Skoči na vsebino

Zahvale

Marsa

Recommended Posts

Zahvaljujem se Marsi in Mitju

Da sta me z odprtimi rokami sprejela na ta forum, da sta mi dala svoj forum in možnosti objave v Luninem Magazinu. Hvala za pomoč in napotke ob prvih korakih in ves čas, saj s skupnimi močmi dosegamo vsi skupaj več kot bi vsak zase.

Tako se zahvaljujem tudi vam vsem Forumovcem, ki obiskujete spletno stran http://9zvezd.com in si izboljšujete svoje življenje in življenje vseh ljudi okoli vas. Kajti menim, da kadar moji sosedje, prijatelji in znanci živijo boljše, živim boljše tudi sam. Tako rad pomagam po svojih močeh, da gremo naprej....

Hvala vsem tistim, ki pomagate prijateljem, znancem, sosedom, komurkoli, ki je v stistki in potreben pomoči.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 635
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ik vond het leuk dit voor jou te kunnen doen

konigin de soepen

x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

O, Vojko, :vio:, to je pa lepo, jaz pa se tebi zahvaljujem, ker tolk dobro vozis svoj forum, da meni ni treba s prstom migniti niti nic skrbeti. :palec: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pohvala mami in očetu L-foruma! :palec: xDDx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

• 2 weeks later...

Zahvaljujem se Skwo za kozarcka, Selene za angelcka, Sanjalici za bucnega in Cosmi oz. njenim belgijskim frendom za Stelle. xsrcx

Thanx! x:Xx

... in tudi seveda Stanetu se javno za vse soli do zdaj. :palec: x8Dx :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zahvala in pohvala Marsi in Mitju, ker se kar naprej trudita in sta taka, kot sta!

Kr tko naprej! Mi smo z vami! x;)x :palec: :palec: :vio:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

in onstran... xDDx

Hvala natrix. :vio:

Eni ja, eni ne... tisti ki ste tle, nekak mal vseen en % 'racunava'... da pac ste za in ob in v. :P

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>in onstran... xDDx

Hvala natrix. :vio:

Eni ja, eni ne... tisti ki ste tle, nekak mal vseen en % 'racunava'... da pac ste za in ob in v. :P

Zvestoba do groba.......in naprej! :vtz: Brez skrbi Marsa, večina nas stoji vama ob strani! x;)x :zoro: Naj bo to javna podpora... x;)x :palec: !

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

• 4 weeks later...

Najlepsa hvala vsem za poslane oz. kakorkoli izrazene cestitke, bodisi po e-mailu, OS-u in tudi po telefonu, sms-u in celo po posti. xsrcx :palec:

Danes sva dobila tudi tiste cestitke, ki so prisle na firmo in sem bila zelo prijetno presenecena. :vio:

Se 1x - najlepsa hvala vsem in tudi midva zeliva vsem vse lepo, srecno, zdravo in prijetnih trenutkov polno novo leto 2005! x:Xx :palec:

Picasso

Hvala fantu <ne mojmu>, ki me je dons ob pol sestih zjutraj pospremu celo munjeno domov. Me je ful zebl, on me je pa grel kolkr se je dal. Pol se je pa obrnu pa sel nazaj na zurko... x:)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Rada bi se vam zahvalila v svojem imenu in imenu prijateljev iz Šri Lanke - Galle, za finančno pomoč žrtvam tsunamija. Zelo ste se izkazali in pokazali svojo srčnost in pripravljenost pomagati. Zbrali smo kar lep kupček denarja, ki je prišel v prave roke in je že dosegel svoj namen. Samo za info, povprečen zaposlen v ŠL bi moral za ta denar delati 30 mesecev.

Iz Galle so mi sporočili, da so že pričeli z gradnjo, država jim je dala nadomestno zemljo, malce v notranjost (na obali ne smejo graditi) tako da se zadeve ze urejajo in stabilizirajo. Za denar so zelo hvaležni in prijetno presenečeni nad dobroto ljudi, ki jih sploh ne poznajo. Vsi, ki bodo kdajkoli zašli na ŠL, bodo pri njih in v njihovih novih skromnih bivališčih vedno dobrodošli.

Klub prvim črnim napovedim, so novejše napovedi boljše - stanje naj bi se normaliziralo v dveh letih in to samo zaradi ljudi kot ste vi - takšni ki so pripravljeni pomagati sočloveku in se ne obračajo stran, ko vidijo človeka v stiski. HVALA!!

Še enkrat hvala vsem v mojem imenu in imenu Sujeewa, Malina, Manja, Sunila, Keluma in njihovih družin.

BTW: Račun je še vedno aktualen, če bi kdo želel še kdaj pomagati

Lp, Metka

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

• 2 weeks later...

NAJLEPSA HVALA Lunatki, ki mi je vceraj totalno polepsala dan s totalnim pozitivnim presenecenjem. :palec: :palec: :palec:

x:Xx x:Ix xsrcx

In za pozornost, ko je tocno vedela, na kaj shizim x!x x:Xx :8): x8Dx

Kar tumach mi je mal bilo, tko custveno...

Naj hvala, se 1x, res. xsrcx x:Xx

Picasso

• 3 weeks later...

Dragi moji forumovci, hocem se vam se tule posebej zahvalit za stevilne cestitke; tako v temi Cestitke kot v drugih temah, pa na mail, po tel., na OS in sms. xsrcx

Ne vem, ce sem ze kdaj dobila tolk cestitk.

Nekateri ste me presenetili celo z darili, pozornostmi. x:)x :vio:

Presenetilo me je nekaj OSev, ki sem jih dobila od ne zelo rednih clanov in jasno cestitk s teh strani niti malo pricakovala, pa so me zato toliko bolj razveselile.

Skratka - hvala vam vsem. x:Xx xsrcx

Picasso

sam... kaj sem dobila, v bistvu....

tko simbolicno je bilo tole dons...

naj thanx xsrcx xsrcx xsrcx

v bistvu kar ne morem verjet...

nekdo res ve tocno pravo stvar v momentu pravem ubost. :kiss:

http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=4942

Picasso

Najlepša HVALA vsem lunatkom in tudi ostalim za vse čestitke na vseh možnih frekvencah, ki obstajajo, prav vseh sem bil zelo vesel, pa tudi miselnih čestitk, nasploh super dan, ki še traja...

Hvala za LNF, da lahko tudi tukaj napišem svoje občutke, delim radost, veselje, znanje z vami, pa še kaj, pa naj potraja >>>>>......RAD VAS IMAM, Borism

x:Xx :kiss: :flower: xsrcbumx xrainbowx xrosex xgoldfishx xflowx xvrtcx :detelca: :wub: :flowerface: :love:

http://www.gifs.ch/Festtage/geburtstag/images/4herzen.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...