Pujsita 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Upam, da je bil to res vse, kar si tam dobil Žažek hvala za varstvo pa mega oskrbo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 hvala mamici... da je najboljša ... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Janjak, hvala, ker si pripujsala v moje življenje in mi pokazala en nov pogled nanj. Mislim, da bi bili trenutki brez tebe včasih prazni. Tudi tam kjer sama vidim temo, mi pokažeš drobceno lučko, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Hm, sej ti pa dostkart moje svinjsko zakomplicirane misli odkompliciraš . Se greva kar kompenzacije Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 dobr, da poznam obe Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ... OH , NI ZAKEJ...PA ČE BOSTA ŠE RABLA VARSTVO , SAMO POVEJTA... ...ZA KOLIKO STVARI SE IMAM JAZ ŽE VAMA ZA ZAHVALIT...ITAK STA ZLATA Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Marsa, ne morem pomagat, ampak si izjemna ženskica, z vsemi svojimi obveznostmi v glavi se spomniš in prineseš tavžentrožo za Pujso , pa še knjigco . Zahvaljujem se pa podobno kot ti , preden sem sploh poštekala . Sej itak vsak dan vem, da sem vesela, da sem te spoznala takole, pa hvaležna sem ti še za številna prijetna poznanstva prek LNFja, ki mi jih omogočaš. No sam tok, da veš, da si Ta nar ta bolša Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 Zdajle ko sem zagledala komentar v Zahvalah in da je janjak komentiral, sem pomislila - o-ouch. In res. Eh, Janja, malenkost, najmanj to sem lohk nardila (v bistvu je lenoba, nisem prisla do poste pa tko... prekomplike' zame, potem pa je ravno naneslo). Saj pol ko bos probala tavzentko, bos spremenila mnenje - pol me bos se pa jos klela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 (v bistvu je lenoba, nisem prisla do poste pa tko... prekomplike' zame, potem pa je ravno naneslo). Saj pol ko bos probala tavzentko, bos spremenila mnenje - pol me bos se pa jos klela. No ja, tkole se zahvaljuješ, pa jaz tudi tko nekak butasto Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 Aha, torej sem butasta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Draga l i a Hvala za danes, ja, danes je spet ta dan...za tvojo potrpežljivost in trdno oporoin ker si popolnoma vse naredila,kakor sem si tudi sama želela, srečna sem, da si sprejela to vlogo,edino ti si bila prava! HVALA Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 A se zezaš? ej, jej jej......še kdaj, če boš rabila! You welcome! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2004 Avtor Prijavi Deli 23. september 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ja seveda, upam, da bomo "ponovili vajo" tam čez ohoho let, torej že zdaj naprošena Saj je blo lušno, ne? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 HJA, sm nekaj danes prav sanjau, o nekih os.dosežkih, pa sm se danes prvič opogumil Marsi napist javno,da se ji zahvaljujem,da mi-nam omogoča,da se lahko spontano in svobodno izražam-o,da lahko spontano kontroliram-o red in mir, da mi omogoča,da se vsestransko praktično izrazim hja tko rad povem,k mam tak filing,da se zahvaljujem,da je vzporedno Luna tudi Zmenko Luno Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 Pih! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 HVALA celotnemu luninem netu, ker je kot veste carski.Vedno ko sem na tleh berem teme, ki mi pomagajo da prebolim tiste težke trenutke v življenju, da grem naprej, da ne omagam, ter upam...Še enkrat hvala celotnemu LUNINEM NETU ! HVALA x!x Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 O, to je pa zelo lepo, Shiva! Hvala tudi tebi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Bom še tle k me je glih prjel :o|o: Pomlad hvala za pošilko, mi bo prišla prav in si me presenetila z vsebino, ki je bila še obširnejša in bol koristna, kot sem pričakoval No še enkrat se ti zahvaljujem, veš pa še pol po kšnem OS-ju Si prijazna in goody Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 HVALA!Če se more kdo zahvalit sem to jst res ste THE BEST! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2004 Fajn je, ker so zadeve, tadobre, vzajemne... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 hvala moji ljubi Selenki, ker je vedno pri meni... ... pa ker me prenaša direkt tolk ubrisano kot sem srce zlato! Te imam rada. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.