Skoči na vsebino

Zahvale

Marsa

Recommended Posts

Oj amis, jst tud tko pravim, da hvala za forum! xDDx x:Xx

ksenija, sam upam da me noujo poslal na kaksne izpite, da bom lohk mela to gor! :D :P ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 635
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 2 weeks later...

tudi jaz se zahvaljujem čudoviti punci ki me je danes presenetila... hvala Mystica, žal mi je da te ne morem stisniti v objem. Angelček ima že svoje mesto...

hvala pa tudi ostalim angelčkom da vas imam, brez vas bi bilo življenje brez mavrice... rada vas imam

Rada bi se zahvalila sebi, ker nisem izgubila volje in potrpljenja, in ker še vedno najdem v življenju tiste drobne radosti, ki mi lepšajo življenje...

Rada bi se zahvalila prijateljem, ki mi vračajo ljubezen in mi stojijo ob strani ko jih potrebujem, ki mi lepšajo trenutke in me nasmejijo ko sem žalostna, ki me presenečajo in radostijo...

Rada bi se zahvalila mami, ker me kljub mojim izbruhom jeze še vedno prenaša, ker mi pomaga in ker vem da me ima rada, pa čeprav mi tega ne zna pokazat tako kot si želim...

Rada bi se zahvalila tudi mojemu očetu in bratu, ki sta mi s svojim neodgovornim ravnanjem dala možnost, da se naučim odpuščat drugim, pa čeprav sta me močno prizadela...

Rada bi se zahvalila vsem ljudem, ki so kakorkoli pomagali pri mojem zdravljenju in pri moji šoli življenja, ki so bili na pravem mestu v pravem trenutku...

Rada bi se zahvalila mojim angelčkom, ki me niso pustili na cedilu in ki budno pazijo na moje korake, ki me vedno potolažijo in vzpodbudijo...

Rada bi se zahvalila mojim zaščitnikom, ki skrbijo za moje pozitivne misli in ki z budim očesom pazijo na mojo zaščito pred nepovabljenimi energijami...

Rada bi se zahvalila Stvarniku, ker mi je dal še eno možnost, da najdem pot, ki sem jo iskala...

Rada bi se zahvalila vsem forumašem in forumašicam LNF, še najbolj pa nekaterim posameznikom, ki pa že sami vejo kateri so (upam vsaj x;)x x:Xx xsrcx ) za pozitivne misli, za vzpodbujanje in za konstruktivne debate (pa tudi če je ponekod izgledalo kot kreganje x;)x ), včasih zanimive informacije , in seveda za prijetno družbo.

HVALA VSEM!!! xsrcx xsrcx xsrcx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

:palec:

To je pa lepo! x8Dx

da mal hvaleznosti se fura, sploh zdaj, za Bozic oz. sploh v tem cajtu (k sicer se pa ponavad itak vedno sam prtozujemo al pa zahtevamo, hvaleznosti je pa bl mal).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec:

To je pa lepo! x8Dx

da mal hvaleznosti se fura, sploh zdaj, za Bozic oz. sploh v tem cajtu (k sicer se pa ponavad itak vedno sam prtozujemo al pa zahtevamo, hvaleznosti je pa bl mal).

x;)x xsrcx

Hvala Marsi za tale forum, ki izžareva pozitivno energijo in kjer vedno najdem toplo besedo,

ko jo potrebujem! x:Xx

HVALA BOŽIČKU, KI JE CELI DRUŽINI PRINESEL SUPER DARILA!

post-4991-1198587460_thumb.jpg

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Ale' - sej to si posredno ze povedala, kajti se stejem k onim procentom tapravim! x;)x x:Xx

xcheersx xrosex

~

Tud jaz se zahvaljujem vsem vam za sodelovanje, zaupanje in podporo! xsrcx

Picasso

Ale' - sej to si posredno ze povedala, kajti se stejem k onim procentom tapravim! x;)x x:Xx

xcheersx xrosex

~

Tud jaz se zahvaljujem vsem vam za sodelovanje, zaupanje in podporo! xsrcx

Ja res je, ampak brez tebe tega foruma ne bi bilo, zato sem se ti hotela še posebej tebi zahvalit kot urednici.

Sem bila že na nekaj forumih, ampak tu je najlepše.

post-9197-1198590162.gifpost-9197-1198590190.gif

Taki dnevi so, ko se delajo razne bilance preteklega leta. Madonca, vceraj sem se pogovarjala s Trudijem, sva skupaj delala obracun letosnjega leta. Ne morem verjet, kaj vse se mi je zgodilo.Bilanca je huda, 9x selila, 4x dala odpoved, se locila, 2 x potovala v Mehiko, .....

Na temle mestu se zahvaljujem Zivljenju, Rojenicam al pa kaj jaz vem komu, da me je obdarilo s tako neverjetno redkokdaj usahljivo energijo, s tako mocnimi sanjami, voljo in zeljo in rahlo prismuknjenostjo, da svoje sanje dejansko zivim in verjamem vanje. Letos so se mi zadeve blazno neverjetno poklopile in vse kar sem imela so bile sanje in voljo, oboje, neskoncno.

Torej hvala Lajf, da me oskrbujes z optimizmom, sanjami, samozavestjo in za vsa darila, ki mi jih posiljas, na vsakem koraku, skozi vse te prekrasne ljudi, ki me spremljajo na moji poti in ki me po potrebi bodrijo (sem ene 3x vseeno rabila malo zunanje vzpodbude) ter vsemi ostalimi signali, da imam prav, da je to to, da sem to jaz, koncno xsrcx .

Hvala Marsa in Mitja za tale forum, po mojem da sem se pred Nataly po vsej tej moji preobrazbi, kaj vse se je zgodilo odkar sem tule gor zacela skljocat :inocent: , tudi prek foruma sem spoznala kar nekaj cudovitih ljudi.

Ah, lajf je tok lep :2src: xsrcx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

dan vsem lunatikom! x:)x

evo, javljam se iz predzadnjega dneva v sluzbi,... v ponedeljek se delam. w:Iw .., in bi se zahvalila, vsem, da STE.itak. x:Ix veliko vasih izkusenj, vasih misli, kontradiktornosti, prerekanj in vasih pesmi pocutja me je tolazilo, nasmejalo in vcasih popeljalo stran od vsakdanjika.vsi ti raznoliki: custveni, racionalni, znanstveni, duhovni pristopi so tako pestri in zato toliko bolj iskreni in resnicni xwizardx , da sem vcasih samo sebe postavila pod vprasaj :wOOt: , tako kaoticna tavala po svetu, pa nazaj prisla na novo in bolj pravilno sestavljena :blackeye: :OoO: . velikokrat sem se nasla v vseh vas.je bilo tako lepo in toplo xsuperx .ja, saj zato vas tudi tokrat objemam. :hepko:

letos, je bilo prvic, da sem se hotela prepricati, da lahko in da zmorem brez ljudi, da sem samozadostna. :farb: in sem se kar takoj prijavila na lnf xracx .da bom sama s seboj.. xsuperx ..in vsakic, ko sem prisla na lnf, sem prisla zato, ker sem rabila ta tako "zanikani stik",in to v kakrsnikoli obliki.tako da s samozadostnostjo tako, kakršno je porodila razocaranost nad samo seboj, ni bilo ama prav nic. :frog: xredx pismu, se dobr! :fiju:

nikoli si nisem mislila, da se regeneriras lahko veckrat. in zivljenje ti daje toliko moznosti.kar naprej. :onfire:

lnf je ful dobra stvar.pa pika. :flower:

na zdravje vsem. in cimprejsnje okrevanje vseh.pa ne pretiravajte z regeneracijo. :vio:

xegox

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...