vilamalina 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 a je tole SPLOH lahko še kj bolj pocukran?? pa še tebi dva za okus, da se ne boš čutil preveč odmaknjenega od sladkanja.ti pa še prišepnem, da se pri mys nahaja nutellina torta. tako, da... pot pod noge... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 kaj si rekla vilamanila?! nutellina tortaaa NUTELLINA TORTAAA mljask, mljask.... aha... no, zdaj se boš pa ti moral mystici mal, ehmmm, prisladkat, da te bo na kos povabla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 sej glih zato se je pa oglasu, da bo polubčkan ma, ja, vem, saj kaj češ prot vetru scat... hehe, šele zdaj sem videla, vilamanila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Hvala, da nisme imela pokvarjenih praznikov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 sama sebi bi se zahvalila za še en uspeh. bravo Mačona! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 saj ne nosiš sama celega bremena človeštava, bemu.. Vseeno pa zahvala je kul, ponavadi pač gre v neprave roke.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 saj ne nosiš sama celega bremena človeštava, bemu.. Vseeno pa zahvala je kul, ponavadi pač gre v neprave roke.. in kdaj gre lahko zahvala v neprave roke... sej se ne zahvalimo za to da nekaj dobimo, zahvalimo se za tisto kar smo že prejeli... včasih je težko nosit svoje breme... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 ma ko te jebe, sem ti že rekla.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 ma ko te jebe, sem ti že rekla..meni?prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 ma ko te jebe, sem ti že rekla..mislim, obnasanje , pa komunikacija :xx!: Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 mislim, da mislim 3x tolk kot ti. mislim Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 A meni ti to? ja. sicer malo zelo pokroviteljsko, ampak tebi ja, komu pa.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 ma joj, saj nisem fauš.. ajd.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 Ksenija, daj mi oprosti za moj izpad, pa tud Antoninus in Tinka. Saj vem, da ste me vzeli tako za rezervo bolj, ampak vseeno se zavedam, da to ni pravi način, pa ne morm razumet, zakaj mi tako zacikla vse skupaj, ko že mislim, da je vse ok. Saj to je, ker ni, verjetno si bolj sugeriram in želim, kot pa da bi bilo res. Pol pa pride ta čustvena revščina na dan in nemoč, ko hočem dobro misel ohranit. Sorry , ker mi v bistvu nič niste nardili.. Bom delala na tem.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 Hvala Mysti Anytime! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Hvala da razumes vse tole Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Hvala ker si! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 hvala..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 MAP x;)x Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kaur 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 zahvalila bi se vsem planetkom po vrsti, sicer zelo neugodno vplivajo na mene, vendar upam, da bom iz tega kaj dobrega odnesla.... Pa vsem ljudem, ki me imajo radi in mi v tezkih trenutkih stojijo ob strani!!! Pa svojemu bivsemu, ker brez njega ne bi prišla do določenih spoznanj!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 mysti, hvala ker me prenašaš Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 hvala za določen fenomenalen folk, ki sem ga spoznala na tem forumu Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.