Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Tole stari forumovci ze poznamo.Kasneje morda sama podam se link (naprosam pa tudi ostale forumovce za pomoc).Sory za suhoparnost, a odpiram temo predvsem, da sprozim tele energije...Zato je zdaj to malo skopo (pedenam hkrati nekaj stvari). Torej - danasnji dan je idealen za vsespolsno resetiranje.Imamo nekaj 'tehnik' ze opisanih tule (ce bi bil kdo tako prijazen,ce se spomni, v katerih temah, da poda link), lahko pa si preprosto izmislimo svojo. Lahko vkljucimo kako preprosto tehniko dihanja in preprosto iz sebe izdihamo staro in vdihujemo novo - takole v grobem. Torej - uspesen in karseda optimalen zacetek novega cikla zelim vsem!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 aaaaaaaaaaaa, zato mam take "popadke" že kakšnih 14 dni....nekaj v nas res vse ve marsa thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2004 - Amis - res je to, zadnje case si ful aktivna in nekako poduhovljena, modrejsa, globlja... nad vsem, v pozitivnem smislu, torej - se jaz opazam to pri tebi!! Kaj sele pri sebi - in ti pri sebi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 hi hi hi. dobra si . ampak tole s komentarji je precej povezano tudi s časom prisotnosti na forumu. prej sem se bolj "uvajala" in opazovala teren . škorpijoni pač Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2004 Tako pomembno in posebno pa je tole obdobje ravno zato, ker bomo prakticno in dobesedno 'startali iz 0' - pomlad se namrec zacne, ko se sonce premakne v znamenje ovna, v to znamenje pa bo prisla tudi Luna in bomo torej pomlad zaceli z mlajem, s konjunkcijo sonca in lune in to je idealen zacetek.Posvetimo se meditaciji in sirjenju ljubezni, pozitivnih vibracij. Uporabimo svojo domisljijo, napravimo nekaj novega, usmerimo se v nekaj, izberimo si novi cilj... in zacnimo usmerjati energijo v to...Ampak ne pozabimo predhodno izdihati in s tem odpustiti iz sebe starega, prezvecenega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2004 Aja, Amis, nisem videla, vmes si postnila... Tole - ze mogoce... a dvomim, da sem iz tega dobila ta povzetek.... Itak pa nisem mislila samo tvoje prisotnosti tu, pac pa prisotnosti. Sory, jaz ful opazim, imam 'rentgensko oko' in tak chut. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Marsa, čudovita si Veš da sem ravno včeraj brala v astronovicah tega tedna, da naj bi se nekako "resetirali" zdaj, ko prihaja enakonočje, in me je začelo kar mal vlečt, na kateri dan naj bi to delali, ker mi ni čisto najbolj jasno... sem gledala v lunin koledarček, pa je za danes napisano, da je prvi dan pomladi, naslednjo nedeljo se pa ura premakne... kdaj je torej enkaonočje? (vse je enkrat prvič ) no, moj fidbek na tole vse dogajanje... zdaj mi je šele kapnilo, zakaj vnašam v svoj bivalni prostor tolk svežine, odstranjujem staro, mečem proč, ustvarjam novo... fino fino ... pa tudi psihično se mi kar dogaja, občutek imam, kot da se prebujam po dolgem dolgem spancu, še posebej zadnje dva tedna Pravzaprav je prav noro dober ta občutek Sploh pa... danes pride v Lj meni ljuba oseba, ne morem verjet, ravno danes, in vse je še tko na frišno Hvala ti, Marsa, za tole temo in napotke Ostali lunatki pa... želim vam čimbolj uspešno spomladansko čiščenje in nabiranje novih energij, odpuščanje starih... Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2004 Marsa, čudovita si Veš da sem ravno včeraj brala v astronovicah tega tedna, da naj bi se nekako "resetirali" zdaj, ko prihaja enakonočje,...Napoved za marec 2004 ... (*zato na temo na F in ne na napoved samo, da je zraven datum, ko je bilo podano to na LN). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2004 Nasla sem temo (sem mislila, da imamo vec ali vsaj nekaj tem na to, pa je ocitno potem to (bilo) na LN Novicah ali pa je v samem naslovu bilo postavljeno drugace):Energetsko resetiranje na mrk - ki pa je, kot pac pove naslov, bilo v casu mrka (lani spomladi)...Torej - gre za drugacne energije - ker je pac vsak dogodek edinstven, a nekako 'metode', tehnike'... ki smo jih opisali v tej temi, pa so univerzalne in je tako kljub za nash tekoci primer nepreciznemu naslovu teme vseeno smiselno in koristno imetu tu tudi link nanjo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2004 Za natancnejse oz. tiste, ki hocejo res v pravi minuti aktivirati svoj krog na novo, pa se podatek (ki ga pa najbrz itak vemo) - mlaj bo ob 23:42. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2004 Za napoved sem napisala samo 'okostje'... pa bi rada vas seznanila s temle, ker je pomembno in je povezano tudi z 'zdaj in torej konkretno z 'danes'...Namrec, res se povsem resetirajmo zdaj, ker bo v prihodnjem tednu ogromno priloznosti... res bo nad, ce bomo pocistili s starim in napravili prostor za novo.In recimo lansirali malo + energy - to bo RES povrnjeno... Ful zagon komunikacije...Pa da se pripravi na tole...V ponedeljek bo to aktualno, v bistvu pa je ze zdaj - ker je pomembna tale 'predpriprava'.Zato tale medklic, ker pase v bistvu sem. Da vemo, na kaj se naj najbolj usmerjamo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 jst bi raj FORMATIROU 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2004 Eh ja. Pa daj raje tako kot mi...... enkrat za spremembo. ...Saj bo drugace. ... Pa bo spet v tvojem sistemu in rtitmu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 sej bi sam CD pa E bi pustu 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 Dons sem blond aakhut in sploh ne stekam... Resetiranje seveda se lahko traja, danes je se dan mlaja, saj se je zgodil v zadnjih manj kot 20 minutah vcerajsnjega dne, tako smo se vedno pod tem vplivom in v tej energiji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 jUHEJ, HEJ JUHEJ, KAKO LEPO, DA JE PRIŠLA POMLAD, NOVI ZAČETKI......SUPER.SAMO MENE JE TA MLAJ NA ZAČETKU TAKO POČIL :xx!: :xx!: :xx!: , ZDJ SE PA ŽE ZBOLJŠUJE ,...JA, JA ...DRUGAČNI NAČRTI IN LEPI PLANI... VESEL ZAČETEK!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 O, Rakico je mlaj 'potegnil' na plano. Ja, mene je tudi se kar 'povozil' mlaj - ves teden slabo spim in vse.Ampak po filingu pa sem zelo OK...Ce si zgazen, bos tole izkoristil pac za pocitek - tudi ta je potreben in nujen, ker bomo potrebovali energijo.Ampak itak jo bomo vecinoma kar imeli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Hm, zdaj pa ne vem, a sem jaz smešna al imam zdaj zaradi tega mlaja ultra kratke kable za astrologijo, ampak mi še vedno ni jasno, kdaj je enakonočje - kljub linkom, ki si jih podala, Marsa, hvala ti zanje (hih, do zdaj mesečne napovedi sploh brala nisem, sicer sem tam nekje zadaj v možgančkih vedela, da obstaja, nisem je pa nikoli šla iskat... bom zdaj bolj pridna, pa še kakšen fidbek dobiš ). No, v bistvu se od tele zmešnjave glede datumov v moji glavi sploh nisem pustila motit, in sem se včeraj energetsko resetirala Hmmm oziroma danes zjutraj ob dveh, če sem čisto odkrita Izdihala staro, vdahnila svežo energijo, v vsako čakro posebej, potem pa izdihane energije skupaj zapakirala in jih nevtralizirala v svetlobo... pa je ful pasalo Sploh sem pa tudi bivalni prostor začela prenavljat (saj sem že gor pisala ) in je prav super, ko je sedaj tako sveže, novo tukaj .Dogaja se pa tudi na področju medosebnih odnosov, kar ne morem verjet, kako tole vse sovpada... Spoznala sem čudovitega dečkota, v bistvu za opis tega odnosa sploh ne najdem besed, ampak samo mavrico ; ob njemu se tudi sama ful čistim, prenavljam, opažam... Poleg tega pa sem v zadnjih dnevih končno tudi zakomunicirala na pravi način s prijateljico, s katero so bili že kar nekaj časa misunderstandingi v komunikaciji z njene strani... Končno se je odprla, napisala iskren mejl... Kolk sem tega vesela Dogaja se na področju faksa, kar en svež veter je zapihal in me potegnil s sabo... Skoraj verjet ne morem... Jaz, ki sem bila vedno lena ko fuks, sedaj z norim zanimanjem berem knjige in razmišljam o prihodnosti (svoji in nasplošno) Psihično dogajanje pri meni pa itak... na gor Evo, malce mojega lončka Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 postopek izvedla, sam fidbek pa ni glih po mojem okusu. šteka mi računalnik in pripadajoči programi :xx!: . pa dela se mi vse drugo, sam službenih stvari ne . razen, če sem s tem zablokirala računalnik kr sama. štala pa taka . Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Hihi, Amis, veš kaj mi je padlo na pamet Mogoče pa se zdaj energetsko predelujejo blokade, ki naj bi jih spomladansko resetiranje spodbudilo pri predelovanju oz. odpravljanju Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 sončna, srčno upam, da maš prav Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Hej, think positive and positive things will happen (mene danes ultra razganja od pozitivne energije, ne vem, kaj je to... resetiranje mogoče...? ) Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 resetiranje...hmmmmmmmmm....................mislim, da se je temu včasih reklo zaljubljenost Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Sončna Vila res kar oddaja pozitivno zresetirano energijo,Amis,se mi zdi,da smo res včasih temu rekli zaljubljenost... Meni pa reset nekak ne prime Marsa,ti imas pa itak tolk ene dobre volje in energije za vse tole furat,da mi zmanjka besed Ne vem,če tole glih paše tule,še kar zalutam včasih,pa pišem ... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Ah ne, midva NISVA zaljubljena , vsaj tako vsak po svoje pravi Ni ni tole sam rezultat lepega dogajanja na tem področju, noro mi dogaja tudi glede diplome... zdaj sem spet kar nekam padla, med ful enih linkov, ki so ful pomembni in sploh super Me razganja tudi na mentalnem nivoju in kar skačem tu po študentu od navdušenja Je blo tapravo resetiranje Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.