krokodil 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj jaz tud Krokotu!!Kroki, naj hvala za kis! Malenkost. Naj se ti skisa Hvala tebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 Ni panike, je se skor mal premal, torej se lohk se mal. zate pa je ze to tumach, a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Ko sem napisal "Naj se ti skisa" nisem mislil na kis... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 saj vem, jaz tud ne oz. sem izkoristila dobro priloznost da sem lohk bila mal dvoumna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tolk cajta delas? Hecno. saj se ti nisem nic, ze dolg ne opletam po astro forumu...nea seri mislim na cist vsak tvoj napisan post,ja?! in ne v astro al kej tacga.prosm lepo,ce lahko,se ti zahvaljujem za cist vsak post,ki si mi ga napisala,cist vsak ....in to velja tud za ostale.tule je tolk ene energije not,da sem vsem hvalezna za pozornost.in s tem tud rastemo ...a ne?drug z drugim.ja ja,cigich se chist vsem zahvaljuje za sodelovanje in komunikacijo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 se hecas mal, a ne? ampak saj je vseen, ja, komunikacija, saj bomo ze prisli tud ze do dragonje, ce pa to ne, pa do refoska ziher. Da bo komunikacija se bolj... konkretna in nekolikanj poglobljena. res je, da s tem rastemo.... ves kolk se je ze zgodil pa vse... to je cist nekaj posebnega, tale net komunikacija... to bomo sele pol vidl, kako pa kaj... jaz sem pa v bistvu hvalezna za vso to pestrost tule gor pa za kul nivo, pa prijateljski ton...Mislim tko, da se lohk v glavnem vse zmenimo...Men je to zlo pomembno - menim, da se med ljudmi da vse zmenit...No, za to sem hvalezna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa se zahvaljujem Borisu, ki mi vedno pomaga, ko rabim pomoč.... Hvala Borism! O, hvala Ribica Katja , saj zato smo pa tukaj, ko smo, obenem se pa zahvaljujem tudi tebi, ker si mi že tudi pomagala, HVALA Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 jaz pa se iz svojega zahveljujem LNF ker mi je pomagal, svetoval in bil z menoj ko sem se iskala. Zahvaljujem se za to kar sem danes in ker se vsak dan z Vami vsemi na LNF bolj razvijam in rastem na vseh področjih. HVALA xrosex Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Dragi Boris, zahvaljujem se ti za tvojo prijaznost in tvojo miselnost o mojem spominu Čeprav, bi se v kakšni drugačni situaciji, zapomnila triurni pogovor, se mi tokrat ni zdelo pomembno, ker sem pričakovala drugače Prosim, še enkrat napiši par stavkov za njo ... ker če bo čakala mene, bo čakala dolgoooooo, predolgoooo A sem še kaj pozabila... Skratka Boris, želim ti še veliko veselja in sreče tukaj na LN AMAR NAT Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Hvala MBmetuljčica Seveda bom napisal, takoj ko utegnem Tudi jaz tebi želim še obilo lepih trenutov na tem forumu, HKS Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 El nino ušel preden sem se uspela zahvaliti. Hvala za šloganje in klepet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2005 Malenkost! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Mick super si!! Hvala Hudička je pa treba operirat in kastrirat, da ne bo meu tolko mladih Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Najlepše se zahvaljujem našemu Borism-ju , ki me je želel razveseliti s prečudovitim darilom Prav tako se mu na tem mestu zahvaljujem, ker nas vsakodnevno bodri s svojo pozitivnostjo, pozornostjo in dobronamernostjo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 O, hvala Ruby72 , tudi TEBI za čudovito darilo v treh delih (za prva dva je zahvala že na prejšnj strani teme). Želim, da ti darilo koristi in pomaga na tvoji poti. Prijetno druženje!!!!! Skupno smo močnejši, vsak dan bolj Hvala, ker si v naši družbi, enostavno, "HVALA, KER SI", vse dobro..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Najlepše se zahvaljujem mili Lunatki , ki je tako zelo pozorna in mi je 'preko dubokih kanala' poslala krompir kiflčar, katerega malo rečeno - OBOŽUJEM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick super si!! Hvala [/size] Thx. Hvala eni lnf mujciki za kompliment, k mi iz več razlogov velik pomen. In hvala eni mačkici , ki je v tem zame mal problematičnem obdobju zelo pozorna in prijazna do mene. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Iz srca hvala nasi lunatki Tini za nebeska masazna oljcka, ki jih je naredila zame in za mojo mamo. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2005 Julijana, najlepsa hvala za poslani paket! (sulfur, zdaj se bom v ksiht rezhala alergijam lohk ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 zahvala tokrat moji ljubezni za primerno obnasanje ...oziroma zahvala za potrpezljivost z mano v teh dneh. res sem bila neznosna -obupen pms in sledeca ms bolece blo :xx!: in moj kekec se je lepo izkazal razumevajoc.tega ne jemljem kot samoumevno ,zato se mu lepo zahvaljujem za razumevanje,bozanje...vso ljubezen ,ki jo je izkazal. se najbolj se je s tem izkazal,ker je sel mal ven s svoje koze in to mi veliko pomeni,da je bil pripravljen popustiti tam ,kjer obicajno ne bi.ljubim ga ,res Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Cigančica, kolk lepo tole prebrat Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigančica, kolk lepo tole prebrat Astraa ne?no ,zdej je bil pa on bogi mal bolanchek,pa sem ga tko lepo chuvala in mu vrnila duplo pozornosti,kot je on meni....sam to je zhe v moji naturi ,mi nikoli ni tezhko razumet ...ljubezen je zame preprosta .njega pa ljubim preprosto takega kot je z vsem kar spada zraven. in to brez nikakrshnega truda.oh,kolk je lepo ljubit,she lepshe kot biti ljubljen xrosex Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.