Amis 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 no, pa smo dočakali še en datum primeren za izvajanje resetiranje...velečastni venerin mrk marsa, saj menda ni kakšna posebna katastrofa, če se resetiranje izvaja kakšen dan prej ali potem...ali je strogo priporočljivo izvesti resetiranje točno na datum Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2004 Pametna Amis, pa se nasla si temo () . Fino bi bilo, ce bi se kdo spomnil izvirnega nacina resetiranja prav posebej za to priloznost.... Sicer pa, Amis - v bistvu ce bi bili natancni, resetiranje pomeni pac na tocno dolocen trenutek, vendar 'steje' pa seveda tudi vse krajse obdobje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 mogoče bi bilo dobro se naravnat tudi na venero, ne sm na zemljo, al pa na oboje...sam kaj, ko za poskušanje ne bo glih dost časa (glede na ponovljivost dogodka ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2004 No saj 2012 bo hitro okol! Saj imamo po forumu nametanih kar nekaj zelo super takih meditacij - npr. ovijanje v belo svetlobo ipd... - smao kot receno so nametane okoli (mislim, da je precej tega tudi v temi Energetske pijavke).... no in to svetlobo potem razsirimo se na svoje okolje in se sirse... recimo, ali kaj podobnega (z namenom in energijo zdravljenja, posiljanja + energy ipd....).Morda kak simbolicen stos izvedemo - vrzemo kaj stran, kar nam KAO nekaj pomeni, a ko smo iskreni s sabo, postekamo, da tistega vec ne potrebujemo.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Tule sta obe povezani temi: resetiranje Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2004 Coccinelle, thanx! Se mi je zdelo, da ni bilo samo tole.... nekako mi nekaj ni slo v racun, sem ravno gledala, ali naj spremenim naslov - samo... se nisem odlocila - ker je bilo postavljeno pac specificno za specificen primer.Je pa dbest, da imamo vse povezano. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 reset & sekant Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 tale povezana tema o resetiranju se ne odpre...škoda Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2004 Pa res, cudno - zadnjic se pa je, je smiselno dala Coccinelle in je dala na seznam oz. rezultat iskanja - zdaj pa se je ocitno nekaj pobrkalo...Razumela bi, ce bi ju zdruzila, pa ju nisem....... bom prechekirala, kaj dogaja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 no, kakorkoli, danes je dan za resetiranje Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2004 ... hm, zelo tezka naloga zame danes (pocistiti do nule za novo), hkrati pa vec kot dobrodoslo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 saj ti bo uspelo, pa tud prav veliko časa ne vzame........izvedla danes v službi in počutje zaenkrat super ...sem pa bila prej tri dni sesuta, da bi se sebi izognila na 1000 km, če bi se dalo, ker sem bla tolk tečn, da se nisem prenašala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Sem videla, da je link ugasnil ... mogoče bo pa šlo takole: Energetsko resetiranje na mrk Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 mrki gor al dol...pa prazne al pa polne lune...men se zdi, da rabim eno pošteno resetiranje...saj menda ne škodi, če to nardiš kar nekje vmes Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 ma ni tolko hudo, sam prpravljen moraš bit in sledit, pa prej še prašat, če lahko Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Ole! Tud jaz rabim eno pošteno resetiranje. (Karkoli pač že to pomeni ). Menda gre dragi danes v MB. Potem bo večer samo zame! Jupi! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2004 Avtor Prijavi Deli 26. september 2004 O, Amis, sploh nisme opazila, da si osvezila, ja, seveda ni nic narobe, morda bi bilo samo kul zgruntati en naslov, da nas potem ne bi omejeval. Danda, kar probaj, bos kmalu videla, ce si postekala foro. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Amis, morda bi uporabila kakšno prazno luno...čas od polne do nje pa izkoristi, da začneš stvari čistiti...zaljučevati...glej, glih zdaj bo pravi čas... ne moreš se naštelati na novo...če te staro vleče nazaj... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 ne moreš se naštelati na novo...če te staro vleče nazaj... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 glede na vse kar se dogaja, bo treba zvečer nardit eno pošteno resetiranje...pa bo, kar bo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Torej - danasnji dan je idealen za vsespolsno resetiranje.Imamo nekaj 'tehnik' pritisnemo na gumb, kjer pishe RESET......in mashina se ponovno nalozhipri XPjih traja malce dlje 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 pri xp-jih pa res.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. november 2004 Avtor Prijavi Deli 30. november 2004 haha, , aakhut, aakhut... c c c... Amis - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 se sam jaz ukvarjam z resetiranjem zgleda ...pred vstopom v novo leto, bi blo kar ok... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.