bo danes zgodilo nekaj lepega, pravzaprav sem imela v mislih ravno *darilo*. Kakrsno pac ze.In je bilo. ... jemljem ga kot res prav posebno darilo, dobljeno v najboljsem moznem trenutku! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 jst nism bil,,, tud to je darilo lahko,,,OLAJSHANJE,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2007 sej ne bi blo, bi blo PRESENECENJE (ker je res nekaj blazno lepega in celo cudovitega, kot se je izrazil posiljatelj, popolnoma pravilno oz. se s tem strinjam). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 sej ne bi blo, bi blo PRESENECENJE (ker je res nekaj blazno lepega in celo cudovitega, kot se je izrazil posiljatelj, popolnoma pravilno oz. se s tem strinjam). JA JA VEM DA BI BLO PRESENECHENJE IN SEM SAMO TVOJ POST POCHAKAL ZA NASLEDNJE:pih: ste obnovil temo,in kdo to-zvezani!jap, BONGINA sestrca tko nam je to,hoces noces si tam kjer mors bit,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2007 jp, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Najlepsa hvala neznanemu posiljatelju za mail z naslovom "Darilo zate". sem se hotela zahvalit nazaj po mailu, pa ni slo, pa se tako zahvaljujem tule, morda pride do njega/nje. Najlepsa stvar pri vsem skupaj pa je, da sem vedela, da se mi bo danes zgodilo nekaj lepega, pravzaprav sem imela v mislih ravno *darilo*. Kakrsno pac ze.In je bilo. ... jemljem ga kot res prav posebno darilo, dobljeno v najboljsem moznem trenutku! Ti, Marsa , a je bilo tudi kaj sladkega zraven? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2007 o ebor! ne, bil je slovenski prevod knjige Umetnost zivljenja Sri Sri Ravi Shankarja.Blazno lepo in resnicno in hec, k sem glih neki podobnega meditirala vcer.pa dons uleti hops v moj Inbox tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 o ebor! ne, bil je slovenski prevod knjige Umetnost zivljenja Sri Sri Ravi Shankarja.Blazno lepo in resnicno in hec, k sem glih neki podobnega meditirala vcer.pa dons uleti hops v moj Inbox tole. No sej, če te je razveselil, tud, če bi bilo drobno peresce v vetru prinešeno, kajne, meni bi bolj sedlo pol kile čokolade zdejle, zato sem tako nevmesno vprašal....Lepo se imej grem se mal razgibat.... pa-pa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2007 men pa ne (cokolada) - zandjic sem se tok prezheravala nekaj (kar sicer ni v moji navadi), da sem postekala, zakaj furam tko, kot furam (sicer, skoz).ne maram zapackanosti.tko da ce ze (zhelje okol cesa konkretnega pa recimo za jest, uzivat), pol bi mi bolj sedu kozarc dobrih oliv al pa sopek redkvic al pa zavojcek kakih oresckov. tud teb! (*jaz sem se ze razmigala zjutraj, dvojno: najprej k sem telovadla, pol pa se k sem sesala, to je tezek arbajt, za nas, lenuhe ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.