Marsa 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 ampak mi še vedno ni jasno, kdaj je enakonočjeSoncna - preprosto, na prvi pomladni dan - ko Sonce stopi v znamenje Ovna, kar se je zgodilo 20. marca.Sory, sploh nisem porajtala prej. Fino, hvala za fidbek, Soncna, pa kul da si se lotila. Amis - saj je vseeno, ce ni v taki meri delovalo ali na nacin, kot si morda pricakovala, to kar vlozimo, se na nekem nivoju vedno obrestuje, morda pa s casovnim zamikom ali pac ne tako opazno.Soncna se je prav nastelala - in ima rezultate. Aja, Lana - thanx, si me presenetila s temle! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Marsa, kolk si srček hvala ti za tele info, se mi res vidi, da se še zelo lovim na tem področju (hihi, tole bi sicer morala že iz OŠ znat, enakonočja pa to, ampak se mi vidi, da se mi ni dalo kaj preveč ). Naštelala sem se pa zgleda pravilno čist intuitivno, pa še Vojko je nekaj napovedoval premikanje na vseh božjih področjih tole leto, tako da verjetno to sovpada... Ker se nisem še nikol energetsko resetirala prej, tako da sem včeri (oz. danes zjutraj ob dveh) čist po svoje nekak čarala z meditacijo... ... pa še kar nekaj časa po začetku mlaja, niti ne na sam mlaj...? Lepo se mejte... pa velik pozitivno pomladnih trenutkov in sveže energije želim Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Marsa,jaz se ,če imam le malo časa,prilimam na lnf in prebiram,za feedback mi pa zmanjka časa.Pol pa sam kakšne čvekarije,pa to... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 berem tole in mi klik naredi, evo vem kaj je krivo za moje makaronasto stanje - resetiram se in itak da je za stran vse slabo in nedelujoče... ma ko bom povezavo vzpostavila na novo bom tipitop... ok, časa si dam do dneva ko se ura premakne... haha, evo resetiram se zadnjič sem zdravniku rekla, da se počutim kot nasedel kit (Marsa tole sem od te pobrala iz ene teme ups), v četrtek bom pa na vprašanje kako se počutim odgovorila Resetiram se... pa vem da bo čist štekal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Kok si prijazna, Lana. Jaz ne znam prevec dobro sprejemat, nekako se boljse pocutim, ce dajem - je manj zadrege, predvsem je v tem finta... Skratka - fidbek je nad dobrodosel, ce pa ga ni (kar ga itak ni), pa stekamo...Vcasih se mi kar... kaj pa vem, ne ravno mimo... pac pa... cudno malo... zdi, ko toliko enih fidbekov dobim osebno ali na urednistvo... - kjer pa se govori o tem, pa folk zakrkne. Po drugi strani pa stekam, po tretji pa mi je celo gud to...Eni tako samo spremljajo, od dalec, kot bralci, eni niso tako odprti, komunikativni... eni pa nekako... simple - se jim zdi, da ce nimajo nic takega za povedat, potem ne povejo.pa nekoga hvalit lahko izpade nekako hinavsko, ritoliznisko... tako cisto stekam vse tele nianse... Skratka, thanx!! ... fino je, ce laufa tale pretok... saj jaz ne pisem tega zase... jaz to ze zivim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Resetiranje...... kako na mestu beseda! Jaz se resetiram že celo zimo..... Tud pozimi najdem svežo dobro energijo in staro, ta grdo, ki se kopiči mečem ven .....Tako vesela sem te pomladi, da vam opisat ne morem. Kar skačem in laufam in delam sto na uro in razneslo me bo (o tem sem že kolkrat napisala ? ).... pa obenem vse tako umirjeno in neprisiljeno in nežnoČeprav je vreme za mnogokaterega danes kilavo (pri nas sneži!) ga v bistvu občudujem. "Ti kar padaj si mislim, verjetno te zemljica rabi (Blažev žegen)... Drugače pa je že vse v popku, tik pred rojstvom.....Tako kot jaz LJUBIM ŽIVLJENJE! Nič več ne rabim imam VSE! objem za vse!Nataša Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 O, Selene - toliko cajta sem pacala odgovor Lani, da si vmes postnila, zdaj pa izpade, kot da te ne sljivim. Tistile 'nasedel kit' ni moj stos... ziher nisem jaz tega rekla nikjer... se pa spomnim, da sem nekaj tajega nekje videla - morda je Bern dal to prispodobo...Sory za picajzlastost - to je pac tale moja natancnost... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 O! In vmes pa se naky!! Naky! Long time no see, si pravi trenutek (in pravo temo) izbrala!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Long time no seeBut I feel you all the time........ Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 O, Selene - toliko cajta sem pacala odgovor Lani, da si vmes postnila, zdaj pa izpade, kot da te ne sljivim. Tistile 'nasedel kit' ni moj stos... ziher nisem jaz tega rekla nikjer... se pa spomnim, da sem nekaj tajega nekje videla - morda je Bern dal to prispodobo...Sory za picajzlastost - to je pac tale moja natancnost... Ej čisto lahko da sem kaj pobrkala, itak, ampak skoz imam nekje da sem prebrala, da si se počutila takrat ko si imela tolko in tolko kil več kot nasedel kit... ma no tko se počutim jaz zadnje čase... tko da sori za napako. eh ga sračkam zadnje čase ampak moje stanje je podobno nasedlemu kitu... pa kdorkoli je že to napisal al pa se mi je sanjalo, tud možno... ma grem jaz raje brat kot pa neumnosti trosit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Saj vem, ves, Naky... ne bom pozabila, ko si nekoc nekje napisala... da kao lahko nekatere stvari pa samo 'nam' poves...Pa se mi je zdelo kul in mi je dalo tudi mislit. Saj ni treba da skoz si tu, niti da reces to ali ono.Jaz sem vcasih presenecena, ko vidim, kako pol folku nisem nic odgovorila, komentirala, ko sem se nasmejala ob komentarjih, pa mi je vcasih preprosto prebutasto dati samo smeskota, sploh ce je ze cisto passe'. Skratka - ce te kaksno obdobje ni tu v smislu komentarjev, se ne pomeni, da te sicer ni tu, ali da te celo sploh ni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Aja tole, Selene - v zvezi z debelostjo. Ne, to pa sploh ne. Moja prispodoba je - kot ladja... sem se 'valila' kot ladja, jaz, ki sem sicer po defoltu fit in lahkoten clovek... In sem rekla - to pa ne! Se bolj bom (suha in fit) in vse - zuganje s prstom in podobno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Saj vem, ves, Naky... ne bom pozabila, ko si nekoc nekje napisala... da kao lahko nekatere stvari pa samo 'nam poves...Pa se mi je zdelo kul in mi je dalo tudi mislit. Saj ni treba da skoz si tu, niti da reces to ali ono.Jaz sem vcasih presenecena, ko viodim, kako p'ol folkju nisem nic odgovorila, komentirala, ko sems e nasmejala ob komentarjih,. pa mi je vcasih preprosto prebutasto dati samo smeskota, sploh ce je ze cisto passe'. Skratka - ce te kaksno obdobje ni tu v smislu komentarjev, se ne pomeni, da te sicer ni tu, ali da te celo sploh ni. Jip Marsa..... saj jaz vem, da ti veš, da jaz vem.... Sicer pa, folk, VI STE MOJI PRIJATELJI! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Hej, srčice!! Naky, welcome back, kje si se ti nam skrivala do danes Ampak imaš pa prav, v bistvu te nisem nič kaj preveč pogrešala, tako kot si napisala, "I feel you all the time" Selene, ti pa kar odmetuj, saj veš, več boš odmetala stran starega in zastarelega, neuporabnega, več bo prostora za novo in sveže, pozitivno Tako da pozdravljaj tole odmetavanje s srcem in dušico, kmalu se boš bolje počutila, vse skupaj je zaradi mlaja še bolj intenzivno (tako kot je napisala Marsa v napovedi, pa še res se prav čuti), ampak bo pa zato imelo večji učinek... Joj... Marsa... že ful časa sem mislila tole podat, pa ko se ravno v tej temi govori o fidbekih , bom kar tu Velik ljudi pride na forum zaradi točno določenih issue-jev (npr. duhovnost, alternativa, kristali, etc...) in se v glavnem zadržujejo samo v tistih podforumih, ne pregledujejo celega LNF-ja. No, to sem na primer jaz, in prav malce nerodno se kdaj počutim, ko kar naenkrat padem v eno temo, ki je nisem še nikol obiskala, se pa ful pozitivne energije dogaja not in bi lahko pristavila svoj lonček (hmmm voščila so ena takih tem, pa še velik teh bi se najdlo ), ampak preprosto nisem navajena hodit tja... Zato tudi ni tolk fidbekov verjetno, ena izmed možnosti bi lahko bila ta Punce, super je tale tema, prav čuti se pozitiva in svežina v njej, tole mi je ful všeč... sije še na ven Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Saj vem, saj ne rabi se nihce opravicevat, samo ce se ne ve, pa pac jaz kdaj sama kaj podam.... ker presodim, da ocitno se ne ve... ker pa ne maram vsiljivosti, pa ne tumbam skoz s tem in najveckrat namenoma ne podam ali ne povezem...Tisockrat, ko se odprejo teme tesnoba ipd., pa jaz ravno podam v napovedi za teden, mesec... pa ne recem, ker se mi morda niti ne zdi primerno, ker recimo celo presodim, da oni ne da bogve kaj na astrologijo... pa potem ne povezujem s tem oz. ne silim, da bi moral doticni povezovati s tem...Fidbek je predvsem pomemben nekako zaradi... hm, 'prakticnosti'... da imas pac neko bazo, ki jo sproti ustvarjam(o).In ne toliko, da zdaj soncna rece, marsa je pa ful dobro povedala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Hihi Marsa, fidbek - saj je kul, sem ti mislila sam še mal obrazložit situacijo, vsaj tako kot jo jaz zaznavam s svojega konca Kako je zdaj kaj z resetiranjem, folks? No, da sama kakšno besedico napišem... poslala stran še zadnje smešne energije, ki so me malce turbulirale zadnje dneve , našla kar nekaj že pozabljenih kristalčkov in mineralov, kamnov, obnovila alliance z mojim zvestim spremljevalcem prstanom (kar je ful luštna gesta), pa tudi nivo energije se mi je od tistega mrtvila včeraj kar pošteno spet dvignil Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 resetirat razpoloženje; odpri roleto in posije pomlad notr Ko zagledaš prvo spomladansko muho, to je že nekaj pomladnega; sm nekoč reku,da prvo, zrelo rožco, ki jo vidm v travi, jo odtrgam in sprešam za herbarij Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 sm nekoč reku,da prvo, zrelo rožco, ki jo vidm v travi, jo odtrgam in sprešam za herbarijHmmm poki, upam, da si jo sam očesno poskeniral in shranil v svoj spomin in jo pustil, da raste naprej...? Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 .ni dovolj, vsako prvo rožco,ki jo zagledaš po zadnjem snegu, naj bi jo odtrgal in jo spravl med knjige ,ko jo odrgaš si zamisliš željo in vse skp shraniš med liste in pole želja tli v zraku ceu let, do naslednje sezone( se jest zmislu ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2004 Oink oink, jaz imam tudi par tehle... sem zadnjic preseneceno ugotovila, da imam v eni knjigi joga ful tehle spresanih... Gynko pa vse zivo, javor, tak rdeckast, kot moji lasje, pa tko... Potem pa sem se spomnila, da sva morala za tamalega v soli tole pripravit, par sem si jih pa zadrzala. Res so roze lepse v naravi, a vsec so mi v vseh oblikah - narisane, pofotkane, suhe... vse... samo da 'delajo'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 očitno resetiranje deluje...resda s kakšnim dnevom zamude, pa vendar...........marsa thx za tole Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2004 Glih gledam, Amis, ali ti nisem sploh odgovorila (morda sem ti 'navrgla' kje drugje) - spomnim se namrec, da si nekje napisala, da ti ne dela cisto 100%.No, ves kako je s tem... Saj resetiramo se vsakic v bistvu tudi med spanjem, tako je pocitek, ce je potreben, lahko komot del resetiranja.V bistvu se prebudis, fino je, ce si spucal kaksne stvari, saj vsega pa itak ne mores v enem shusu - point pa je v tem, ko se proces zacne, potem 'kar samo siba' - podobno kot povsod, recimo pri hujsanju...Skratka - ja, stekam, tudi jaz sem bila nekaj zgazena, pa sem se prav nate spomnila, ko si tole omenjala..Potem sem se spomnila se na staro dobro spomladansko utrujenost, ki pa smo nanjo kot kaze ob vseh mogocih vplivih, spremembah, planetov, cifer... etc. - kar malo pozabili.Menim, da je pa cisto lahko slednja se vedno 'aktualna'. Res je bilo prakticno idealno tole - za resetiranje. Redko lahko takole dejansko na prihod pomladi startamo iz nule...Poleg tega pa nam vseeno delajo nasi aspektii... torej, ce se se tako nad resetiramo, imamo, ce smo rojeni v drugi polovici prve dekade raka ali imamo tam luno ali asc, zdaj tam saturna, ki bo do dolocene mere se vedno tezhil, tesnil. Vendar zaradi resetiranja lazje tudi on oz. pac tak aspekt izrazi dobre lastnosti, saj Saturnova sola ni kar tako ena sola, pac pa NASA sola - torej, testi, ki nam jih prinese, so skladni z nasim napredovanjem. In ce se nismo nicesar naucili, ne bomo nic znali, narobe reagirali, dobili cvek, ponavljali razred...Ce pa smo se dobro pripravili, pa dobimo dobro oceno in napredujemo. Torej - noben aspekt ni v tem smislu dokoncen, da se ga ne bi dalo nekako prerasti ali celo v nekem smislu prelisiciti - tako da ga izkoristimo - mi njega - in ne da on zgazi nas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 ker bo glih mrk, naredila še eno resetiranje........rezultati. bomoševideli Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2004 ker bo glih mrk, naredila še eno resetiranje........rezultati. bomoševideli O, Amis, super, ker si se spomnila in osvezila! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.