Skoči na vsebino

RESETIRANJE na PRIHOD POMLADI

Marsa

Recommended Posts

• 5 weeks later...
  • Komentarji 84
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

no, pa smo dočakali še en datum primeren za izvajanje resetiranje...velečastni venerin mrk

marsa, saj menda ni kakšna posebna katastrofa, če se resetiranje izvaja kakšen dan prej ali potem...ali je strogo priporočljivo izvesti resetiranje točno na datum x?x

x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Pametna Amis, pa se nasla si temo (x;)x) x^x. :palec:

Fino bi bilo, ce bi se kdo spomnil izvirnega nacina resetiranja prav posebej za to priloznost....

Sicer pa, Amis - v bistvu ce bi bili natancni, resetiranje pomeni pac na tocno dolocen trenutek, vendar 'steje' pa seveda tudi vse krajse obdobje. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mogoče bi bilo dobro se naravnat tudi na venero, ne sm na zemljo, al pa na oboje...sam kaj, ko za poskušanje ne bo glih dost časa (glede na ponovljivost dogodka x:Dx ) x:)x x;)x

No saj 2012 bo hitro okol! x;)x x:o)x x:Dx

Saj imamo po forumu nametanih kar nekaj zelo super takih meditacij - npr. ovijanje v belo svetlobo ipd... - smao kot receno so nametane okoli (mislim, da je precej tega tudi v temi Energetske pijavke).... no in to svetlobo potem razsirimo se na svoje okolje in se sirse... recimo, ali kaj podobnega (z namenom in energijo zdravljenja, posiljanja + energy ipd....).

Morda kak simbolicen stos izvedemo - vrzemo kaj stran, kar nam KAO nekaj pomeni, a ko smo iskreni s sabo, postekamo, da tistega vec ne potrebujemo....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Coccinelle, thanx! x:Xx :palec:

Se mi je zdelo, da ni bilo samo tole.... nekako mi nekaj ni slo v racun, sem ravno gledala, ali naj spremenim naslov - samo... se nisem odlocila - ker je bilo postavljeno pac specificno za specificen primer.

Je pa dbest, da imamo vse povezano. x^x

Picasso

Pa res, cudno - zadnjic se pa je, je smiselno dala Coccinelle in je dala na seznam oz. rezultat iskanja - zdaj pa se je ocitno nekaj pobrkalo...

Razumela bi, ce bi ju zdruzila, pa ju nisem....... bom prechekirala, kaj dogaja...

Picasso

... hm, zelo tezka naloga zame danes (pocistiti do nule za novo), hkrati pa vec kot dobrodoslo...

Picasso

saj ti bo uspelo, pa tud prav veliko časa ne vzame........izvedla danes v službi in počutje zaenkrat super xsrcx ...sem pa bila prej tri dni sesuta, da bi se sebi izognila na 1000 km, če bi se dalo, ker sem bla tolk tečn, da se nisem prenašala :O:

• 3 months later...
mrki gor al dol...pa prazne al pa polne lune...men se zdi, da rabim eno pošteno resetiranje...saj menda ne škodi, če to nardiš kar nekje vmes :sori: :inocent:

O, Amis, sploh nisme opazila, da si osvezila, ja, seveda ni nic narobe, morda bi bilo samo kul zgruntati en naslov, da nas potem ne bi omejeval. :palec:

Danda, kar probaj, bos kmalu videla, ce si postekala foro. ;) :palec:

Picasso

Amis, morda bi uporabila kakšno prazno luno...čas od polne do nje pa izkoristi, da začneš stvari čistiti...zaljučevati...glej, glih zdaj bo pravi čas... x^x

ne moreš se naštelati na novo...če te staro vleče nazaj...

Astra

Per aspera ad astra

• 2 months later...
  • 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...